Željka Cvijanović

Cvijanović: Zahvalnost Putinu za odbranu dejtonskih pozicija

BEOGRAD - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je da je zahvalna ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu za odbranu dejtonskih pozicija ne samo Srpske, nego i cijele BiH.

Cvijanović i Dodik: Rusiju i Srpsku vežu prijateljstvo i razumijevanje

BEOGRAD - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je danas u Beogradu da je počestvovana učešćem u tako važnom događaju kao što je posjeta ruskog predsjednika Vladimira Putina Srbiji, istakavši da Rusiju i Srpsku vežu prijateljstvo i razumijevanje.

Cvijanovićeva odlikovala Čen Bo

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović odlikovala je danas bivšeg kineskog ambasadora u BiH Čen Bo Ordenom zastave Srpske sa zlatnim vijencem za rad i izvanredne zasluge u međunarodnoj saradnji, kao i za učvršćivanje mira, lične rezultate i dostignuća.

Cvijanović: Džaferović i Komšić blokiraju evropski put

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je danas da su članovi Predsjedništa BiH Šefik Džaferović i Željko Komšić blokirali sve procese na evropskom putu i tako predodredili BiH za još jedan neuspjeh.

Cvijanović: Očekujemo da se izborni rezultati sprovedu

​BANJALUKA - Očekujemo da se izborni rezultati sprovedu, a to znači da ljudi koji su dobili povjerenje građana budu i postavljeni na odgovarajuće pozicije. SNSD ima predsjedavajućeg Savjeta minitara Bosne i Hercegovine i ozbiljne ljude koji će sjediti u Savjetu ministara, izjavila je danas u Banjaluci Željka Cvijanović, predsjednik Republike Srpske.

Kabinet predsjednice - Dan Republike legalan i legitiman

BANJALUKA - Povodom zlonamjernih i netačnih informacija koje u kontekstu obilježavanja Dana Republike Srpske, ovih dana emituje dio medija u BiH, a posebno u FBiH, Kabinet predsjednice Republike Srpske u informiše javnost da se obilježavanje 9. januara realizuje u skladu sa Zakonom o Danu Republike ("Službeni glasnik Republike Srpske" broj 113/16 od 27. decembra 2016. godine), koji je legalan i legitiman, na snazi i, kao takav, proizvodi pravna dejstva.

Cvijanović: Pridržavati se rezolucije o vojnoj neutralnosti

BRČKO - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je danas u Brčkom da se funkcioneri iz Srpske moraju pridržavati Rezolucije Narodne skupštine Republike Srpske o vojnoj neutralnosti jer ova institucija direktno predstavlja stavove naroda.

Cvijanovićeva položila vijenac na Spomenik srpskim braniocima Brčkog

BRČKO - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović položila je danas vijenac na Spomenik srpskim braniocima Brčkog, povodom obilježavanja 9. januara - Dana Republike Srpske u Brčko distriktu.

Cvijanović: Srpska posvećena miru, stabilnosti i izgradnji

​BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović istakla je danas u Banjaluci zadovoljstvo da Srpska obilježava još jedan Dan Republike u miru i stabilnim političkim i ekonomskim okolnostima, te poželjela jaku i prosperitetnu Republiku za koju će svi zajedno raditi i dalje je izgrađivati.

Cvijanović: Srpska politički stabilnija i ekonomski snažnija

BANJALUKA - Republika Srpska je politički stabilnija i ekonomski snažnija, uprkos neprestanim pritiscima, rekla je predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović.

Najčitanije