Željko Komšić

Komšić o angažmanu Jovanovića: Iskazao želju da pomogne BiH

SARAJEVO - Hrvatski član Predsedništva BiH i predsjednik Demokratske fronte Željko Komšić, koji je za svog savjetnika angažovao srpskog političara Čedomira Jovanovića, kaže da je u vezi sa tim u BiH čuo izrazito pozitivne reakcije, navodeći da je veliki dio javnosti to prepoznao kao pozitivan signal i usmjerenje ka regionalnoj saradnji, naročito sa Srbijom.

Komšić poručio ambasadoru Srbije: Drvar nikada nije bio srpski grad

SARAJEVO – Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić reagovao je na izjavu ambasadora Republike Srbije u BiH Aleksandra Đorđevića, kojeg su, iz njegovog kabineta nazvali nediplomatskim.

Komšić izašao iz bolnice

SARAJEVO - Član Predsjedništva BiH Željko Komšić, nakon što je hospitalisan početkom aprila zbog teške upale pluća, prije tri dana je izašao iz bolnice, javlja sarajevski portal "Klix.ba".

Komšić: Hrvatska da obustavi progon bh. građana

SARAJEVO - Nakon što je Predsjedništvo Bosne i Hercegovine informisano o pojavama vrbovanja bh. građana za šta se tereti Bezbjednosno-obaveštajna agencija (SOA) Hrvatske, član Predsjedništva Bosne i Hercegovine, iz reda hrvatskog naroda, Željko Komšić traži od zvaničnika Hrvatske da obustave progon bosanskohercegovačkih građana.

KCUS o zdravstvenom stanju Komšića: Dijagnostika i terapija u toku

SARAJEVO - Klinički centar Univerziteta u Sarajevu danas se oglasio nakon informacije da je član Predsjedništva BiH Željko Komšić hospitalizovan u bolnici.

Komšić u bolnici zbog teže upale pluća

Član Predsjedništva BiH, Željko Komšić, hospitalizovan je danas u Sarajevu.

Čedomir Jovanović savjetnik Željka Komšića

SARAJEVO – Čedomir Jovanović, predsjednik Liberalno–demokratske partije Srbije, imenovan je za savjetnika člana Predjedništva BiH Željka Komšića, saopšteno je iz Predsjedništva BiH.

Zbog prisustva Komšića, HNS odbio zajedničku sjednicu oba doma s Hanom

SARAJEVO - Komesar za proširenje Evropske unije i politiku susjedstva Johanes Han posjetiće sutra Sarajevo.

Komšić: Presuda predstavlja minimum pravde za žrtve

SARAJEVO - Član Predsjedništva BiH Željko Komšić komentarisao je današnji ishod izricanja pravosnažne presude Radovanu Karadžiću u Hagu.

"Željko Komšić" osuđen na spaljivanje u Čapljini: "Kriv je što ga je izabrao Đelo Hadžiselimović"

ČAPLJINA - Željko Komšić ove godine bio je glavna tema i inspiracija građanima u Čapljini i Ljubuškom na tzv. maškarama.

Najčitanije