Željka Cvijanović

"Od imenovanja kadra SNSD-a u FBiH zavisi imenovanje Bošnjaka u Srpskoj"

BANJALUKA - Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović poručila je da od imenovanja kadra SNSD-a u Federaciji BiH (FBiH) zavisi da li će Bošnjaci dobiti nešto u Srpskoj.

Cvijanovićeva o SP-u: Koalicija neće biti ugrožena

Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović izjavila je da većina u okviru parlamenta Srpske nije i neće biti ugrožena kako god da se razriješe određena pitanja u političkim partijama.

Cvijanović: Srpska posvećena evropskom putu

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović istakla je na današnjem sastanku sa šefom Delegacije EU u BiH Johanom Zatlerom da je Srpska posvećena evropskom putu u skladu sa pravilima usaglašenog mehanizma koordinacije evropskih integracija u BiH, koji podrazumijeva puno poštovanje ustavnog položaja i nadležnosti institucija Srpske.

Cvijanović: Srpska će postojati sa ili bez Dejtona

BANJALUKA - Željka Cvijanović, predsjednica Republike Srpske, izjavila je da o tome kako će izgledati BiH i šta se dešava sa Dejtonskim sporazumom mogu odlučivati samo narodi u BiH i to konsenzusom.

Cvijanović: Ponosna sam što se i u Belgiji proslavlja Dan Republike

U Antverpenu u Belgiji je u toku proslava Dana Republike Srpske, kojoj prisustvuju predsjednica Željka Cvijanović.

Cvijanović: Srpska će nastaviti da traje za sva vremena

​BANAJLUKA - Željka Cvijanović, predsjednik Republike Srpske, rekla je da Srpska traje 28 godina te da će nastaviti da traje za sva vremena.

Cvijanović: Srpsku očuvala ljubav njenog naroda

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da je cilj obilježavanja 9. januara - Dana Republike pokazati želju da se živi u slobodi i ljubav prema Srpskoj.

Cvijanović: Stabilna i funkcionalna Srpska mnogima trn u oku

BANJALUKA - Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je večeras da mnogima u BiH, izvan Srpske, smeta činjenica da je Republika Srpska održiva i stabilna, navodeći da je ona jedina zaživjela i bila funkcionalna prije nego što je počeo rat u BiH.

Višković dočekuje patrijarha Irineja u Banjaluci

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Reublike Srpske Radovan Višković dočekaće danas u Banjaluci Njegovu svetost patrijarha srpskog Irineja.

Cvijanović: RS sigurno korača u budućnost

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je da će Srpska, koja je uspjela da prevaziđe brojne ekonomske, socijalne, finansijske probleme, nastaviti sigurno da korača u budućnost i biti sve jača.

Najčitanije