Žena

Žena i tinejdžerka povrijeđene u saobraćajnoj nezgodi puštene na kućno liječenje

BANJALUKA - Žena čiji su inicijali M.D. iz Šipova i šesnaestogodišnjakinja iz Mrkonjić Grada koje su povrijeđene u saobraćajnoj nezgodi u mjestu Brdo u opštini Mrkonjić Grad puštene su na kućno liječenje nakon pregleda u Univerzitetskom kliničkom centru /UKC/ Republike Srpske u Banjaluci.

Dan žena u nauci i tehnologiji: Naučnicama i dalje izmiču visoke pozicije

SARAJEVO, BANJALUKA - Evidentno je da broj žena koje se bave naukom i tehnologijom u BiH raste, ali veliki problem i dalje predstavlja njihov manjak na rukovodećim pozicijama u visokom obrazovanju.

Žena povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi

TUZLA - Dvadesettrogodišnja žena povrijeđena je danas kao pješak u saobraćajnoj nezgodi u Tuzli, potvrdila je Srni portparol Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona Amra Kapidžić.

Lažni poštari pretukli i vezali ženu

BIJELJINA - Bijeljinska policija traga za dvojicom nepoznatih razbojnika koji su jutros pretukli ženu,kojoj su prethodno ušli u stan, vezali je i ispremetali joj kuću, saznaju "Nezavisne".

U Ženevi na saobraćajnim znakovima osvanule žene

U Ženevi se za rodnu ravnopravnost bore pomoću saobraćajnih znakova. Naime, u ovom švajcarskom gradu, na 250 znakova klasične figure zamijenjene su ženskim.

Nađena žena iz Vuhana koja je prevarila aerodromsku kontrolu

PARIZ - Kineska ambasada u Parizu saopštila je da je pronašla ženu iz Vuhana koja je na društvenim mrežama objavila da je uzela tablete za snižavanje temperature kako bi prošla zdravstvene kontrole na aerodromu.

Na VMA primljena žena puna posjekotina

BEOGRAD - Neimenovana žena primljena je sinoć oko 22 časa u Vojnomedicinsku akademiju sa znatnim brojem posjekotina nanijetih nožem.

Sletjela sa puta kod Gradiške

GRADIŠKA - Žena, čiji su inicijali L.J., povrijeđena je prilikom slijetanja opel korse na magistralnom putu Gradiška - Banjaluka, u mjestu Rovine.

Na oglas milijardera za put na Mjesec javilo se 20.000 žena

Nakon što je japanski milijarder Jusaku Maezava objavio oglas da traži ženu koja će s njim putovati na Mjesec, stiglo je više od 20.000 prijava.

Sirijca težak put doveo u BiH: Ženu mu ubili, kćerku oteli

Mahmoud Al Said koji trenutno sa dvogodišnjom kćerkom Ajom boravi u Sarajevu u ratu zahvaćenoj Siriji izgubio je sestru.

Najčitanije