Željko Komšić

Komšić: Dodik odbio rješenje za migrantsku krizu

SARAJEVO - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik pokazao je danas svojim glasanjem da ne želi rješavanje migrantske krize u BiH, izjavio je član Predsjedništva BiH Željko Komšić.

Komšić traži angažovanje vojske zbog migranata

SARAJEVO - Hrvatski član Predsjedništva BiH Željko Komšić uputio je danas i zvaničan zahtjev za održavanje hitne sednice Predsedništva BiH zbog migrantske krize i predložio da se od ministarke odbrane BiH Marine Pendeš zatraži da razmjesti vojsku duž granice sa Srbijom i Crnom Gorom.

Vigemark uručio članoviima Predsjedništva BiH Mišljenje Evropske komisije

SARAJEVO - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik i članovi Predsjedništva BiH Željko Komšić i Šefik Džaferović primili su danas šefa Delegacije EU u BiH i specijalnog predstavnika EU u BiH ambasadora Lars-Gunara Vigemarka.

Komšić: Preporuke Evropske komisije imaju posebnu važnost

SARAJEVO - Član Predsjedništva BiH Željko Komšić ocijenio je danas da mjere i preporuke koje je Evropska komisija istakla kao neophodne za sticanje statusa kandidata za članstvo u EU imaju posebnu važnost, jer se njima nastoji obezbijediti početna ili osnovna usklađenost BiH sa evropskom pravnom stečevinom.

Dodik uputio telegram saučešća porodici košarkaša Srećka Forca

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik uputio je telegram saučešća porodici Srećka Forcana, juniora Košarkaškog kluba "Igokea", koji je preminuo danas od posljedica teških povreda koje je zadobio u saobraćajnoj nesreći prije sedam dana.

Dodik: Komšić da dođe i vidi tradicionalnu uniformu VRS

BANJALUKA - Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik pozvao je hrvatskog člana Predsjedništva BiH Željka Komšića da naredne godine dođe i vidi kako će izgledati proslava Dana Vojske Republike Srpske i kakva je tradicionalna uniforma Vojske Republike Srpske.

Ujedinjena Srpska: Komšić nije budućnost BiH

BANJALUKA- Ujedinjena Srpska smatra da hrvatski član Predsjedništva BiH Željko Komšić nije budućnost BiH, da mrzi sve što je srpsko i da je sramotno da međunarodna zajednica i cijela javnost u BiH ćute na njegove antidejtonske i antidemokratske stavove.

Komšić: Mišljenje Evropske komisije sadržavaće sve uočene nedostatke

SARAJEVO - Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić očekuje da će Evropska komisija objaviti naredne srijede "Paket za Zapadni Balkan" u kojem bi svoje mjesto trebala imati Bosna i Hercegovina, saopšteno je iz Predsjedništva BiH.

Komšić: Prvo Godišnji plan pa mandatar

SARAJEVO - Član Predsjedništva BiH i predsjednik DF-a Željko Komšić izjavio je da je Godišnji nacionalni plan završen ali ga niko nije poslao u Brisel niti je trebala bilo kakva posebna odluka.

Dodik: S Komšićem sam završio; Komšić: Nismo ni počinjali

SARAJEVO - Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik rekao je da je sa svojim kolegom iz ove institucije Željkom Komšićem, završio ''personalno i politički''.

Najčitanije