Žena

Žena iz Bihaća zaražena virusom korona slavila rođendan u Minhenu

BIHAĆ - Žena iz Bihaća koja je zaražena virusom korona boravila je u Minhenu, gdje je prisustvovala rođendanskom slavlju i njeno zdravstveno stanje zasad je stabilno, potvrdila je epidemiologinja Zerina Mulabdić.

Zaražena žena iz Orašja, došla iz Njemačke

ORAŠJE - Žena iz Orašja zaražena virusom korona, došla je iz Njemačke.

Širom svijeta protestni marševi za Dan žena

LONDON - Povodom Međunarodnog dana žena, širom svijeta održani su marševi, čiji učesnici su pozvali na okončanje eksploatacije i poštovanje ravnopravnosti žena.

Nakon uviđaja biće poznati uzroci požara i smrti žene

PALE - U toku je uviđaj požara koji je izbio u kući u naselju Trnice kod Pala, koji se obavlja u prisustvu vještaka i ljekara mrtvozornika, nakon čega će biti poznat uzrok smrti osamdesetdevetogodišnje žene čije je tijelo pronađeno u tom objektu.

Izložba "Bolnica Stobart" - Veliki rat iz ženskog ugla

BIJELJINA - Izložba Narodne biblioteke "Vuk Karadžić" iz Kragujevca "Bolnica Stobart" o britanskim bolničarkama u Srbiji tokom Velikog rata otvorena je danas u bijeljinskoj biblioteci, gdje će gostovati narednih 15 dana.

Žena i tinejdžerka povrijeđene u saobraćajnoj nezgodi puštene na kućno liječenje

BANJALUKA - Žena čiji su inicijali M.D. iz Šipova i šesnaestogodišnjakinja iz Mrkonjić Grada koje su povrijeđene u saobraćajnoj nezgodi u mjestu Brdo u opštini Mrkonjić Grad puštene su na kućno liječenje nakon pregleda u Univerzitetskom kliničkom centru /UKC/ Republike Srpske u Banjaluci.

Dan žena u nauci i tehnologiji: Naučnicama i dalje izmiču visoke pozicije

SARAJEVO, BANJALUKA - Evidentno je da broj žena koje se bave naukom i tehnologijom u BiH raste, ali veliki problem i dalje predstavlja njihov manjak na rukovodećim pozicijama u visokom obrazovanju.

Žena povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi

TUZLA - Dvadesettrogodišnja žena povrijeđena je danas kao pješak u saobraćajnoj nezgodi u Tuzli, potvrdila je Srni portparol Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona Amra Kapidžić.

Lažni poštari pretukli i vezali ženu

BIJELJINA - Bijeljinska policija traga za dvojicom nepoznatih razbojnika koji su jutros pretukli ženu,kojoj su prethodno ušli u stan, vezali je i ispremetali joj kuću, saznaju "Nezavisne".

U Ženevi na saobraćajnim znakovima osvanule žene

U Ženevi se za rodnu ravnopravnost bore pomoću saobraćajnih znakova. Naime, u ovom švajcarskom gradu, na 250 znakova klasične figure zamijenjene su ženskim.

Najčitanije