Željka Cvijanović

Cvijanović: Vaučeri u oblasti turizma u primjeni od 15. juna

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da je na današnjem sastanku sa predstavnicima turističkih organizacija i hotelijera iz Srpske dogovoreno da 15. juna počne korištenje vaučera čiji je cilj pomoć turističkom sektoru da prevaziđe krizu izazvanu epidemijom virusa korona, te da subvencijama bude omogućeno građanima da po povoljnim uslovima dio odmora provedu na domaćim destinacijama.

Cvijanović: Samo u banana državi poput BiH možete nelegalno izabrati CIK

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je u Narodnoj skupštini Republike Srpske da se sve što se tiče donošenja uredbi za vrijeme vanrednog stanja u Republici Srpskoj dešavalo u skladu sa Ustavom Republike Srpske.

Cvijanović: Opozicija svjesna da je politički beskorisna

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović istakla je večeras da je opozicija svjesna da je politički beskorisna.

Cvijanović: Neprimjereno obraćanje poslanika bez zaštitne maske

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je danas da nije primjereno da se bilo ko od poslanika obraća za govornicom na sjednici Narodne skupštine bez zaštitne maske i odbacila tvrdnje opozicije da građane Srpske dijeli u zavisnosti od političkog opredjeljenja.

Cvijanović: SDA čuva SDS i PDP jer im se ni u čemu ne protive

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da SDA očigledno može mnogo lakše da sarađuje sa SDS-om i PDP-om jer im se ni u čemu ne protive i zato što im je važnije da sačuvaju pozicije u institucijama BiH, pa makar i u zaleđenom statusu.

Cvijanović: Stekli se uslovi za ukidanje vanrednog stanja i policijskog časa

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović istakla je da su stečeni uslovi za ukidanje vanrednog stanja i da to podrazumijeva prestanak i potrebe za policijskim časom.

Cvijanovićeva donijela uredbu o osnivanju Kompenzacionog fonda

BANJALUKA – Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović je, na prijedlog Vlade Republike Srpske, a nakon pribavljenog mišljenja predsjednika Narodne skupštine RS, donijela Uredbu sa zakonskom snagom o Kompenzacionom fondu Republike Srpske.

Cvijanović: Zadovoljna sam intervencijama Vlade za pomoć radnicima

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović izrazila je zadovoljstvo brojnim intervencijama Vlade Srpske kako bi radnicima u realnom sektoru bila pružena pomoć.

Cvijanović: Incko brani svoju poziciju i traži opravdanje za ostanak OHR-a

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je Srni da visoki predstavnik u BiH Valentin Incko, po pravilu, u svojim izvještajima Savjetu bezbjednosti više brani svoju poziciju i traži opravdanje za ostanak OHR-a nego što mu je važno da dočara pravo stanje u BiH.

Pojačati kontrolu primjene mjera, zabrane okupljanja i nošenje zaštite

BANJALUK A- Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović održala je danas u Palati Republike sastanak na temu provođenja Uredbe sa zakonskom snagom o izmjenama i dopunama Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti, na kojem je izražena zabrinutost zbog porasta broja pozitivnih osoba na virus korona u Srpskoj.

Najčitanije