Željko Bebek

Junakinja pjesme "Selma" s Bebekom proslavila 90. rođendan

U jednom od najvećih hitova grupe Bijelo dugme glavni lik je Selma, neprežaljena ljubav Vlade Dijaka koji joj svoje osjećaje nikada nije priznao, ali ih je pretočio u pjesmu koja i danas dotiče srca mnogih. Selma je juče napunila 90. godina, te ju je, osim novinara, posjetio i Željko Bebek.

Bebek u četvrtak u Mostaru

​"Gdje prošlost susreće budućnost" naziv je manifestacije koju organizuje grad Mostar povodom obilježavanja 15 godina od završetka obnove simbola ovog grada.

Željko Bebek objavio singl "Gospodari noći"

"Gospodari noći" novi je singl i spot Željka Bebeka napravljen u saradnji s tamburaškim sastavom "Gospodari noći" s kojim Bebek ponovno kreće u osvajanje domaćeg etera.

Bebek promovisao novi CD i ploču 'Ono nešto naše'

Legendarni Željko Bebek promovisao je novi CD i ploču "Ono nešto naše", na Sajmu medija, komunikacija i marketinga Media Market u Beogradu.

Željko Bebek uz tamburaše vratio Banjalučane u davna vremena

Dašak prošlih vremena, muzike, plesa, ozarenih lica na kojima ste mogli vidjeti da su se vratili na mjesta na kojima su nekada sklapali prve ljubavi, samo je dio onoga što se moglo doživjeti u subotu veče na koncertu jedne od najvećih zvijezda pop-rok scene bivše Jugoslavije Željka Bebeka.

Tamburaši i Bebek spremaju koncert za pamćenje u Banjaluci

BANJALUKA - Cjelovečernji koncert i prvorazredni muzički događaj "Željko Bebek & tamburaši" biće održan 16. septembra, s početkom od 20.30, na ljetnoj pozornici tvrđave Kastel, u organizaciji Gradskog tamburaškog orkestra Banjaluka (GTO BL).

Željko Bebek ima novu pjesmu, 'Ono nešto naše'

Provjereni hit tandem, Branimir Mihaljević i Fayo, autori velikog Bebekovog prošlogodišnjeg hita 'Ja po kafanama' koji je, sa blizu 5 milijuna YouTube pregleda, predstavljaju novu pjesmu – 'Ono nešto naše'!

Najčitanije