Željko Komšić

Komšić najavio krivičnu prijavu, Šeranić odgovorio

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić najavio je da zbog formiranja agencije za lijekove i medicinska sredstva Republike Srpske, razmatra mogućnost podnošenja krivične prijave protiv ministra zdravlja i socijalne zaštite Alena Šeranića.

Komšić: Opozicija u RS distancira se od Dodika, Šarović racionalniji

SARAJEVO - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić naglasio je da se opozicija u Republici Srpskoj distancira od politike srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

Dodik glasao protiv svih tačaka dnevnog reda, Komšić i Džaferović za

SARAJEVO - Predsjedništvo BiH nije postiglo konsenzus o odlukama iz oblasti inostrane politike, kao ni o odlukama iz oblasti pokretanja pregovora za zaključivanje međunarodnih sporazuma, prihvatanje sporazuma i određivanje potpisnika, te davanje odobrenja za zaključivanje sporazuma po odluci Predsjedništva BiH.

Komšić najavio krivičnu prijavu protiv Dodika

SARAJEVO - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić najavio je danas da će podnijeti prijavu protiv srpskog člana Predsjedništva BiH Milorda Dodika "ukoliko izostane reakcija Tužilaštva BiH".

Oglasili se Komšić i Džaferović povodom odgađanja vojne vježbe

SARAJEVO - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić i bošnjački član Šefik Džaferović tvrde da je opravdana odluka o odgađanju vojne vježbe između Oružanih snaga BiH i Vojske Srbije, a da su zahtjevi za smjenom ministra odbrane u Savjetu ministara Sifeta Podžića "neosnovani i neopravdani".

Dodik: Srbima nema života bez nezavisne države

KOZARSKA DUBICA - Srbima nema života na ovim prostorima ako ne budu imali nezavisnu državu, a sve što se dešava, između ostalog, i odluke Ustavnog suda BiH pokazuju da je to neophodno, izjavio je srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

Komšić u UN-u optužio susjedne zemlje da žele dio BiH

NJUJORK - Kao što se i očekivalo, Željko Komšić, predsjedavajući Predsjedništva BiH, na 76. zasjedanju Generalne skupštine Ujedinjenih nacija u Njujorku, stanje u BiH predstavio je poprilično dramatičnim, istovremeno okrivljujući susjedne zemlje da rade na destabilizaciji i da žele dio teritorije BiH.

DF pozvao Radulovića da ne prisustvuje Komšićevom obraćanju u UN

PODGORICA - Demokratski front (DF), najveća članica vladajuće koalicije u Crnoj Gori, pozvao je crnogorskog ministra spoljnih poslova Đorđa Radulovića da u Generalnoj skupštini UN ne prisustvuje današnjem izlaganju člana Predsjedništva BiH Željka Komšića.

Komšić se Guteresu požalio na susjede i Republiku Srpsku

SARAJEVO - Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić, za kojeg je srpski član tog državnog tijela Milorad Dodik rekao da u Njujorku boravi samoinicijativno, sastao se uoči 76. sjednice Generalne skupštine Ujedinjenih nacija s generalnim sekretarom UN Antoniom Guteresom i požalio mu se da susjedne države doživljavaju BiH kao "ratni plijen".

Kovačević: Zbog Komšićevih postupaka sve izvjesnije da BiH neće biti

BANJALUKA - Da li će ili neće biti BiH sa Miloradom Dodikom, to ćemo tek da vidimo, ali je sasvim sigurno da je zbog sramnih i antiustavnih postupaka Željka Komšića sve izvjesnije da BiH neće biti, poručio je savjetnik srpskog člana Predsjedništva BiH Radovan Kovačević.

Najčitanije