Žena

Talibani zabranili emitovanje serija sa ženskim likovima

KABUL - Talibanske vlasti u Avganistanu zabranile su emitovanje serija u kojima glume žene, u okviru novih strogih pravila u toj zemlji.

Rafael Nadal se skoro nikad ne pojavljuje sa ženom u javnosti

Rafael Nadal važi za tenisera koji svoju privatnost ljubomorno čuva i sa suprugom Marijom Fransiskom Pereljom se rijetko pojavljuje u javnosti.

Osumnjičen da je usmrtio ženu jureći BMW-om bez dozvole

BEOGRAD - Policija je u Beogradu uhapsila vozača BMV-a koji je danas u Mirijevskom bulevaru izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je stradala šezdesetčetvorogodišnja žena, saopšteno je iz MUP-a Srbije.

Milanoviću šest i po godina zbog pokušaja ubistva žene

BANJALUKA - Zdravko Milanović (67) iz Laktaša osuđen je u banjalučkom Okružnom sudu na šest i po godina zatvora za pokušaj ubistva supruge Nevenke koju je ranio hicem iz lovačke puške i nedozvoljeno držanja oružja.Presudu je izreklo vijeće kojim je predsjedavao sudija Blagoje Dragosavljević koji je pojasnio da je optuženom izrečena jedinstvena kazna jer je za za pokušaj ubistva izrečeno šest godina a 10 mjeseci za nedozvoljenu proizvodnju i promet oružja.

Žena u Splitu uhapšena zbog maske, pružala otpor pri stavljanju lisica

ZAGREB - Na Ekonomskom fakultetu u Splitu policija je ženi stavila lisice i privela je u stanicu zato što je odbila da stavi masku i da se identifikuje, a prilikom privođenja je pružala otpor.

Tijelo nepoznate žene pronađeno u Ukrini

DERVENTA - Beživotno tijelo nepoznate ženske osobe pronađeno je u rijeci Ukrina, u Jasenkama, kod Dervente, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Policajac Budimir potvrdio herojstvo: Sat vremena tražio Banjalučanku u Vrbasu

BANJALUKA - Tokom 25 godina godina rada u policiji Budimir Popović, spasio je više života, a u jutrošnjem herojskom podvigu spasio je život Banjalučanki (55) koja je skočila sa mosta u Vrbas u kojem je provela oko sat vremena i već bila na izmaku snage.

Žena zaspala u autobusu, spasili je vatrogasci

LJUBLJANA - Slovenački vatrogasci morali su da intervenišu kako bi izvadili iz autobusa ženu koja je zaspala u njemu.

Traži da bude u zatvoru kako bi pobjegao od žene

RIM - Muškarac koji je u kućnom pritvoru u Italiji pojavio se u policijskoj stanici, tražeći od nadležnih da ga stave u zatvor jer mu je život sa suprugom kod kuće nepodnošljiv, saopštila je danas italijanska policija.

Pustila psa na egzibicionistu koji je iz žbunja iskakao pred žene

BERLIN - Jedna vlasnica dva psa iz njemačkog grada Ulm pustila je jednog od svojih ljubimaca na egzibicionistu koji je iskakao iz žbunja pred žene i skidao se pred njima.

Najčitanije