Željka Cvijanovic

Cvijanović: Učešće u akciji "Obrok za naše heroje" zadovoljstvo

BANJALUKA - Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović na svom Instagram profilu napisala je da joj je zadovoljstvo što ima priliku da učestvuje u akciji "Obrok za naše heroje", koju provodi Udruženje poslodavaca ugostiteljstva i turizma Republike Srpske (HoReCa), i tako oda priznanje herojima u bijelim mantilima.

Cvijanovićevoj i Taliću dodijeljene nagrade Ključ grada

BANJALUKA - Predsjedniku Vlade Republike Srpske Željki Cvijanović i direktoru Zavoda za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju "Dr Miroslav Zotović" Goranu Taliću večeras su na svečanoj akademiji povodom Dana grada Banjaluka dodijeljene nagrade Ključ grada sa poveljom "Počasni građanin grada Banjaluke".

Cvijanović: Važna prisutnost Srpske u Kanadi

MILTON - Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je da je izuzetno važno da Srpska bude prisutna u Kanadi, gdje živi veliki broj ljudi porijeklom iz Republike Srpske.

U RS počinje s radom dobrovoljni penzioni fond

BANJALUKA – Društvo za upravljanje Evropskim dobrovoljnim penzionim fondom trebalo bi da počne sa radom u Republici Srpskoj narednih mjeseci, rečeno je danas tokom sastanka premijerke Željke Cvijanović sa predstavnicima ovog dobrovoljnog penzionog fonda.

Najčitanije