Željka Cvijanović

Incko pozdravio opredijeljenost Cvijanovićeve za vanredna ovlaštenja

SARAJEVO - Visoki predstavnik u BiH Valentin Incko pozdravio je opredijeljenost predsjednika Republike Srpske Željke Cvijanović da vanredna ovlaštenja koristi u interesu javnog zdravlja.

Cvijanović: Vanredno stanje znači jedan novi režim rada

BANJALUKA – Narodna skupština RS danas je proglasila vanredno stanje, što znači jedan sasvim novi režim rada, a posebno predsjednika RS koji dobija sasvom nove nadležnosti, rekla je predsjednica RS Željka Cvijanović na konferenciji za novinare u Palati Republike.

"Važno tačno i pravovremeno informisanje"

BANJALUKA - Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović i predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković održali su danas sastanak sa predstavnicma najvećih komercijalnih medijskih kuća, kao i sa predstavnicima javnih servisa i novinskih agencija.

Zahtjev za sjednicu NS RS zbog proglašenja vanrednog stanja u Srpskoj

​Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović sazvala je sastanak na kojem je razmatran zahtjev Vlade Republike Srpske za zakazivanje posebne sjednice Narodne skupštine Republike Srpske, a radi proglašenja vanrednog stanja na teritoriji Republike Srpske.

Cvijanović: 25.000 testova stiže za par dana

BANJALUKA - Nabavka 25.000 dodatnih testova za otkrivanje virusa korona stiže za par dana, rekla je Željka Cvijanović, predsjednica Republike Srpske.

Cvijanovićeva sa najvišim zvaničnicima Republike Srpske

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović danas će se u Banjaluci sastati sa predstavnicima republičkih institucija, predstavnicima Srpske u institucijama BiH i članovima Koordinacionog tima za planiranje, sprovođenje i praćenje aktivnosti u vezi sa pojavom bolesti koju izaziva virus korona.

Cvijanović: Zajedničkim snagama u borbi protiv virusa korona

SARAJEVO - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović smatra da su zdravstveni sistemi generalno u BiH dovoljni da se suoče sa krizom koju bi moglo izazvati širenje virusa korona, ističući da postoji koordinacija i razmjena informacija između entitetskih tijela i institucija na nivou BiH.

Cvijanović: Srpska uvijek jaka sa SNSD-om

KOZARSKA DUBICA - Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović rekla je večeras u Kozarskoj Dubici da je ponosna na sve ono što SNSD radi u teškim vremenima, kada treba da se pokaže sposobnost, odlučnost opredijeljenost i istrajnost.

Cvijanović: Ovo je vrijeme da se zapadni Balkan kolektivno brani

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je danas da bi podržala ideju da budu formirane mješovite policijske i vojne snage zemalja zapadnog Balkana koje bi bile raspoređene na spoljnim granicama zapadnog Balkana u cilju zaustavljanja velikog talasa migranata za koji se očekuje da će stići na ovo područje.

Cvijanović: Vlada srpske uložila 12 miliona KM u distrikt

BRČKO - Vlada Republike Srpske je u različite infrastrukturne projekte u Brčko distriktu uložila 12 miliona KM, izjavila je danas predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović.

Najčitanije