Žena

Zašto su žene depresivnije od muškarca

Žene imaju dvostruko veću vjerovatnoću za razvoj depresivnog stanja od muškaraca i ono se može javiti u bilo kom period života.

Život u crvenom: Žena iz Breze opsjednuta ovom bojom 40 godina

Zorica Rebernik iz Breze kod Tuzle provela je život u crvenom te planira da tako i ostane, čak i nakon njene smrt.

Na listi 100 najuticajnijih žena svijeta i Greta

LONDON - Britanski BBC je objavio listu 100 najuticajnijih žena svijeta u 2019. godini na kojoj su se našle osobe iz svih dijelova svijeta, ali nijedna iz regiona Balkana.

Žene u ova četiri znaka mogu da osvoje baš svakog muškarca

Ove dame svojim primjerom će vam pomoći da usavršite svoje tehnike šarmiranja.

Poslije seksa ima kajanja: Za čim žale muškarci, za čim žene

Svi mi žalimo zbog nečega ili nekoga, ali zanimljivo je da su kod muškaraca i žena, kada je o seksu riječ, često u pitanju dijametralno suprotne stvari.

Šta u seksu mrze i žene i muškarci: Dvije stvari zajedničke

Malo ko ne bi volio da zna koje stvari žene i muškarci nikako ne vole u krevetu. Ubice intimne atmosfere za oba pola prilično se razlikuju.

Žena poginula u saobraćajnoj nesreći

PODGORICA - Starija žena poginula je danas kada ju je udario automobil u podgoričkom naselju Stari aerodrom, potvrdila je Srni portparol crnogorske Uprave policije Marija Žugić.

Ove nedoumice o seksu muče muškarce i žene

Većina nas s vremena na vrijeme suoči se s nekim nedoumicama vezanim za seksualni odnos o kojima najčešće nemamo s kim da porazgovaramo ili od koga da zatražimo savjet ili nam je pak neprijatno da ga potražimo od stručnjaka.

Šta se događa sa tijelom kada žena prekine seksualne odnose

Ako starije žene nemaju redovno seksualne odnose vaginalne stijenke se opuštaju, a ako se ponovo odluče na seksualne odnose to može biti jako bolno, napominje seksualna terapeutkinja Sari Kuper.

Muškarci najviše strahuju od žena rođenih u ovom znaku

Iako ozbiljan muškarac pored sebe sigurno želi ambicioznu i zrelu partnerku, većina njih strahuje od žena rođenih u znaku Ovna jer je njihova snaga nevjerovatna.

Najčitanije