Željka Cvijanović

Cvijanović: Svi smo na zadatku jačanja RS

ISTOČNO SARAJEVO - Kandidat koalicije SNSD-DNS-SP za predsjednika Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je večeras u Istočnom Novom Sarajevu da je dalje jačanje Republike Srpske - politika koja uživa podršku građana.

Cvijanović, Čen: Saradnja Srpske i Kine na izuzetno visokom nivou

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović istakla je da je saradnja Republike Srpske i Kine na izuzetno visokom nivou, te da se kontinuirano radi na njenom proširenju na ekonomskom, kulturnom i obrazovnom planu.

Cvijanović: Važno da se sprovodi reorganizacija u "Željeznicama"

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je danas u Banjaluci da je važno da se reorganizacija u preduzeću "Željeznice Republike Srpske" odvija u skladu sa planom da bi se dobilo preduzeće koje će adekvatno poslovati i neće biti gubitaš.

Cvijanović: Ohrabrujuće poruke Lavrova

BANJALUKA - Premijer Republike Srpske Željka Cvijanović izrazila je zahvalnost za današnju posjetu Banjaluci ministra inostranih poslova Ruske Federacije Sergeja Lavrova, te naglasila da su poruke koje su se čule bile ohrabrujuće.

Cvijanović: Politika stranke uživa podršku stanovnika

ČAJNIČE - Kandidat SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da veliki broj ljudi koji se okupio na tribini ove stranke u Čajniču pokazuje da politika SNSD-a uživa podršku stanovnika ove lokalne zajednice.

Povelja opštine Višegrad uručena Dodiku i Cvijanovićevoj

VIŠEGRAD - Načelnik opštine Višegrad Mladen Đurević danas je na svečanoj akademiji povodom krsne slave ove lokalne zajednice - Male Gospojine uručio opštinsku Povelju predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku i predsjedniku Vlade Srpske Željki Cvijanović.

Cvijanović: Politička misija SNSD-a jačanje Srpske

BIJELJINA - Kandidat SNSD-DNS-SP za predsjednika Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je danas da je jaka Srpska politička misija SNSD-a, koji će nastaviti da je jača i radi na očuvanju stabilnosti njenih institucija.

Cvijanovićeva otvorila 17. Međunarodni sajam poljoprivrede

BIJELJINA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović svečano je danas u Bijeljini otvorila Međunarodni sajam poljoprivrede "Interagro 2018", koji je okupio oko 150 učesnika iz Srpske i okruženja, uz poruku da je neophodno zbližavanje, udruživanje i povezivanje na svakom polju.

Cvijanović: Srpska od Srbije dobila oko 21 milion evra za projekte

BEOGRAD - Premijer Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da je Srpska od Srbije dobila oko 21 milion evra za realizaciju različitih projekata, što pokazuje da se pristup Beograda mjeri konkretnim stvarima - da pomogne i da ostavi trag.

Dodik u Ugljeviku: Ispunjena obećanja na političkom, ekonomskom i socijalnom planu

UGLJEVIK - Kandidat SNSD-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je večeras u Ugljeviku da je ova stranka svojim radom ispunila sva obećanja na političkom, ekonomskom i socijalnom planu.

Najčitanije