Žena

Humanitarno udruženje žena "Duga": Djecu uče da pletu i vezu

BANJALUKA - Humanitarno udruženje žena "Duga" tokom ljetnog perioda, u okviru projekta "Na djeci i mladima svijet ostaje", organizuje besplatne radionice pletenja "Petlja do petlje" i malu školu zmijanjskog veza, na kojima će najmlađe polaznike učiti vještinama pletenja i vezenja.

Pijani muž ubio suprugu

BEOGRAD - U mjestu Makrešane, kod Kruševca, muž je ubio suprugu, saznaje Telegraf.rs.

Preminula žena koja je povrijeđena u eksploziji u Beogradu

BEOGRAD - Žena koja je teško povrijeđena u eksploziji plinske boce prije nekoliko dana u Čika Ljubinoj ulici u Beogradu, danas je preminula.

Žena ubijena sjekirom, muž otišao na piće pa se prijavio policiji u Šipovu

ŠIPOVO - Dragan Trkulja (61) iz Šipova, koji je osumnjičen da je sjekirom ubio suprugu Snežanu (57), sam se prijavio policiji, ali je prije toga svratio na lokalnu benzinsku pumpu kako bi popio piće, potvrdilo je više izvora "Nezavisnih".

Tukla ga do smrti, uhapšena osumnjičena za teško ubistvo u Obrenovcu

BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su B. P. (55) zbog osnovane sumnje da je izvršila krivično djelo teško ubistvo.

Novi skandal Rajana Gigsa, optužen za nasilje nad dvije žene

Selektor reprezentacije Velsa Rajan Gigs optužen je za nasilje nad dvije žene.

Profesor postao hit na društvenim mrežama: Ono crveno je žena, moja

Profesor na Medicinskom fakultetu u Beogradu Ivan Boričić postao je prava zvijezda društvenih mreža kada je njegov student objavio dio online predavanja.

Žena propala kroz kotlovnicu i poginula

SARAJEVO - Ženska osoba poginula je jutros kada je propala kroz platformu kotlovnice u sarajevskom naselju Skenderija, potvrđeno je Srni u Ministarstvu unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Cvijanović: Žene u RS velika snaga i potencijal za razvoj

BANJALUKA - Predsjednikca Republike Srpske Željka Cvijanović u čestitki svim ženama povodom 8. marta - Međunarodnog dana žena ukazala je na potrebu unapređenja ukupnog položaja žena, te jačanje njene ekonomske, političke i društvene nezavisnosti.

Besplatno dnevno i noćno skijanje na Jahorini za žene povodom 8. marta

PALE - Olimpijski centar "Jahorina", povodom Međunarodnog dana žena - 8. marta, sutra svim damama poklanja besplatno dnevno i noćno skijanje.

Najčitanije