Željka Cvijanović

Cvijanovićeva uputila saučešće povodom tragedije na Cetinju

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je saučešće narodu Crne Gore, ističući da je duboko potresena viješću o tragediji koja se danas dogodila na Cetinju u kojoj su nedužni građani, među kojima i djeca, tragično izgubili život.

Detalji napada kod Mostara: Cvijanovićeva nije bila u autu

BANJALUKA - Željka Cvijanović, predsjednica Republike Srpske, nije bila u automobilu u trenutku incidenta, kada je automobil u njene pratne blokiran i oštećen, saznaju "Nezavisne".

Cvijanović s Uber: Otvorena pitanja u BiH rješavati dijalogom

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović danas je, na sastanku u Banjaluci s ambasadorom Njemačke u BiH Margret Uber, istakla da sva otvorena pitanja koja opterećuju odnose u BiH treba rješavati unutrašnjim dijalogom političkih predstavnika tri konstitutivna naroda.

Cvijanović: Mir - glavno opredjeljenje Srpske

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović istakla je da je mir glavno opredjeljenje Srpske, da ne želi ni sa kim da ratuje, ali da je spremna da brani svoj Ustav, ustavne nadležnosti i kapacitete.

Cvijanovićeva sa Đurićem u SAD: Lijepo je sresti iskrene prijatelje Srpske

VAŠINGTON - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović tokom posjete Sjedinjenim Državama susrela se sa ambasadorom Srbije u Vašingtonu Markom Đurićem za koga je navela da je iskreni prijatelj Srpske.

Cvijanovićeva sa sentorima Ronom Džonsonom i Džin Šahin

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović danas je u Vašingtonu u razgovoru sa senatorima Ronom Džonsonom i Džin Šahin ocijenila da je za prevazilaženje trenutne političke krize i rješavanje otvorenih pitanja koja opterećuju odnose u BiH neophodno razumijevanje i unutrašnji dijalog domaćih političkih aktera, bez uplitanja sa strane.

Cvijanovićeva u Vašingtonu: Važan unutrašnji dijalog u BiH

VAŠINGTON - Željka Cvijanović, predsjednica RS, razgovarala je danas u Vašingtonu sa Robin Bruks, direktoricom Kancelarije za ljudska prava i humanitarne poslove SAD, saopšteno je iz Kabineta predsjednika.

Cvijanović: Ustavni sud BiH nastavlja da se politički obračunava

STANARI - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je da je Ustavni sud BiH nastavio politički da se obračunava jer želi da sačini novi ustavni sistem u BiH.

Cvijanović: Proboj "Koridora" simbol herojske borbe za slobodu i opstanak

MODRIČA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je danas u Dugoj Njivi kod Modriče da je proboj koridora simbol herojske borbe srpskog naroda za slobodu i opstanak na ovim prostorima, i bitka kojom je udahnut život Republici Srpskoj.

Cvijanović: Podrška "Otvorenom Balkanu"

STANARI - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović smatra da svaka inicijativa regionalnog karaktera koja uključuje sve zemlje zapadnog Balkana treba da bude prihvaćena od svih.

Cvijanović i Višković razgovarali sa Zatlerom u Banjaluci

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da je Srpska posvećena procesu evropskih integracija, u skladu s pravilima i principima mehanizma koordinacije i uz puno uvažavanje njene ustavne pozicije, kao i dejtonske strukture BiH.

"Vrijeme da BiH malo pomogne EU da bi ona mogla da pomogne nama"

ČELINAC - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je danas da je došlo vrijeme da i BiH malo pomogne Evropskoj uniji da bi ona mogla da pomogne nama.

Cvijanovićeva: Djeci pokazati kako se odnositi prema prirodi

ČELINAC - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović otvorila je danas na izletištu "Gozna" u Čelincu "Male šumarske igre" u kojima učestvuju mališani iz sedam predškolskih ustanova iz Banjaluke i Čelinca.

Cvijanovićeva pozdravila inicijativu studenata

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović pozdravila je inicijativu studenata o osnivanju studentskog servisa koji bi imao ulogu posrednika između njih i poslodavaca, te budućim akademcima omogućio sticanje radnih vještina i poslovnih veza.

Cvijanovićeva na dobrotvornoj večeri za izgradnju parohijskog doma

PRIJEDOR - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović prisustvuje večeras u Prijedoru dobrotvornoj večeri za izgradnju svetosavskog parohijskog doma pored Hrama Svetog proroka Ilije u naselju Urije.

Najčitanije