Željko Komšić

Milanović: Dodik je jak sagovornik, to je činjenica velika kao Velebit

BEČ - Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas da /član Predsjedništva BiH/ Željko Komšić parazitira na hrvatskom biračkom tijelu i da će situacija u BiH biti nenormalna dok god se to ne promijeni.

Džaferović: O Ambasadi u Izraelu, Kosovu i "malom Šengenu" 17. septembra

SARAJEVO - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Šefik Džaferović potvrdio je danas novinarima da su obavljene konsultacije u vezi sa zahtjevom za vanredne sjednice koje su zatražili članovi Predsjedništva BiH Milorad Dodik i Željko Komšić.

Dodik, Džaferović i Komšić danas sa Palmerom

Članovi Predsjedništva BiH Šefik Džaferović, Milorad Dodik i Željko Komšić razgovaraće danas u Sarajevu sa zamjenikom pomoćnika državnog sekretara SAD Metjuom Palmerom.

Dodik traži izmještanje ambasade, Komšić priznanje Kosova

SARAJEVO, MOSTAR - Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva BiH, uputio je zahtjev da se na dnevni red sjednice Predsjedništva BiH uvrsti premještanje Ambasade BiH iz Tel Aviva u Jerusalim, a kao odgovor na njegovu inicijativu Željko Komšić, hrvatski član Predsjedništva, zatražio je da se sutra održi vanredna sjednica na kojoj bi se razmatralo priznanje Kosova.

Kovačević: Izjave Komšića nemaju težinu

BANJALUKA - Savjetnik srpskog člana Predsjedništva BiH Radovan Kovačević istakao je da izjave člana Predsjedništva BiH Željka Komšića "nemaju apsolutno nikakvu težinu, jer je u pitanju čovjek koji ne pripada ničemu i ne predstavlja nikoga".

Vulin Komšiću: Antisrpstvo je opasna ideologija

BEOGRAD - Ministar odbrane Aleksandar Vulin poručio je danas da se Srbija ne miješa u bilo čije unutrašnje odnose, ali da ne želi da sluša hrvatskog člana Predsjedništva BiH Željka Komšića, koji, kako navodi, vrijeđa srpski narod i osporava mu pravo na postojanje.

Komšić će se ponovo testirati na virus korona

SARAJEVO - Član Predsjedništva BiH Željko Komšić najavio je da će opet pristupiti testiranju na virus korona.

Komšić u samoizolaciji, u utorak će biti testiran na virus korona

SARAJEVO - Član Predsjedništva BiH Željko Komšić, koji se nalazi u samoizolaciji zbog kontakta sa zaraženom osobom, biće testiran na virus korona u utorak, 23. juna.

Istraživanje: Dvije trećine građana BiH želi u EU

BANJALUKA, VAŠINGTON - Više od dvije trećine građana BiH, njih 76 odsto, želi da zemlja postane članica EU, pokazuje najnovije istraživanje koje je objavio Međunarodni republikanski institut iz SAD, koje je u februaru za njih sprovela agencija IPSOS, a istraživanje je zbog virusa korona javnosti predstavljeno tek sada.

Komšić: Odluka o održavanju izbora dobra

SARAJEVO - Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić pozdravio je odluku Centralne izborne komisije (CIK) BiH o održavanju izbora.

Najčitanije