Željko Komšić

Komšić u samoizolaciji, u utorak će biti testiran na virus korona

SARAJEVO - Član Predsjedništva BiH Željko Komšić, koji se nalazi u samoizolaciji zbog kontakta sa zaraženom osobom, biće testiran na virus korona u utorak, 23. juna.

Istraživanje: Dvije trećine građana BiH želi u EU

BANJALUKA, VAŠINGTON - Više od dvije trećine građana BiH, njih 76 odsto, želi da zemlja postane članica EU, pokazuje najnovije istraživanje koje je objavio Međunarodni republikanski institut iz SAD, koje je u februaru za njih sprovela agencija IPSOS, a istraživanje je zbog virusa korona javnosti predstavljeno tek sada.

Komšić: Odluka o održavanju izbora dobra

SARAJEVO - Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić pozdravio je odluku Centralne izborne komisije (CIK) BiH o održavanju izbora.

Komšić: Nikada ne zaboraviti zločine NDH

SARAJEVO - Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić, poručio je da zločini koji su počinjeni nad Srbima, Jevrejima i Romima, i antifašistima koji su se borili protiv NDH, nikada ne smiju biti zaboravljeni, saopšteno je iz Komšićevog kabineta.

Komšić izašao iz samoizolacije

SARAJEVO - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić izašao je iz samoizolacije, potvrđeno je za Fenu iz Predsjedništva BiH.

Komšić još u izolaciji, na sjednici Predsjedništva putem videolinka

SARAJEVO - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić još se nalazi u izoloaciji nakon posjete Kanadi, ali će učestvovati u radu današnje vanredne sjednice Predsjedništva putem videolinka, rečeno je u Komšićevom kabinetu.

Komšić u samoizolaciji

SARAJEVO - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić potvrdio je večeras da se nalazi u samoizolaciji i da će, ukoliko se ukaže potreba, biti testiran na virus korona.

Dodik: Komšić bi da ostavi migrantski problem u BiH

BANJALUKA - Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva BiH, rekao je, povodom veta koji je uložio oko angažovanje Fronteksa na granicama BiH, da je cilj da se problem migrantske krize riješi, a ne produbi.

Komšić: Ne mogu raspravljati sa Dodikovim bijesnim glistama

SARAJEVO - Željko Komšić, predsjedavajući Predsjedništva BiH komentarišući poziv Milorada Dodika, srpskog člana Predsjendištva BiH da podnese ostavku, kazao da "može imati razumijevanja za neka stanja Milorada Dodika, ali da ne može raspravljati sa njegovim bijesnim glistama o svemu".

Džaferović: Komšić nikoga nije obmanuo

SARAJEVO - Šefik Džaferović, bošnjački član Predsjedništva BiH, rekao je da Željko Komšić, predsjedavajući Predsjedništva BiH, nije nikoga obmanuo kada je u pitanju imenovanje stranog sudije u Ustavnom sudu BiH.

Najčitanije