Željka Cvijanović

Cvijanović: BiH ima budućnost ako bude zasnovana na realnosti

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović istakla je da BiH može imati budućnost ukoliko budu uvaženi interesi svih njenih konstitutivnih naroda, a ne samo jednog, te ukoliko bude zasnovana na realnosti, a ne na iluziji.

Svečana akademija i defile na Trgu Krajine za Dan Republike Srpske

BANJALUKA - Preliminarni prijedlog programa proslave Dana Republike koji obuhvata svečanu akademiju i svečani defile na Trgu Krajine usvojen je danas na sjednici Odbora za proslavu Dana RS, saopšteno je iz Kabineta predsjednika Republike Srpske.

Cvijanović: U Srpskoj nije u planu "zaključavanje"

SARAJEVO - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da, iako je povećan broj zaraženih virusom korona, u Srpskoj nije u planu "zaključavanje", te da treba iskontrolisati provodivost mjera koje su na snazi.

"BiH bi bila uspješna da je organizovana na bazi definisanoj Dejtonom"

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović izrazila je uvjerenje da bi BiH bila prilično uspješna zemlja da joj je dozvoljeno da od početka organizuje svoj unutrašnji politički i svaki drugi život na bazi onoga što je Dejtonski mirovni sporazum dao i definisao.

Cvijanović: Mnogo nejasnoća o glasanju, CIK se ograđuje i prebacuje teret

PRIJEDOR - Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović izjavila je danas u Prijedoru da ima mnogo nejasnoća kada je riječ o glasanju na predstojećim izborima, te da od Centralne izborne komisije (CIK) BiH očekuje da obezbijedi uslove za održavanje adekvatnog i normalnog izbornog procesa.

Cvijanović: CIK BiH neozbiljna institucija

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da je obaveza Centralne izborne komisije (CIK) BiH da stvori pretpostavke za normalan i uredan izborni proces, što podrazumijeva da se omogući glasanje svima koji na to imaju pravo i da se uskrati glasanje onima koji na njega nemaju pravo.

Predsjednica RS na Instagramu se oprostila od Kena Henslija

Željka Cvijanović, predsjednica RS, na Instagramu je na svoj način odala poštu preminulom bivšem klavijaturisti benda "Uriah Heep" Kenu Hensliju.

Cvijanović: SDA od početka ne poštuje Dejton, BiH neozbiljna zemlja

BIJELJINA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je danas da SDA od početka ne poštuje Dejtonski mirovni sporazum, čime uporno rade protiv BiH i pokazuju da je to neozbiljna zemlja.

Cvijanovićeva i Zatler o aktuelnoj političkoj i ekonomskoj situaciji

BANJALUKA - Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović razgovarala je danas u svom kabinetu sa šefom Delegacije Evropske unije u BiH i specijalnim predstavnikom EU u BiH Johanom Satlerom.

Cvijanović posjetila gradilište ambulante u Čelincu: Ovo pokazuje našu sposobnost

ČELINAC - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović posjetila je danas u čelinačkoj mjesnoj zajednici Jošavka lokaciju na kojoj se gradi ambulanta čija će izgradnja koštati 300.000 KM, od čega je 20.000 KM obezbijeđeno iz kabineta predsjednika Srpske.

Najčitanije