Žandarmerija

Policajci na konjima prodefilovali Banjalukom

BANJALUKA - Pripadnici Jedinice žandarmerije - konjica MUP-a RS danas su prodefilovali ulicama grada na Vrbasu.

Diplome za obučene pripadnike Žandarmerije

BANJALUKA - U Centru za obuku Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) RS u Zalužanima uručena su uvjerenja drugoj grupi polaznika obuke za policijske službenike Žandarmerije MUP-a.

Ubistvo Ćuluma: Potraga za još jednim licem, Žandarmerija pretresa u Gradišci

GRADIŠKA, BANJALUKA - Policija je raspisala potragu za još jednim licem zbog sumnje da se može dovesti u vezu s jučerašnjim ubistvom Banjalučanina Slaviše Ćuluma, saznaju "Nezavisne".

Pripadnik Žandarmerije napao osoblje doma zdravlja

KRALJEVO - Pripadnici Policijske uprave u Kraljevu izašli su na mjesto događaja odmah po prijavi da jedan muškarac u Hitnoj službi Doma zdravlja fizički nasrće na osoblje.

Žandarmerija izvela pokaznu vježbu u Zalužanima

BANJALUKA - U Centru za obuku Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) RS u Zalužanima, kod Banjaluke, danas su uručena uvjerenja prvoj grupi od 40 polaznika obuke za policijske službenike Jedinice žandarmerije.

Žalba stopirala nabavku tri helikoptera za MUP RS

BANJALUKA - Otvaranje ponuda, u predmetu javne nabavke tri helikoptera za potrebe Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, odgođeno je, potvrđeno je iz MUP-a.

Dodik: RS ne odustaje od formiranja rezervne policije

BANJALUKA - Član Predsedništva BiH i lider SNSD, Milorad Dodik, izjavio je danas da Republika Srpska ne odustaje od formiranja rezervnog sastava policije.

Lukač: Jedinica žandarmerije formirana da čuva Republiku Srpsku

BANJALUKA - Jedinica žandarmerije koja je formirana u cilju unapređenja bezbjednosti RS, njenih građana i imovine, danas je svečanim postrojavanjem zvanično predstavljena u Centru za obuku u Zalužanima, kod Banjaluke. Dragan Lukač, rekao je da je ova zandarmerija formirana za budućnost RS.

Prištinska televizija: Žandarmerija ušla na teritoriju Kosova

PRIŠTINA - Radio-televizija Kosovo (RTK) sinoć je prenijela da je srpska žandarmerija 31. maja u udaljenim selim opštine Kamenica ušla blizu osam kilometara na teritoriju Kosova.

Žandarmi ponovo osuđeni za napad na Vučićevog brata

BEOGRAD - Viši sud u Beogradu osudio je danas na uslovne kazne zatvora od po osam mjeseci sa rokom provjere od tri godine sedmoricu žandarma niškog odreda, jer su upotrebom nepotrebne i prekomjerne sile isprebijali braću tadašnjih premijera Srbije i gradonačelnika Beograda, Andreja Vučića i Predraga Malog, kao i još dvojicu pripadnika vojne policije, tokom održavanja "Parade ponosa 2014" u Beogradu.

Najčitanije