Željka Cvijanović

Cvijanović: Srpska u mogućnosti da organizuje imunizaciju

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović primila je u nastupnu posjetu ambasadora Japana u BiH Makota Ita kojeg je informisala o trenutnoj epidemiološkoj situaciji, planu vakcinacije protiv virusa korona, te drugim aktuelnim političkim i ekonomskim pitanjima.

Cvijanović: Ugodno znati da imate Srbiju na koju možete da se oslonite

BEOGRAD - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je večeras da je izuzetno važna saradnja Srpske i Srbije i da je to možda najprirodnija veza u političkom, ekonomskom i uopšte društvenom smislu, te da je ugodno znati da je uvijek moguće osloniti se na Srbiju.

Cvijanović sa Zatlerom: RS posvećena evropskom putu

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović istakla je danas u Banjaluci da je Srpska posvećena evropskom putu, te da taj proces mora biti sprovođen u skladu s mehanizmom koordinacije i uz puno uvažavanje ustavnog položaja i nadležnosti republičkih institucija.

Počela liturgija, zvaničnici iz RS na ustoličenju patrijarha

BEOGRAD - U Sabornoj crkvi u Beogradu počela je sveta arhijerejska liturgija na kojoj će biti ustoličen novi patrijarh srpski Porfirije.

Cvijanović: Vlast s Jerinićem pokazala sposobnost da rješava probleme

DOBOJ - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je danas da je važno da se u Doboju zadrži postojeća politička stabilnost, jer je aktuelna vlast, predvođena gradonačelnikom Borisom Jerinićem, pokazala sposobnost da rješava probleme građana.

Cvijanović: Najavljeni bojkot čista manipulacija i kockica više u problematizovanju Srebrenice

BANJALUK - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je Srni da bošnjački političari nikada nisu istinski vodili računa ni o bošnjačkom, ni o srpskom narodu u Srebrenici, već su uvijek koristili Srebrenicu samo za privlačenje međunarodne pažnje i političko problematizovanje.

Cvijanović: Nabavka vakcina nije političko pitanje niti tema za prepucavanje

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da nabavkom vakcina ne treba da se bavi samo Savjet ministara, već i entitetske vlade i fondovi zdravstvenog osiguranja ukoliko mogu da dođu do kvalitetne vakcine.

Cvijanović: Poštovanje žrtvama stradalim u doba kada je vladao mrak

JASENOVAC - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović posjetila je danas Spomen-područje Jasenovac, gdje je položila vijenac žrtvama ustaškog koncentracionog logora i poručila da je tu da bi odala poštu brutalno ubijenima u doba kada je vladao mrak.

Cvijanovićeva posjetila manastir Jasenovac

JASENOVAC - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović posjetila je danas manastir Jasenovac i razgovarala s Njegovim preosveštenstvom episkopom pakračko-slavonskim Jovanom.

Cvijanović: Incko se nikada nije ponašao u skladu sa međunarodnim pravom

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da se visoki predstavnik u BiH Valentin Incko nikada nije ponašao u skladu sa međunarodnim pravom, kao ni njegovi prethodnici koji su mimo mandata nametali zakone i sankcionisali ljude.

Najčitanije