Žandarmerija

Pripadnik Žandarmerije napao osoblje doma zdravlja

KRALJEVO - Pripadnici Policijske uprave u Kraljevu izašli su na mjesto događaja odmah po prijavi da jedan muškarac u Hitnoj službi Doma zdravlja fizički nasrće na osoblje.

Žandarmerija izvela pokaznu vježbu u Zalužanima

BANJALUKA - U Centru za obuku Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) RS u Zalužanima, kod Banjaluke, danas su uručena uvjerenja prvoj grupi od 40 polaznika obuke za policijske službenike Jedinice žandarmerije.

Žalba stopirala nabavku tri helikoptera za MUP RS

BANJALUKA - Otvaranje ponuda, u predmetu javne nabavke tri helikoptera za potrebe Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, odgođeno je, potvrđeno je iz MUP-a.

Dodik: RS ne odustaje od formiranja rezervne policije

BANJALUKA - Član Predsedništva BiH i lider SNSD, Milorad Dodik, izjavio je danas da Republika Srpska ne odustaje od formiranja rezervnog sastava policije.

Lukač: Jedinica žandarmerije formirana da čuva Republiku Srpsku

BANJALUKA - Jedinica žandarmerije koja je formirana u cilju unapređenja bezbjednosti RS, njenih građana i imovine, danas je svečanim postrojavanjem zvanično predstavljena u Centru za obuku u Zalužanima, kod Banjaluke. Dragan Lukač, rekao je da je ova zandarmerija formirana za budućnost RS.

Prištinska televizija: Žandarmerija ušla na teritoriju Kosova

PRIŠTINA - Radio-televizija Kosovo (RTK) sinoć je prenijela da je srpska žandarmerija 31. maja u udaljenim selim opštine Kamenica ušla blizu osam kilometara na teritoriju Kosova.

Žandarmi ponovo osuđeni za napad na Vučićevog brata

BEOGRAD - Viši sud u Beogradu osudio je danas na uslovne kazne zatvora od po osam mjeseci sa rokom provjere od tri godine sedmoricu žandarma niškog odreda, jer su upotrebom nepotrebne i prekomjerne sile isprebijali braću tadašnjih premijera Srbije i gradonačelnika Beograda, Andreja Vučića i Predraga Malog, kao i još dvojicu pripadnika vojne policije, tokom održavanja "Parade ponosa 2014" u Beogradu.

Žandarmi osuđeni za napad na Vučićevog brata

BEOGRAD - Šestorica žandarma osuđeni su na šest mjeseci uslovne kazne zatvora zbog prebijanja Andreja Vučića i Predraga Malog.

Žandarmerija upala na beogradski splav, privela više desetina

BEOGRAD - Više od 50 pripadnika žandarmerije pod punom ratnom opremom upalo je noćas na jedan beogradski splav oko 0:15 iza ponoći i uhapsilo više desetina ljudi, javlja Pink.

Najčitanije