Željka Cvijanović

Cvijanovićeva sa rukovodstvima SNSD-a i koalicionih partija u Šamcu

ŠAMAC - Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović razgovarala je danas u Šamcu sa rukovodstvom i članovima Opštinskog odbora SNSD-a, kao i koalicionih partija o predstojećim lokalnim izborima.

Predsjednica RS u Doboju: Pandemija neće prekinuti obećane projekte

DOBOJ - Pandemija virusa korona neće zaustaviti realizaciju najavljenih projekata, dinamika planiranih radova je usporenija, ali sve što je dogovoreno biće na vrijeme urađeno.

Počeo sastanak delegacija Srpske i Srbije u Banjaluci

BANJALUKA - U zgradi Vlade Republike Srpske u Banjaluci počeo je sastanak delegacija Republike Srpske i Republike Srbije.

Donacija Srbije RS: Uručeni ključevi 15 sanitetskih vozila

BANJALUKA - Aleksandar Vučić, predsjednik Republike Srbije, Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva BiH, i Željka Cvijanović, predsjednica Republike Srpske, Uručili su ključeve sanitetskih vozila domovima zdravlja u RS.

Cvijanović: Kampanja "Doživi Srpsku" treba da bude trajna

BANJALUKA - Republika Srpska mora podizati svijest o svojim turističkim potencijalima, a kampanja "Doživi Srpsku", koja ima za cilj da pomogne i građanima i poslodavcima u oblasti turizma, treba da bude trajna i okrenuta prema domaćim, ali i stranim gostima.

Cvijanović: Povratnici u USK trpe veliki pritisak migrantske krize

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović izrazila je zabrinutost zbog činjenice da povratnička populacija u Unsko-sanskom kantonu trpi veliki pritisak migrantske krize u BiH, te naglasila da to dodatno otežava položaj povratnika na tom području.

Dodik, Cvijanović i Tegeltija u Tesliću, počeo sastanak SNSD-a

TESLIĆ - U Tesliću je počeo sastanak lokalnog odbora SNSD-a, kojem prisustvuju predsjednik SNSD-a Milorad Dodik, potpredsjednik Željka Cvijanović i član Izvršnog komiteta stranke Zoran Tegeltija.

"Interes Srpske da se udruže snage na izborima u Srebrenici i Mostaru"

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da je interes Republike Srpske i svih političkih partija u Srpskoj da udruže snage i racionalno djeluju kada je riječ o lokalnim izborima u Srebrenici i Mostaru.

Cvijanović: Epidemiološka situacija se pažljivo prati

TREBINJE - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da se epidemiološka situacija u Srpskoj pažljivo prati i da za sada nema govora o restriktivnijim mjerama.

Cvijanović: Teško da će biti vraćene ukinute mjere

VLASENICA - Predsjednik RS Željka Cvijanović izjavila je danas da će nadležne institucije Srpske pratiti situaciju u vezi sa virusom korona, ali da ne može da vjeruje da će biti vraćene na snagu početne mjere za suzbijanje epidemije, poput policijskog časa i ograničenog kretanja.

Najčitanije