Željko Komšić

Stevandić: Komšić zarobljenik srbofobnih frustracija

BANJALUKA - Lider Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić smatra da je novoizabrani hrvatski član Predsjedništva BiH Željko Komšić zarobljenik svojih srbofobnih i hrvatofobnih frustracija sa stalnom potrebom za ekscentričnim izjavama koje su reciklaža ratnih stereotipa o žrtvama i agresorima.

Grabar-Kitarović nije dobila Komšićev poziv da posjeti BiH

ZAGREB - Nakon što je u utorak iz Demokratske fronte saopšteno da je novoizabrani član Predsjedništva BiH Željko Komšić pozvao predsjednicu i premijera Hrvatske da nakon formiranja novog saziva Predsjedništva BiH dođu u zvaničnu posjetu BiH, iz kancelarije Kolinde Grabar-Kitarović su za Klix.ba potvrdili da nikakav poziv nije stigao.

Komšić u iznenadnoj posjeti Zagrebu

Željko Komšić, novoizabrani član Predsjedništva BiH iz hrvatskog naroda, otputovao je danas u iznenadnu službenu posjetu Zagrebu, potvrdio je Zlatko Miletić, generalni sekretar Demokratske fronte.

Vulin: Komšić govori u ime Hrvata, a izabrali ga Bošnjaci

ĆUPRIJA - Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da izabrani hrvatski član Predsjedništva BiH Željko Komšić govori u ime Hrvata, iako su ga izabrali Bošnjaci.

Komšić pozvao Grabar-Kitarović i Plenkovića u Sarajevo

SARAJEVO – Željko Komšić, predsjednik Demokratske fronte i novoizabrani član Predsjedništva Bosne i Hercegovine, pozvao je danas predsjednicu Republike Hrvatske Kolindu Grabar Kitarović i premijera Andreja Plenkovića da nakon formiranja novog saziva Predsjedništva BiH, dođu u zvaničnu posjetu Sarajevu kako bi se na nivou institucija razgovaralo o svim otvorenim pitanjima između BiH i Hrvatske, ali i o zaključcima Savjeta Evropske unije u kontekstu podrške Republike Hrvatske provođenju presuda Evropskog suda za ljudska prava.

Dačić: Još da se plašimo velike BiH

Ministar spoljnih poslova Republike Srbije Ivica Dačić prokomentarisao je izjavu budućeg člana Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda Željka Komšića o granici na Drini koja je proteklog vikenda podigla prašinu u regionu.

Vulin: Hoće li Komšić da nas šamara ili zavrće uši?

BEOGRAD - Poruku novog člana Predsjedništva BiH Željka Komšića odlično smo razumjeli, jedino što nismo shvatili jeste kako će da nas kazni, hoće li da nas šamara ili će da nam zavrće uši, upitao je ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin, reagujući na Komšićevu poruku Beogradu da je granica sa Srbijom na Drini i da to treba poštovati, jer će u suprotnom, kaže, biti problema.

Dodik: Komšić ima krizu legitimiteta, dobro znamo gdje su granice

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske i novoizabrani srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je Srni da Željko Komšić ima krizu legitimiteta, jer po treći put postaje hrvatski član Predsjedništva glasovima Bošnjaka i ta činjenica može da objasni njegove izjave koje daje od kako je izabran na tu funkciju.

Komšić poručio Beogradu: Granica na Drini, poštujte i neće biti problema

BEOGRAD - Izabrani hrvatski član Predsjedništva BiH, Željko Komšić, poručio je danas Beogradu da je granica sa Srbijom na Drini i da to treba poštovati, jer u suprotnom, kaže, biće problema.

Komšić: Građani primorani da se brane od produbljivanja diskriminacije

Sarajevo - U susret 23. godišnjice potpisivanja Dejtonskog sporazuma novoizabrani član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić izrazio je mišljenje da iste one snage koje su se tada pobunile protiv države i međunarodnog poretka danas kroz institucije BiH ponovo pokušavaju da suspenduju Ustav, djelovanjem pojedinih članova Centralne izborne komisije.

Najčitanije