Željko Karan

Vještaci neće da stave svoj potpis uz Karanov

BANJALUKA - Milan Srdić i Dalibor Nedić, specijalisti sudske medicine i vještaci u Zavodu za sudsku medicinu RS, uputili su dopis pravosudnim institucijama u RS, kao i Željku Karanu, direktoru Zavoda, da ne pristaju na potpisivanje nalaza i mišljenja zajedno sa Karanom, zbog, kako su naveli, sumnje u njegovu objektivnost.

Karan podnio prijavu protiv članova "Pravde za Davida"

BANJALUKA - Direktor Zavoda za sudsku medicinu Republike Srpske Željko Karan izjavio je danas da je otišao u Policijsku upravu Banjaluka da bi podnio prijavu zbog ugrožavanja sigurnosti i prijetnji koje kako je dodao, sinoć njemu i njegovoj porodici uputile osobe koje su bile na protestnom skupu u organizaciji grupe "Pravda za Davida".

Obustavljena istraga protiv Željka Karana

BANJALUKA - Republičko javno tužilaštvo obustavilo je istragu protiv direktora Zavoda za sudsku medicinu RS Željka Karana, saopšteno je iz ove institucije.

Karan: Sve sam uradio kako treba

BANJALUKA - Dok u Republičkom javnom tužilaštvu kažu da će prioritet biti predmet koji se odnosi na krivičnu prijavu podnesenu protiv Željka Karana, direktora Zavoda za sudsku medicinu RS, zbog krivičnog djela zloupotreba službenog položaja i ovlaštenja, kao i za nesavjestan rad u službi u slučaju "Dragičević", Karan tvrdi da je sve uradio kako treba.

Predmet koji se odnosi na Željka Karana biće prioritet

BANJALUKA - Iz Republičkog javnog tužilaštva Srni je potvrđeno da je od Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka preuzet predmet koji se odnosi na prijavu podnesenu protiv Željka Karana zbog krivičnog djela zloupotreba službenog položaja i ovlaštenja, kao i za nesavjestan rad u službi.

Karan prijavljen Tužilaštvu zbog slučaja "Dragičević"

BANJALUKA - Protiv Željka Karana, direktora Zavoda za sudsku medicinu Republike Srpske, MUP RS je podnio krivičnu prijavu Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka, a zbog sumnje u zloupotrebu u slučaju "Dragičević".

Karan pred Anketnim odborom: Nigdje nisam zapisao kakva je Davidova smrt

BANJALUKA - Anketni odbor, koji je formiran zbog dodatnog sagledavanja činjenica o smrti Davida Dragičevića, počeo je saslušanja kako bi se utvrdilo da li je bilo propusta togom istrage o smrti mladog Banjalučanina.

Tužbe podnijeli Ilić, Ćulum i Karan

BANJALUKA - Tužbe za klevetu protiv Slobodana Vaskovića, novinara podnijeli su danas Osnovnom sudu u Banjaluci Darko Ćulum, direktor Policije RS, Darko Ilić, načelnik Uprave za organizovani i teški kriminal MUP-a RS i Željko Karan, direktor Zavoda za sudsku medicinu RS, saznaju nezvanično "Nezavisne".

Karan: Što prije obezbijediti toksikološku laboratoriju

BANJALUKA - Direktor Zavoda za sudsku medicinu Republike Srpske Željko Karan izjavio je Srni da dalje odlaganje formiranja toksikološke laboratorije u okviru Zavoda može dovesti do gubitka nadležnosti Srpske, ali i do nepotpunih vještačenja.

Najčitanije