Željka Cvijanović

Cvijanović: Opozicija u kontinuitetu godinama gubi snagu

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović smatra da su interpelacije opozicije u Narodnoj skupštini o politikama u oblasti zdravstvenog i penzionog sistema, te o upravljanju javnim preduzećima - klasično politikanstvo.

Cvijanović: Moj mandat obilježio period stabilnosti institucija Srpske

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović izrazila je zadovoljstvo što je njen mandat obilježio period stabilnosti institucija Republike Srpske.

PDP: U mandatu Cvijanovićeve propale tri banke i Robne rezerve RS

BANJALUKA – Partija demokratskog progresa (PDP) saopštila je danas da su tokom mandata premijerke RS Željke Cvijanović propale tri banke i Robne reserve RS.

Cvijanović: Za vrijeme Ivanićevog mandata jedino smanjenje penzija u istoriji Srpske

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da "ova vlada, za razliku od neozbiljnog /predsjednika PDP/ Branislava Borenovića, ne laže penzionere i ostale građane, a pogotovo ih ne maltretira iz Sarajeva, već provodi ono što je s njima dogovorila".

Pandurević: Podržavajući treći entitet, Dodik stavlja na kocku opstanak RS

ISTOČNO SARAJEVO - Srpska demokratska stranka (SDS) najoštrije osuđuje zalaganje Milorad Dodika za stvaranje trećeg entiteta, jer to znači potpuno raspakivanje Dejtonskog mirovnog sporazuma i derogaciju Republike Srpske, tvrdi potpredsjednica SDS-a Aleksandra Pandurević.

Brnabić i Cvijanović: April prekretnica za "Bratoljub"

BANJALUKA - Puštanje u saobraćaj mosta "Bratoljub" preko Drine kod Bratunca je prioritet koji mora biti riješen u narednom periodu, zaključeno je danas na sastanku u administrativnom centru Vlade RS u Banjaluci delegacija vlada RS i Srbije, predvođenih premijerkama Željkom Cvijanović i Anom Brnabić.

Ana Brnabić stigla u Banjaluku, počeo sastanak sa vrhom RS

BANJALUKA – Premijer Srbije Ana Brnabić stigla je danas u Banjaluku gdje će obaviti niz sastanaka.

Brnabićeva sutra u Banjaluci sa Cvijanovićevom i Radojičićem

BANJALUKA - Premijer Srbije Ana Brnabić predvodiće sutra delegaciju Srbije u radnoj posjeti Banjaluci, gdje će se sastati sa premijerom Republike Srpske Željkom Cvijanović, te prisustvovati svečanoj promociji i otvaranju "Eko-toplane".

Cvijanović: Aprilske penzije veće za dva odsto

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je da će aprilske penzije biti veće za dva odsto.

Željka Cvijanović za "Nezavisne": Nasjeli smo na ogromnu prevaru OHR-a

OHR i međunarodna zajednica su prevarili SNSD i druge kada su obećali da će nametnute odluke visokih predstavnika biti moguće naknadno izmijeniti, kaže u intervjuu za "Nezavisne" Željka Cvijanović, predsjednica Vlade RS.

Najčitanije