Željko Komšić

Lovrinović: Komšić i Džaferović se ponijeli sramotno i nediplomatski

SARAJEVO - Članovi Predsjedništva BiH Šefik Džaferović i Željko Komšić ponijeli su se sramotno i nediplomatski prema ministru inostranih poslova Ruske Federacije Sergeju Lavrovu, izjavio je Srni šef Kluba poslanika HDZ-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Nikola Lovrinović.

Vučić: Uvredljivo ne dočekati gosta, ali svako bira svoj put

BEOGRAD - Predsjednik Aleksandar Vučić izjavio je večeras, povodom odbijanja dva člana Predsjedništva BiH, iz redova bošnjačkog i hrvatskog naroda, da se susretnu s ruskim ministrom Sergejem Lavrovom, da je lako pokazati gordost i podići tenzije na jedan dan, ali da od toga građani nemaju ništa, a i uvredljivo je prema gostu.

Đokić: Džaferović i Komšić da se izvine Lavrovu

BANJALUKA - Predsjednik Socijalističke partije (SP) Petar Đokić izjavio je da su članovi Predsjedništva BiH Šefik Džaferović i Željko Komšić napravili nečuven diplomatski skandal odbivši da se sastanu sa šefom ruske diplomatije Sergejom Lavrovom i da bi zbog toga na narednoj sjednici Predsjedništva trebalo da se izvine Lavrovu i Ruskoj Federaciji.

Džaferović, Dodik i Komšić sutra u Briselu

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Šefik Džaferović i članovi Predsjedništva BiH Milorad Dodik i Željko Komšić boraviće sutra u radnoj posjeti Briselu.

Vučić: Možda je Dodik u pravu o Komšiću, dobro je da maske padnu

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je možda srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik u pravu kada je rekao da je član Predsjedništva Željko Komšić zahtjevom za glasanje o nezavisnosti Kosova na Predsjedništvu BiH uradio fenomenalnu stvar za Srbe.

Dačić odgovorio članu Predsjedništva BiH: Komšić ima krizu identiteta

Ministar spoljnih poslova Ivica Dacicć reagovao je danas na izjavu hrvatskog člana Predsjedništva BIH Željka Komšića, navodeći da Komšić ne samo da ima krizu identiteta, jer kao četnicki unuk na osnovu muslimanskih glasova zastupa Hrvate, već pati i od potrebe da obmanjuje javnost, optužujući ga (Dačića) da proklamuje srpsko-hrvatsko jedinstvo u borbi protiv BIH.

Članovi Predsjedništva BiH idu u Brisel

Tri člana Predsjedništva BiH boraviće sutra u Briselu, gdje će razgovarati sa visokim predstavnikom za spoljne poslove i bezbjednosnu politiku EU Džozepom Borelom.

Milanović: Dodik je jak sagovornik, to je činjenica velika kao Velebit

BEČ - Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović izjavio je danas da /član Predsjedništva BiH/ Željko Komšić parazitira na hrvatskom biračkom tijelu i da će situacija u BiH biti nenormalna dok god se to ne promijeni.

Džaferović: O Ambasadi u Izraelu, Kosovu i "malom Šengenu" 17. septembra

SARAJEVO - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Šefik Džaferović potvrdio je danas novinarima da su obavljene konsultacije u vezi sa zahtjevom za vanredne sjednice koje su zatražili članovi Predsjedništva BiH Milorad Dodik i Željko Komšić.

Dodik, Džaferović i Komšić danas sa Palmerom

Članovi Predsjedništva BiH Šefik Džaferović, Milorad Dodik i Željko Komšić razgovaraće danas u Sarajevu sa zamjenikom pomoćnika državnog sekretara SAD Metjuom Palmerom.

Najčitanije