Željka Cvijanović

Zadržati institucionalnu i fiskalnu stabilnost

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović izrazila je uvjerenje da će Srpska nastaviti da bilježi pozitivne ekonomske pokazatelje i da će zadržati institucionalnu, fiskalnu i budžetsku stabilnost, kao preduslov za uspješan nastavak reformskih mjera usmjerenih na stvaranje povoljnog ekonomskog okruženja i otvaranje novih radnih mjesta.

Cvijanovićeva posjetila manastir Sveti Nikola na Ozrenu

PETROVO - Aplauzom i ovacijama pozdravili su Ozrenci aktuelnu premijerku i novoizabranu predsjednicu RS Željku Cvijanović na stranačkom skupu organizovanom povodom izborne pobjede SNSD-a u manastiru svetog Nikole na Ozrenu.

Neformalni susret Dodika i Cvijanovićeve sa zvaničnicima Rudog i Višegrada

RUDO, VIŠEGRAD - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i predsjednik Vlade Željka Cvijanović, po povratku sa vojne vježbe na poligonu "Pešter" u Sjenici, imali su danas u Rudom i Višegradu neformalne susrete sa zvaničnicima iz ove dvije opštine.

Cvijanović: Povećanje plata tamo gdje postoji mogućnost

BANJALUKA - Premijer Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je danas da Vlada Srpske uvijek razgovara sa socijalnim partnerima i sindikatom i da će se ići na povećanje plata tamo gdje postoji mogućnost.

Cvijanović: Ako ne bude srpskog bloka opozicija će snositi kivicu

BEOGRAD - Novoizabrani predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da će njen prvi potez kao predsjednika, nakon formiranja vlasti, biti organizacija koordinacionog sastanka na kojem će jasno biti definisani budući potezi i način na koji komuniciraju svi predstavnici Republike Srpske sa predstavnicima iz Srpske na nivou BiH.

Cvijanović: Uskoro nove smjene

BANJALUKA - Pozicije će u novom talasu smjena iz vladajuće koalicije morati da napuste i kadrovi koji ne pripadaju DNS-u.

Cvijanović: Ogroman prostor za unapređenje poslovne klime

BANJALUKA - Premijer Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je danas da postoji ogroman prostor u BiH za unapređenje poslovne klime i poboljšanje poslovnog ambijenta, za šta je neophodno usaglašavanje određenih propisa.

Cvijanović: Budući mandatar će biti kadar SNSD-a

SARAJEVO - Novoizabrani predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je večeras da će budući mandatar Vlade Srpske biti kadar iz SNSD-a.

Cvijanović: Uskoro formiranje vlasti u Srpskoj

BANJALUKA – Željka Cvijanoviće, predsjednik Vlade RS, izjavila je danas da će vlast u Republici Srpskoj biti uskoro formirana.

Cvijanović: Plan je da nova vlada bude izabrana do kraja godine

SARAJEVO - Novoizabrani predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da je plan da nova Vlada Srpske bude izabrana do kraja godine, te da će i ime mandatara biti uskoro poznato.

Najčitanije