Željko Kovačević

Kovačević: Komšić okačio zdrav razum "mačku o rep"

BANJALUKA - Izjavom da srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik može "mačku o rep" okačiti to što su Republika Srpska i Federacija BiH potpisnici svih aneksa Dejtonskog sporazuma, hrvatski član Predsjedništva BiH Željko Komšić dokazao je da je "očigledno on `mačku o rep` okačio zdrav razum", rekao je portparol SNSD-a Radovan Kovačević.

Novi detalji o ubistvu Krunića: Kovačević likvidiran kada je pokušao da ovjeri žrtve

BANJALUKA - Željko Kovačević, koji je poginuo nakon ubistva biznismena Slaviše Krunića i njegovog pratioca Žarka Pavlovića, pogođen je kada je prišao izrešetanom vozilu da vidi da li je usmrtio svoju metu, saznaje “Glas Srpske”.

Auto ubijenog Kovačevića pronađen u Zalužanima

BANJALUKA - Vozilo Željka Kovačevića, napadača koji je ubijen tokom atentata na banjalučkog biznismena Slaviše Krunića i njegovog saradnika Žarka Pavlovića, pronađeno je u banjalučkom naselju Zalužani, potvrđeno je "Nezavisnim".

Ministarstvo pravde: Kovačević i Baldo su bili na slobodi u skladu sa zakonom

BANJALUKA - Željku Kovačeviću, koji je ubijen u Glamočanima, prestao je uslovni otpust 23. decembra prošle godine, a osumnjičenom za ubistvo Emiliju Baldi donošenjem rješenja o amnestiji Osnovnog suda Banjaluka 22. januara ove godine, saopšteno je danas iz Ministarstva pravde Republike Srpske.

Osnovni sud u Banjaluci: Željko Kovačević odslužio svoju kaznu

BANJALUKA – Željko Kovačević, napadač na biznismena Slavišu Krunića koji je ubijen u sačekuši nedaleko od svoje kuće u Glamočanima, odslužio je tri godine kazne zatvora u Kazneno-popravnom zavodu Banjaluka, saopšteno je iz Osnovnog suda u Banjaluci.

Ubijen Željko Kovačević, jedan od napadača na Slavišu Krunića

BANJALUKA - Željko Kovačević iz Banjaluke ubijen je sinoć u toku likvidacije Slaviše Krunića u Glamočanima na području opštine Laktaši, potvrđeno je ATV-u.

Kovačević: Na djelu rušenje demokratskog poretka u BiH

BANJALUKA - Portparol SNSD-a Radovan Kovačević rekao je da je izjava hrvatskog člana Predsjedništva BiH Željka Komšića da "priželjkuje da Savjet ministara iz prošlog mandata ostane još četiri godine u tehničkom mandatu" u najmanju ruku skandalozna i da je to poziv na rušenje demokratskog poretka u BiH.

Kovačević: U nove energetske objekte uložićemo 488 miliona KM

BANJALUKA - "Elektroprivreda Republike Srpske" (ERS) planira u narednoj godini da uloži 488 miliona maraka u izgradnju novih energetskih objekata, izjavio je u intervjuu Željko Kovačević, direktor ovog preduzeća.

Kovačević: Očekujemo stabilno poslovanje 'Elektoprivrede'

UGLJEVIK - Direktor "Elektroprivrede Republike Srpske" Željko Kovačević izjavio je danas da se u ovom preduzeću uspješno posluje i da nema značajnijih dugovanja.

Najčitanije