Željka Cvijanović

Cvijanović: Govedarica je neozbiljan, a Ivanić se za nešto kandiduje od kada se rodio

SARAJEVO - Predsjednik Vlade RS i kandidat SNSD-a za predsjednika RS, Željka Cvijanović u intervjuu za Vijesti.ba je na pitanje da li je za nju tokom proteklog mandata RS bila na prvom mjestu, odgovorila da apsolutno jeste, jer je to bio politički okvir za njeno djelovanje, i tako će i ostati.

Cvijanović: Savez za promjene se iz Sarajeva obračunava sa Srpskom

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da je za Srpsku potrebno jedinstvo i čvrsta veza između srpskog člana Predsjedništva BiH i predsjednika Republike Srpske, a da su kadrovi Saveza za promjene koristili svoje pozicije u Sarajevu za obračun sa institucijama Srpske.

Cvijanović: O sudbini Srpske odlučuje se u njenim institucijama

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da Srpska svakog dana jača na institucionalnom planu, te da se o sudbini Republike odlučuje u njenim institucijama, a ne u Sarajevu ili u međunarodnim rugovima.

Cvijanović: Mjere za nezaposlene majke daju dobre rezultate

BANJALUKA - Premijer Republike Srpske Željka Cvijanović posjetila je u Bijeljini majku četvoro djece Branku Gavrić koja je prima mjesečni dodatak od 405 KM kao nezaposlena majka.

Cvijanović: Stradanje u Podrinju treba da drži Srbe budnim

BRATUNAC - Premijer Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je danas da nekažnjavanje počinilaca teških zlodjela nad više od 3.500 Srba u srednjem Podrinju u proteklom ratu treba da drži Srbe budnim i svjesnim onoga što se dogodilo i na koji način treba da se kreću u budućnosti kako bi izbjegli sve zamke ovog tipa.

Prekršajni nalog za muškarca iz Gradiške: Vrijeđao premijerku RS

GRADIŠKA - Četrdesetjednogodišnjem M.K. izdat je prekrsajni nalog zbog uvreda, a koje je, kako navode iz policije, uputio Željki Cvijanović, premijerki RS.

Cvijanović: Vlada će prebacivati sredstva za “Željeznice” dok se ne oslobodi novac Svjetske banke

GRADIŠKA - Premijer Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je danas da će Vlada intervenisati i prebacivati sredstva za izmirivanje obaveza i zbrinjavanje radnika "Željeznica Srpske" sve dok u parlamentu BiH ne dođe do ratifikacije sporazuma koji bi "oslobodio" novac Svjetske banke za reorganizaciju i restrukturisanje pomenutog preduzeća.

Cvijanović: Slučaj 'Dragičević' naškodio svima

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović ocijenila je da je slučaj smrti mladog Banjalučanina Davida Dragičevićaje naškodio svima zato što su se kroz njega pokazala brojna lica i naličja.

Cvijanović: Srbi u FBiH kolateralna šteta nesređenih odnosa Hrvata i Bošnjaka

SARAJEVO - Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da su Srbi u Federaciji BiH (FBiH) potpuno obespravljeni i da je najveći problem BiH u tome što se Sarajevo, odnosno bošnjačka politika, pozicionira kao ta koja je dominantna i koja svakome treba krojiti kapu.

Cvijanović: Vlada se nikada nije bavila slučajem “Dragičević”

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske rekla je danas na sjednici Narodne skupštine da se Vlada nikada nije bavila pitanjima u vezi sa stradanjem Davida Dragičevića, te da je to najobičnija manipulacija, spekulacija i laž pojedinih poslanika opozicije.

Najčitanije