Željko Obradović

Obradović: Krka je jako neugodna na domaćem terenu

​Očekuje nas duel sa Krkom koja, naročito na svom terenu, ume da bude jako neugodan protivnik. I ove sezone su pokazali da zaslužuju svako poštovanje i mi u utakmicu moramo ući što je moguće bolje pripremljeni, kako fizički, tako i glavom, rekao je trener košarkaša Partizana Željko Obradović uoči utakmice 18. kola ABA lige protiv Krke u Novom Mestu.

Obradović pred Turk Telekom: Svi igrači konačno zdravi

​Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je da su svi igrači zdravi i spremni za duel protiv Turk Telekoma u Evrokupa.

Obradović: Nije bilo energije, Mega zaslužila pobedu

BEOGRAD - Pre svega čestitam Megi na odlično odigranoj utakmici i apsolutno zasluženo su pobedili. Imali smo šansu na kraju, ali valjda je i normalno da se ovako završi, izjavio je trener košarkaša Partizana Željko Obradović poslije poraza od Mege (93:90) u ABA ligi.

Obradović: Igrali smo ozbiljno od početka

​Trener košarakša Partizana Željko Obradović izjavio je zadovoljan kako je njegov tim izgledao sinoć protiv Trenta.

Obradović uoči Trenta: Dobro je da uopšte igramo

​Trener košarkaša Partizana Željko Obradović, uoči utakmice protiv Trenta u devetom kolu Evrokupa, izjavio je da je u aktelnoj situaciji sa virusom korona dobra vijest što će se meč uopšte igrati.

Obradović: Da odreagujemo na najbolji mogući način

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović očekuje da njegov tim odreaguje na najbolji mogući način u duelu protiv Splita u 15. kolu ABA lige.

Obradović: Ubrzali smo igru,odlično smo igrali u tranziciji

BEOGRAD- Mislim da smo igrali u dobrom ritmu. Nekoliko dana više za pripremu utakmice iskoristili smo da probamo maksimalno da ubrzamo igru, da pre svega igramo u tranziciji i očigledno je da smo u nekim trenucima uspevali da igramo na takav način, rekao je trener Partizana Željko Obradović poslije ubjedljive pobjede protiv Zadra.

Obradović: Lokomotiva izvanredna na svim pozicijama

KRASNODAR - Lokomotiva je promenila trenera, napravili smo skauting njihove utakmice u VTB ligi, isti su igrači, ali naravno da je bilo nekih sitnih noviteta. Bavili smo se time, kao što se uvek bavimo svim mogućim detaljima za koje mislimo da su bitni i koji mogu da nam pomognu da odigramo dobru utakmicu i eventualno pobedimo, rekao je trener Partizana Željko Obradović uoči gostovanja Lokomotivi u Krasnodaru u okviru osmog kola Evrokupa.

Obradović otkrio sa kojim igračem je imao najviše "problema"

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović na panelu u organizaciji Fondacije Novak Đoković govorio je o mnogim zanimljivim temama.

Obradović: Protiv Cedevita Olimpije sve kreće od naše odbrane

BEOGRAD - Cedevita Olimpija je promenila ekipu tako da je Jogi Ferel čovek koji komanduje svim onim što se dešava na terenu, rekao je trener Partizana Željko Obradović uoči derbija 11. kola ABA lige Partizan - Cedevita Olimpija koji se igra u subotu.

Najčitanije