Željka Cvijanović

Cvijanović: Zabrinjava porast islamskog radikalizma u BiH

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da veoma zabrinjava porast islamskog radikalizma u BiH i da je apsurdno što se tim pitanjem, kao i povratkom džihadista ne bavi niko od stranih diplomata u BiH.

Cvijanovićeva sa Palmerom i Nelsonom na radnoj večeri

BANJALUKA - Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović razgovarala je sa pomoćnikom zamjenika državnog sekretara SAD-a Metjuom Palmerom i američkim ambasadorom u BiH Erikom Nelsonom o aktuelnoj političkoj situaciji u Bosni i Hercegovini.

Kvalitetna institucionalna saradnja Srpske i AP Vojvodine

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović i potpredsjednik Pokrajinske vlade Đorđe Milićević ocijenili su danas u Banjaluci da je institucionalna saradnja Srpske i AP Vojvodine na veoma visokom nivou, te da postoji visok stepen jedinstva, koordinacije i zajedničkih inicijativa.

Cvijanovićeva otvorila adaptirane studijske učionice

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović svečano je danas u Banjaluci otvorila adaptirane studijske učionice Narodne i univerzitetske biblioteke Srpske, u šta je Vlada Srpske uložila 100.000 KM.

"Srpska otvorena za sve investitore"

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je danas na sastanku sa predsjednikom vijetnamske korporacije "Sapa tale grup" Mai Vu Minom da je Republika Srpska ekonomski i politički stabilna, te otvorena za sve investitore i poželjna destinacija za ulaganja s obzirom na povoljan geografski položaj i blizinu ključnih tržišta.

Vigemark sa Cvijanovićevom i Dodikom: Neophodno formiranje legitimne vlasti

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske i šef Delegacije Evropske unije u BiH Lars Gunar Vigemark tokom razgovora u Banjaluci zaključili su da je neophodno formirati kredibilnu i legitimnu vlast na svim nivoima vlasti u BiH, kako bi se nastavio proces evropskih integracija.

Dodik i Cvijanović: Avionski povezati Srpsku i Rusiju

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da postoji zainteresovanost za uvođenje avionske linije između Republike Srpske i Rusije, jer bi bilo lakše ostvarivati kontakte, povezali bi se privrednici, a bio bi omogućen i dolazak ruskim turistima.

Sa ruskim "Gaspromom" dogovorena gasifikacija Srpske

SANK PETERBURG - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik i predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović dogovorili su danas na sastanku sa rukovodstvom ruske kompanije "Gasprom" u Sankt Peterburgu gasifikaciju Republike Srpske, javlja ATV.

Cvijanović: Višestruka funkcija kancelarije Predstavništva RS u Sankt Peterburgu

SANKT PETERBURG - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je danas da kancelarija Predstavništva Srpske u Sankt Peterburgu ima višestruku funkciju - održava političku vezu, saradnju, služi boljem razumijevanju, ali i realizuje privredne projekte.

Počeo sastanak Dodika i Cvijanovićeve sa predstavnicima "Gasproma"

SANKT PETERBURG - U Sankt Peterburgu je počeo sastanak srpskog člana Predsjedništva BiH Milorda Dodika i predsjednika Republike Srpske Željke Cvijanovića sa predstavnicima "Gasproma" na kojem bi trebalo da bude razgovarano o mogućnosti odvajanja kraka ruskog gasovoda "Turski tok" za Republiku Srpsku.

Najčitanije