Željka Cvijanović

Cvijanovićeva uputila telegram saučešća porodici Tubin

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je telegram saučešća porodici pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske Slađenka Tubina, koji je tragično stradao na dužnosti u Gornjoj Ravskoj, opština Prijedor.

Cvijanović: Obaveza svih građana da čuvamo i razvijamo Srpsku

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović poručila je danas povodom Dana grada Banjaluke da je obaveza svih građana Srpske da čuvaju i razvijaju Srpsku svakoga dana.

Cvijanovićeva oštro osudila ubistvo policajca

BANJALUKA - Željka Cvijanović, predsjednik RS, najoštrije je osudila ubistvo policajca u Prijedoru.

Jačanje prijateljskih veza i sjećanje na Jadranku Stojaković

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović izrazila je uvjerenje da će Festival japanske trešnje - u spomen Jadranki Stojaković, kao i slični događaji na kojima se promoviše bogatstvo različitih kultura, doprinijeti jačanju prijateljskih veza Srpske i Japana, te ocijenila kako je Stojakovićeva notama spojila dvije kulture.

Cvijanović: Želimo da razvijamo svaku opštinu, jer time jača Srpska

TESLIĆ - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je danas u Tesliću da je do 2018. godine na osnovu različitih projekata Vlade u tu opštinu uloženo oko 70 miliona KM i naglasila da je cilj razvoj svake lokalne zajednice jer na taj način jača cijela Srpska.

Cvijanovićeva čestitala katolički Uskrs

BANJALUKA – Željka Cvijanović, predsjednica Republike Srpske, povodom Uskrsa, uputila je čestitku nadbiskupu vrhbosanskom kardinalu Vinku Puljiću, biskupima, sveštenstvu, redovništvu i svim katolicima u Republici Srpskoj.

Cvijanović: Zadovoljstvo što se glumci iz Srbije rado odazovu pozivima Srpske

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović je tokom današnjeg razgovora sa poznatim glumcem Milošem Bikovićem izrazila zadovoljstvo što se glumci i umjetnici iz Srbije uvijek rado odazovu pozivima i učestvuju u projektima čiji je cilj kulturna i turistička promocija Republike Srpske.

Cvijanovićeva sa Inckom: Krajnje vrijeme da bude formiran Savjet ministara

BANJALUKA - Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović istakla je danas tokom razgovora u Banjaluci sa delegacijom OHR-a, koju je predvodio visoki predstavnik u BiH Valentin Incko, da su izbori u BiH održani prije više od šest mjeseci i da je krajnje vrijeme da bude formiran novi saziv Savjeta ministara, kao i legitimna vlast na svim nivoima.

Otkazan sastanak Cvijanovićeve sa ambasadorima

BANJALUKA - Sastanci predsjednika Republike Srpske Željke Cvijanović sa ambasadorima Španije i Grčke u BiH Hozeom Marijom Valdemorom Himenezom i Georgiosom Iliopulosom neće biti održani danas, kao što je ranije najavljeno.

Cvijanović: SDA pokazuje kukavičluk u procesu formiranja vlasti

ŠAMAC - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je danas u Šamcu da SDA pravi gimnastiku da bi zadovoljila svoje ciljeve i da ima dozu kukavičluka da zajedno sa ostalim pobjednicima na izborima, a to su iz HDZ BiH iz hrvatskog i SNSD iz srpskog naroda, uđe u vlast na nivou BiH.

Najčitanije