Željka Cvijanović

Cvijanović u Skoplju: Srpska i Sjeverna Makedonija nemaju otvorenih pitanja

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović sastala se danas u Skoplju sa predsjednikom Sjeverne Makedonije Stevom Pendarovskim.

Željka Cvijanović upriličila prijem za rukovodstvo FK Krupa

BANJALUKA - Željka Cvijanović, predsjednica Republike Srpske, u svojoj palati u Banjaluci primila je rukovodstvo FK Krupa.

Cvijanović: Ulaganje u nauku najsigurnija investicija u budućnost

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović ocijenila je da ulaganje u nauku i obrazovanje predstavlja najsigurniju investiciju u budućnost Srpske, izrazivši istovremeno čvrstu opredjeljenost institucija za unapređenje kvaliteta i razvoj visokog obrazovanja, studentskog standarda i položaja studenata.

Cvijanović: Turkovićeva je živi dokaz razloga za neuspjeh BiH

BANJALUKA - Željka Cvijanović, predsjednica Republike Srpske, govoreći o najnovijem potezu ministra inostranih poslova u Savjetu ministara Bisere Turković, koja je uputila note i žalila se da će prisustvo predstavnika Srbije, Rusije i Kine na obilježavanju Dana Republike ugroziti prijateljske odnose BiH s tim zemljama, u intervjuu Srni je rekla da je to licemjerno, jer ona i njene stranačke kolege već godinama rade sve što mogu da se odnosi s tim zemljama pokvare, i ne rade to samo za svoj račun.

Cvijanović: Đokoviću, Srpska je uz tebe

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović poručila je najboljem teniseru svijeta Novaku Đokoviću da je Republika Srpska uz njega.

Cvijanovićeva sa generalom Mojsilovićem

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović sastala se večeras u Banjaluci sa načelnikom Generalštaba Vojske Srbije generalom Milanom Mojsilovićem.

Cvijanović: Trobojka u Istočnom Sarajevu dokaz kako se voli Srpska

ISTOČNO SARAJEVO - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović istakla je da je zastava Republike Srpske duga 527 metara, koja je danas razvijena u Istočnom Novom Sarajevu u čast 9. januara - Dana Republike Srpske, dokaz kako se voli Republika Srpska.

Cvijanović: 9. januar je dan naše pobjede, slobode i zajedništva

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović istakla je da je 9. januar dan pobjede, slobode, zajedništva i neraskidivnih veza između naroda i institucija Srpske.

Cvijanovićeva razgovarala sa Dačićem

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović razgovarala je danas u Banjaluci sa predsjednikom Skupštine Srbije Ivicom Dačićem.

Cvijanović: Ne postoji bolji dan za zahvalnost na odanosti Srpskoj

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović istakla je da je 9. januar najveći i najznačajniji praznik u kalendaru Republike Srpske i zato ne postoji bolji dan, niti povod, da se zaslužnima zahvali za odanost i posvećenost Republici Srpskoj, kao i za napore koje ulažu za njen razvoj.

Najčitanije