Željka Cvijanović

Cvijanović: Šarović obmanjuje javnost

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je danas Srni da ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH Mirko Šarović bespotrebno obmanjuje javnost, a posebno poljoprivrednike tvrdnjom da će poljoprivrednici u Srpskoj izgubiti 30 miliona evra ako ne dođe do usvajanja Strategije ruralnog razvoja BiH.

Cvijanović i Vigemark: Pridržavati se pravila usaglašenog mehanizma koordinacije

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović ukazala je šefu Delegacije EU u BiH Lars-Gunaru Vigemarku na konstantno nastojanje institucija u Sarajevu da se ne pridržavaju pravila usaglašenog sistema koordinacije što je, između ostalog, vidljivo i kada je riječ o procesu programiranja sredstava IPA.

Cvijanović: Povećanje plata čim se steknu uslovi

BANJALUKA - Naš prioritet kada je u pitanju realni sektor je da se situacija zaista popravi. Svim snagama moramo da stvaramo bolje uslove zato što nam sve drugo zavisi od realnog sektora, kazala je danas Željka Cvijanović, predsjednica Vlade RS.

Cvijanović: BiH izmanipulisana "iskrivljenim" Dejtonom

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da je Srpska opredijeljena da Dejtonski mirovni sporazum ostane trajni temelj za fukcionisanja BiH.

Cvijanović: Dodatno urušavanje već poljuljanog Inckovog kredibiliteta

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je da odbijanja predstavnika partija koje čine vlast na nivou BiH da učestvuju na sastanku Upravnog odbora Savjeta za provođenje mira (PIK), na koji ih je pozvao visoki predstavnik Valentin Incko, dodatno urušava njegov kredibilitet, koji je već odavno poljuljan.

Cvijanović: Niko ne može da svojata i ostavlja u amanet Republiku Srpsku

BEOGRAD - Predsjednica Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović poručila je danas da Srpsku niko ne može da svojata i ostavlja nekome u amanet.

Brnabić: Uskoro Deklaracija o opstanku srpske nacije, saradnja sa RS prioritet

BEOGRAD - Premijerka Srbije Ana Barnabić istakla je danas da je saradnja sa Republikom Srpskom veoma visoko na listi prioriteta Vlade Srbije i da će biti intenzivirana u naredom periodu.

Vlast i opozicija ostali na istim pozicijama u vezi referenduma

BANJALUKA - Narodna skupština RS stavljajući van snage odluku o raspisivanju referenduma o Sudu i Tužilaštvu BiH konstatuje da nisu prestali razlozi za raspravu i ocjenu načina nastanka tih institucija, saopšteno je iz te institucije.

Cvijanović: U Skupštini dvije strane koje nemaju saglasnost o strateškim pitanjima

ISTOČNO SARAJEVO - Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je danas da se na sjednici Narodne skupštine vidjelo da postoje dvije strane koje, očito, ne mogu da nađu saglasnost u nekim strateškim pitanjima.

Cvijanović: Ešdaun jedan od najvećih destruktivaca

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da je bivši visoki predstavnik u BiH Pedi Ešdaun bio jedan od najvećih destruktivaca koji je u BiH predstavljao međunarodnu zajednicu.

Reklame

Najčitanije