Željka Cvijanović

Predsjednica RS obradovala djecu u domu "Rada Vranješević"

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović obradovala je danas vaskršnjim poklonima štićenike Doma za djecu i omladinu bez roditeljskog staranja "Rada Vranješević" u Banjaluci.

Cvijanović: Voditi računa o povećanju plata u privatnom sektoru

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da treba voditi računa da se uz povećanje plata u javnom sektoru u Srpskoj nađe mogućnost za rast plata u privatnom sektoru.

Cvijanović: Borba za očuvanje ekonomske stabilnosti i radnih mjesta

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović čestitala je građanima, radnicima i sindikalnim organizacijama u Republici Srpskoj Međunarodni praznik rada, ističući da Srpska i njene institucije u drugoj godini pandemije, uporedo sa mjerama za odbranu javnog zdravlja, vode jednako izazovnu borbu za očuvanje ekonomske stabilnosti i radnih mjesta.

Džerard Selman predložen za predsjednika Ustavnog suda

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović predložila je Narodnoj skupštini Srpske da na poziciju predsjednika Ustavnog suda Republike Srpske ponovo imenuje Džerarda Selmana, dosadašnjeg predsjednika te pravosudne institucije.

Cvijanovićevoj Povelja počasnog građanina Prijedora

PRIJEDOR - Povelja počasnog građanina Prijedora biće dodijeljena predsjednici Republike Srpske Željki Cvijanović zbog značajnog doprinosa i kontinuiranoj podršci rukovodstvu grada i značajnim projektima koji su realizovani u ovom gradu.

Cvijanović: Ribnik finansijski i politički stabilna opština

RIBNIK - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je danas da je opština Ribnik finansijski i politički stabilna, te da opštinske vlasti sa institucijama Srpske realizuju značajne infrastrukturne i komunalne projekte.

Cvijanović: Proces imunizacije u RS odvija se bolje nego u FBiH

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je u intervjuu Srni da su svi suočeni s problemima u nabavci vakcina protiv virusa korona, pa i oni koji pripadaju sistemu Evropske unije, ali ipak se može reći da se proces imunizacije u svim opštinama u Srpskoj odvija solidno, a uz najavljene količine koje će stići tokom ove sedmice i aprila, to će ići i brže i s većim obuhvatom stanovnika.

Cvijanović: Podrška borbi za ravnopravnost osoba sa Daunovim sindromom

BANJALUKA - Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović danas je podržala borbu za ravnopravnost osoba sa Daunovim sindromom.

Nedostaje 35.000 KM za novu kuću porodice Šinik

BANJALUKA - Humanitarnom akcijom za kupovinu kuće porodici Dragoslava Šinika iz Gradiške prikupljena je polovina novca od potrebnih 70.000 KM, a novac su uplatili i Kabinet predsjednice RS Željke Cvijanović i premijer RS Radovan Višković.

Cvijanović: Apelacija SDA još jedan u nizu upornih udara na Srpsku

BANJALUKA - Najnovija apelacija delegata SDA u Vijeću naroda Republike Srpske kojom od Ustavnog suda BiH traže da neustavnim proglasi Zakon o šumama Republike Srpske još je jedan u nizu upornih udara na Srpsku i njenu imovinu, ocijenila je predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović.

Najčitanije