Žalba

Odbijena Elezova žalba, pritvor produžen još dva mjeseca

SARAJEVO - Apelaciono vijeće Suda BiH odbilo je žalbu advokata Darka Eleza na odluku da mu se produži pritvor za još dva mjeseca, potvrđeno je Srni iz pravosudnih institucija BiH.

Ujedinjena Srpska uložila žalbu na odluku CIK-a BiH

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić potvrdio je, za RTRS, da je proslijeđena žalba na odluku Centralne izborne komisije BiH, o zabrani učešća ove partije na lokalnim izborima.

Tužilaštvo HNK nezadovoljno kaznom Suniti, najavilo žalbu

Nakon presude koja je danas, nepravosnažno, izrečena u Kantonalnom sudu Mostar, a kojom je Sunita Hindić (21) osuđena na zatvorsku kaznu u trajanju od 3,5 godine za ubistvo Nine Ivankovića (55), vlasnika "Villa Ivanković", iz Tužilaštva Hercegovačko-neretvanskog kantona najavili su žalbu.

Odbijena žalba SNSD-a o odgađanju izbora

SARAJEVO - Centralna izborna komisija (CIK) BiH saopštila je da je danas primila Rješenje Suda BiH kojim se žalba Kluba poslanika SNSD-a u Narodnoj skupštini RS na odluku CIK BiH od 23. maja 2020. godine o odgađanju Lokalnih izbora 2020. godine odbija kao neosnovana.

Banjalučani se najviše žalili na deponije i manjak parkinga

Kancelarija za građane Gradske uprave Banjaluka ove godine primila je 585 građana, te obradila 567 različitih zahtjeva, rekla je za "Nezavisne" Nikolina Račić, šef Odsjeka za saradnju s građanima u Gradskoj upravi.

Ađijus odbacio žalbu na neadekvatnu zdravstvenu njegu Mladića

BEOGRAD - Predsjednik Međunarodnog mehanizma za krivične sudove Karmel Ađijus odbacio je žalbu odbrane generala Ratka Mladića na neadekvatnu zdravstvenu njegu u haškom pritvoru, ali je ta žalba pred haškim Žalbenim vijećem i Međunarodnim komitetom crvenog krsta (MKCK) i njihov odgovor tek treba da stigne, rekao je Srni generalov sin Darko Mladić.

Mladićevu žalbu na presudu odlaže operacija

HAG - Žalbeno vijeće mehanizma za krivične sudove u Hagu odložilo je do daljeg usmeno izlaganje žalbi na presudu nekadašnjem komandantu Vojske Republike Srpske generalu Ratku Mladiću, odnosno do njegovog oporavka od predstojeće operacije.

Raste broj žalbi: Zid ćutanja umjesto preciznih podataka

SARAJEVO - Raste broj žalbi iz oblasti Zakona o slobodi pristupa informacijama u BiH.

Partizan uložio žalbu i traži poništavanje utakmice

Košarkaški klub Partizan uložio je žalbu na koš Bilija Berona, koji je u posljednjoj sekundi utakmice donio trijumf i titulu Crvenoj zvezdi.

"Željo" najavio žalbe

Fudbalski klub Željezničar uložiće žalbu Izvršnom odboru Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH na odluku Drugostepene komisije nakon što je plavima uskraćena licenca za nastup u Evropi.

Najčitanije