Željka Cvijanović

Reakcije zvaničnika u BiH na ubistvo Ivanovića

SARAJEVO - Ubistvo Olivera Ivanovića u Kosovskoj Mitrovici su komentarisali i politički zvaničnici u BiH.

Cvijanović: Ne postoje nikakve paravojne formacije, naš primarni cilj je jačanje MUP-a Srpske

SARAJEVO - Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da u Srpskoj ne postoje nikakve paravojne formacije i da je primarni inetres Vlade jačanje MUP-a Srpske.

Postignut dogovor o preostalih sedam pitanja iz Upitnika

ISTOČNO SARAJEVO - U Istočnom Sarajevu je završen sastanak predsjednika Vlade RS Željke Cvijanović, premijera FBiH Fadila Novalića i predsjedavajućeg Savjeta ministara BiH Denisa Zvizdića o utvrđivanju prijedloga teksta odgovora na preostalih sedam pitanja iz Upitnika Evropske komisije.

Počeo sastanak o utvrđivanju odgovora na preostala pitanja iz Upitnika EK

ISTOČNO SARAJEVO - U Istočnom Sarajevu je počeo sastanak predsjednika Vlade RS Željke Cvijanović, premijera FBiH Fadila Novalića i predsjedavajućeg Savjeta ministara BiH Denisa Zvizdića o utvrđivanju prijedloga teksta odgovora na preostalih sedam pitanja iz Upitnika Evropske komisije.

Cvijanović: Podržaćemo organizovanje EJOF-a u Istočnom Sarajevu

ISTOČNO SARAJEVO - Premijer Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je večeras u Istočnom Sarajevu da je Vlade Srpske opredijeljena da podrži organizovanje Evropskog omladinskog olimpijskog festivala /EJOF/ 2019. godine i potvrdila da će za infrastrukturni dio projekta izdvojiti 2,5 miliona KM.

Cvijanović: Još nema dogovora u vezi sa tržištem gasa u BiH

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je danas da još nema dogovora u vezi sa tržištem gasa u BiH.

Željka Cvijanović čestitala pravoslavnu Novu godinu građanima Srpske

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović čestitala je pravoslavnu Novu 2018. godinu svim građanima Srpske koji praznuju prema julijanskom kalendaru.

Cvijanović: Priče o paravojnim formacijama bombastična nagađanja

BANJALUKA - Premijer Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je danas u Banjaluci da Srpska ima Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) kao regularnu formaciju i da su priče da neko želi da formira paravojne jedinice bombastična nagađanja.

Cvijanović: Još jedno tipsko saopštenje PDP-a, ne zaslužuje širu elaboraciju

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović ocijenila je da današnje saopštenje PDP-a nije ništa drugo nego pokušaj da skrenu pažnju sa činjenice da, povedeni po ko zna koji put promašenim političkim razlozima, nisu prisustvovali svečanom defileu povodom Dana Republike koji su građani Srpske pozdravili sa oduševljenjem.

PDP: Premijerka da odgovori na pitanja o pljački budžeta

BANJALUKA - Iz PDP-a pozvali su danas predsjednika Vlade Republike Srpske Željku Cvijanović da odgovori ko je, kako kažu, opljačkao budžet Srpske i ko je krivac za kriminal i korupciju.

Reklame

Najčitanije