Željka Cvijanović

Cvijanović: SNSD u Banjaluci ima bogato nasljeđe

BANJALUKA - Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović rekla je da ova stranka u Banjaluci ima bogato nasljeđe, te da joj je cilj da u narednom periodu kroz razgovore vidi koje su potrebe građana i potom krene s aktivnostima.

Cvijanović: Stanivukoviću treba tema da zabavlja narod

BANJALUKA - Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović izjavila je da nije nikakav govor mržnje kad kažete da je gradonačelnik nesposoban i nedorastao da vodi grad kao što je Banjaluka, već surova realnost s kojom moraju da žive i oni koji jesu, ali i koji nisu glasali za njega.

Cvijanovićeva ambasadora Holandije upozla sa složenom situacijom u BiH

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović i novoimenovani holandski ambasador u BiH Jan Valtmans izrazili su danas u Banjaluci očekivanje da će uskoro biti prevaziđene prepreke koje je nametnula pandemija virusa korona, te da će Srpska i Holandija nastaviti jačanje različitih vidova saradnje, prije svega u oblasti privrede.

Cvijanovićeva posjetila vremešnog Pavla Narančića

BANJALUKA - Predsjednika Republike Srpske Željku Cvijanović, prilikom njene današnje posjete Donjem Žabaru, srdačno je ugostio osamdesetosmogodišnji Pavle Narančić.

Cvijanović: Institucije Srpske pomažu sportske kolektive

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović istakla je da institucije Srpske pomažu sportske kolektive i da će pomoći funkicionisanje Odbojkaškog kluba "Borac" Banjaluka.

Cvijanović: Epidemiološka situacija i dalje složena

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović ocijenila je da je epidemiološka situacija u Srpskoj i dalje složena, ali je istakla da su republičke institucije reagovale pravovremeno i da je ulaganje u zdravstveni sektor dalo rezultate.

Cvijanović: Dobro je što nisu uspjeli da osujete ustoličenje mitropolita

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je u intervjuu Srni da je dobro što danas u Crnoj Gori nisu uspjeli pokušaji da se osujeti jedan tako svečani i uzvišeni čin kakav je ustoličenje mitropolita crnogorsko-primorskog.

Patrijarh, Dodik i Cvijanović, a iza njih nepregledna kolona naroda

BEOGRAD - Njegova svetost patrijarh Porfirije objavio je na svom Instagram profilu snažnu poruku upućenu srpskom narodu, uz fotografiju iz Doboja na kojoj se pored njega vide srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik i predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović, a iza njih nepregledna kolona naroda.

Cvijanović: Veličanstvena litija ulicama Doboja

DOBOJ - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović ocijenila je kao veličanstvenu litiju koju je danas u Doboju, povodom krsne slave grada Preobraženja Gospodnjeg, predvodio Njegova svetost patrijarh srpski Porfirije.

Cvijanovićeva u Doboju na dočeku patrijarha

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović prisustvovaće danas u Doboju dočeku Njegove svetosti patrijarha srpskog Porfirija.

Najčitanije