Željeznice RS

Gligorić: Uprava ŽRS izdala 685 dozvola za kretanje

DOBOJ - Uprava "Željeznica Republike Srpske" izdala je svojim radnicima 685 dozvola za kretanje za vrijeme policijskog časa, a u skladu sa odlukama i preporukama Republičkog štaba za vanredne situacije, rekao je vršilac dužnosti generalnog direktora "Željeznica" Slavko Gligorić.

Poništene sve propusnice radnicima "Željeznica RS"

BANJALUKA - Zbog neodgovornog ponašanja Uprave "Željeznica RS", koje su izdale oko 1.000 dozvola za kretanje radnika nakon policijskog časa, Republički štab za vanredne situacije poništio je sve dozvole, saopšteno je na pres-konferenciji ovog štaba.

Korona zaustavila sve vozove u RS

DOBOJ - Željeznice Republike Srpske su danas saopštile da se u cilju prevencije i sprečavanja širenja korona virusa, a na osnovu saglasnosti Ministarstva saobraćaja i veza u Vladi Republike Srpske, u nedelju 22. marta od 00.01 časova, u potpunosti otkazuje lokalni putnički saobraćaj na svim relacijama.

Željeznice RS: Od sutra redukcija putničkog saobraćaja

DOBOJ - "Željeznice Republike Srpske" od sutra redukuju lokalni putnički saobraćaj, a putnike će prevoziti samo prvi jutarnji i posljednji večernji vozovi, radi prevencije i sprečavanja širenja virusa korona, saopšteno je iz ove kompanije.

Privremena obustava drumskog saobraćaja na putu Petrovo Novo-Doboj

DOBOJ - Ministarstvo saoabraćaja i veza u Vladi Republike Srpske, izdalo je Željeznicama Republike Srpske odobrenje za privremenu obustavu drumskog saobraćaja, na regionalnom putu Petrovo Novo –Doboj preko putnog prelaza u kilometru 37+398, u mestu Kakmuž – zaseok Slatine.

ŽRS: Od nedjelje neobezbijeđen pružni prelaz u Brezičanima

DOBOJ - Pružni prelaz u stanici Brezičani kod Prijedora od nedjelje, 1. marta, biti neobezbijeđen u intervalu od 20 časova uveče do 8 časova ujutro, saopšteno je iz "Željeznice Republike Srpske".

Oštećena rampa na pružnom prelazu u Stanarima, vozač pronađen

DOBOJ - Službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj utvrdili su da je vozač M.R. iz Laktaša, upravljajući teretnim vozilom mercedes oštetio rampu na pružnom prelazu u naselju Ljeb, opština Stanari, nakon čega se udaljio.

Novi nesavjesni vozač: Rampa se spušta, a kombi prelazi preko pruge

Na putnom prelazu "Šljunkara" na dijelu pruge između Modriče i Koprivne, danas oko 14 časova ponovo se desilo ozbiljno kršenje saobraćajnih propisa i ugrožavanje bezbednosti odvijanja željezničkog saobraćaja.

Sindikati "Željeznica RS": Oko 90 odsto radnika prima najnižu platu

DOBOJ - Zbog velikog raspona u koeficijentima na osnovu kojih se radnicima isplaćuju plate mnogo zaposlenih u "Željeznicama RS" prima zakonski minimalac, žale se sindikalci.

Bahato ponašanje: Uništila rampu na pružnom prelazu Vrbanja

​BANJALUKA – Nepoznata ženska osoba, u petak 24.1.2020., u popodnevnim časovima na pružnom prelazu Vrbanja, prošla je kroz rampu kojaje krenula da se spušta i tako je uništila, saopštile su Željeznice RS uz dostavljanje video snimka.

Najčitanije