Žena

Mladić i žena povrijeđeni u saobraćajnoj nezgodi

TUZLA - Dva lica su povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi na regionalnom putu Kalesija-Sapna u mjestu Gornja Kalesija, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Ženu nestalu prije šest godina pronašli u zamrzivaču mrtvog stanara

Žena s Floride, koja je nestala prije šest godina, pronađena je mrtva u zamrzivaču koji je otkriven u stanu preminulog muškarca.

Žene trebaju više sna od muškaraca

Nedostatak sna je jedan od značajnih zabrinjavajućih faktora među ljudima svih godina jer je san ključan za fizičko i mentalno zdravlje.

Sve više žena obučava kandidate: U RS 53 instruktorke za volanom

BANJALUKA - Da su žene jednako dobre u vožnji kao i muškarci uprkos nekim stereotipima, a tako i u obuci iz vožnje, dovoljno govori i to da je u posljednjih nekoliko godina sve više instruktorki u auto-školama u RS.

Suprugu tukao godinama: "Svećenik mi je rekao da moram istrpiti"

Užasno me bilo strah. Ne znam mogu li uopšte opisati taj strah. Ne postoji riječ za to. Vi ne znate hoće se sve završiti na šamaru ili će otići puno dalje. I to je ono što ubija i samo čekate da prestane.

Potraga za nestalom ženom u Drvaru

DRVAR - Policija u Drvaru, opštinska Civilna zaštita i članovi lovačkog udruženja tragaju za šezdesetdevetogodišnjom Vinkom Maksić čiji je nestanak prijavljen prije dva dana, rekao je Srni portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Livanjskog kantona Ivica Vrdoljak.

Muškarci se zaljubljuju u žene koje liče njihovim majkama

Prema istraživanju američkog online dejting servisa eHarmony, čak 64 posto muškaraca je u vezi sa ženama koje dijele značajan broj osobina s njihovim majkama.

Za razvoj ženskog preduzetništva 40.000 KM

NOVI GRAD - U opštini Novi Grad krajem aprila će biti raspisan javni poziv za dodjelu sredstava za razvoj ženskog preduzetništva u okviru USAID-ovog programa, za šta je obezbijeđeno 40.000 KM, rekao je Srni načelnik ove opštine Miroslav Drljača.

Tijelo žene pronađeno u moru kod Herceg Novog

PODGORICA - Na hercenovskoj plaži Golden bej, u moru na dvadesetak metara od obale, uočeno je tijelo žene, javio je lokalni Radio Jadran.

Žena u autobusu krijumčarila heroin

BEOGRAD - Policija je u autobusu na relaciji Bujanovac-Beograd zaplijenila više od pola kilograma heroina i uhapsila ženu čiji su inicijali D.S. (41) zbog sumnje da je krijumčarila tu drogu, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Srbije.

Najčitanije