Žena

Ubio suprugu sjekirom i nožem, Šipovljaninu 15 godina robije

BANJALUKA - Šipovljanin Dragan Trkulja osuđen je na 15 godina zatvora u banjalučkom Okružnom sudu zbog ubistva supruge Snežane (57) koju je usmrtio sa više udaraca sjekirom i ubodom nožem.

Ujedinjeni u humanosti: Mozzart podržao Udruženje žena "Venera"

Udruženje žena "Venera" iz Kotor Varoša i kompanija Mozzart spojila je zajednička misija- društveno odgovorni rad. U tradicionalnoj akciji "Humanitarni tiket u podne" rukometaš Bogdan Radivojević je tipovao, a osvojeni iznos je usmjerio udruženju koje se bavi očuvanjem tradicije i humanitarnim radom.

5 rečenica koje žena u pedesetim ne smije da izgovara

Život u srednjim godinama može biti pun izazova za ženu. Hormoni se "poigravaju" a našim tijelo i osjećanjima, život se mijenja, imamo osjećaj da ulazimo u nešto nepoznato, nedokučivo, da počinjemo a gubimo sebe.

Najbolje fizičke vježbe za žene starije od 60 godina

Ako ste se čitavog života bavili određenom vrstom vježbanja, i dalje vam odgovara i uživate, nema potrebe da mijenjate način vježbanja samo zato što imate više od 60 godina. Ništa ne može biti bolje od činjenice da ste tako aktivni i vitalni u svojim godinama. Ako ste cijeli život redovno trenirali, bićete i sigurno ste u prednosti jer će vaše tijelo biti okretno i spremno za redovno bavljenje sportom.

Sipao ženi sonu kiselinu u oči

PANČEVO - Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Pančevu uhapšen je Z.K. (53.) iz Vranja jer je svoju emotivnu partnerku N.S (49.) iz Pančeva držao nekoliko sati vezanu za krevet, a potom joj sipao sonu kiselinu u oči.

Detalji nezgode u Doboju: Djevojčica lakše povrijeđena na pješačkom, njena majka teže

​DOBOJ - Desetogodišnja djevojčica lakše je povrijeđena a njena majka M. K (40) iz Doboja zadobila je teže povrede nakon što ih je na pješačkom prelazu udario mercedes koji je vozio Z.M, potvrđeno je je "Nezavisinim".

Autom udario ženu i dijete

DOBOJ - Žena M.K. teže je povrijeđena, a njeno dijete lakše nakon što ih je udario mercedes u Doboju koji je vozio Z.M.

Postao žena pa osvojila titulu: Olimpijske šampionke nemaju šansu

Lia Tomas je nekada bila muškarac, a sada dominira u ženskoj konkurenciji u plivanju.

Mjesec snažnih poruka: Kompanija Meridian podržala kampanju "Za život žena"

Borba protiv nasilja nad ženama, podizanje svijesti o ženskom zdravlju, pravima i izazovima sa kojim se žene suočavaju u današnje vrijeme, cilj je kampanje koju Grad Banjaluka, sa nevladinim organizacijama, organizuje povodom obilježavanja Osmog marta.

7 parfema koje podjednako obožavaju i žene i muškarci

Unisex parfemi imaju brojne obožavatelje i među ženama i među muškarcima, a mi smo izdvojili sedam omiljenih mirisa za oba spola kojih se ne možemo zasititi.

Dan žena obilježen i u Banjaluci

BANJALUKA - Međunarodni dan žena danas je obilježen i na banjalučkim ulicama.

Poklon Zdravka Čolića damama za 8. mart - poslušajte pjesmu "Sto dukata"

Zdravko Čolić je danas, 8. marta, na Međunarodni dan žena, objavio svoju novu pjesmu koja nosi naziv "Sto dukata". Tekst je radio Miloš Smiljanić Žuća, muziku Saša Matić, dok je za aranžam bio zadužen Nikšta Bratoš.

Infinity grupacija pomaže ekonomsko osnaživanje žena

Nekad je dovoljna samo jedna mašina, vozačka dozvola ili položen stručni ispit, da se ženama koje su se našle u bezizlaznoj sitauciji život promijeni. Zahvaljujući Fondu za ekonomsko osnaživanje žena koje je pokrenula organizacija Udružene žene iz Banjaluke, mnogi životi su se zaista promijenili. Zato im je, kažu, donacija koja je stigla iz Infinity International Group osmomartovski poklon kojem su se od srca obradovale.

Muškarci gube glavu zbog njih, tri najpoželjnije žene Zodijaka

Astrolozi kažu da muškarci sa ovim ženama žive bajku.

Cvijanović: Potreba za daljom emancipacijom žena - trajni zadatak društva

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović čestitala je svim ženama 8. mart - Međunarodni dan žena i istakla da je potreba za daljom emancipacijom žena trajni zadatak društva u cjelini.

Najčitanije