Žena

"Žena od sultana": Dali su mi pesmu koju je odbila Slađa Alegro

Tijana Milentijević, poznatija kao Tijana Em, za manje od dva mjeseca postala je popularna zahvaljujući hitu "Žena od sultana", koji se sluša po svim klubovima, diskotekama, ali i na YouTubeu.

Tajna crvene haljine Džulije Roberts u filmu "Zgodna žena"

Pošto je zavela Edvarda Luisa, odnosno Ričarda Gira, u filmu "Zgodna žena", Vivijan Vard, odnosno Džulija Roberts, našla se usred romanse sa milionerom. Mlada žena, koja otkriva visoko društvo, dobija raskošnu crvenu večernju haljinu i uz nju dijamantsku ogrlicu.

Povrijeđena žena u saobraćajnoj nezgodi kod Gradiške

GRADIŠKA - U saobraćajnoj nezgodi na raskrsnici magistralnog puta Gradiška - Kozarska Dubica i regionalnog puta Vrbaška - Gornji Podgradci, juče u 13.15, povrijeđena je G.G. iz Gradiške, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

Portugalski predsjednik pomogao u spasavanju dvije žene u moru

LISABON - Portugalski predsjednik Marselo Rebelo de Susa pomogao je u spasavanju dvije žene koje su se našle u problemu kod plaže u Algarveu kada se njihov kajak prevrnuo u vodi.

Par namamio ženu u kuću, drogirali je i zlostavljali danima

RAVENA - Policija u Raveni saopštila je da je spasila jednu 30-godišnju ženu, koju je jedan par drogirao i seksualno zlostavljao nakon što su je namamili u svoju kuću.

Osumnjičen da je tukao i silovao ženu pred djecom u Makarskoj

Hrvatska policija uhapsila je 38-godišnjeg muškarca iz Makarske zbog sumnje da je silovao i tukao suprugu. Kako je saopštilo Županijsko državno tužilaštvo u Splitu, sumnja se da je "počinio teška kaznena djela protiv polne slobode, kao i nasilja u porodici i povrede djetetovih prava".

Autom udario suprugu u dvorištu

FOČA - Žena P.S. teže je povrijeđena u dvorištu porodične kuće u Popovom mostu, kod Foče, kada ju je preksinoć, krećući se vozilom unazad, udario muž P.LJ., saopšteno je iz Policijske uprave Foča.

Grbavi kit teško povrijedio ženu dok je plivala

PERT - Australijanka je zadobila teške povrede nakon što ju je udario grbavi kit dok je plivala kraj obale Zapadne Australije.

Mračno porijeklo izazova s crno-bijelim fotografijama

Crno-bijele fotografije žena su preplavile Instagram - možda ste i vi ili vaše drugarice "prihvatile izazov" i objavile svoju fotku u znak ženske solidarnosti. Međutim, iako se mislilo da je ovo ideja izazova, zapravo je istina daleko mračnija.

"Žena od sultana" postala hit, ko stoji iza pjesme

Pjesma " Žena od sultana" postala je popularna za veoma kratak vremenski period, a svi se pitaju ko je pjevačica i ekipa koja stoji iza pjesme.

Najčitanije