Žena

Organizacija "Mali princ" pokrenula projekat "Žene u biznisu"

Organizacija "Mali princ" iz Brčkog pokrenula je tromjesečni projekat "Žene u biznisu", vrijedan 13.000 KM, namijenjen promociji i podsticanju ženskog preduzetništva.

Preminula žena u tržnom centru u Banjaluci

BANJALUKA - Žena čiji su inicijali B.G. preminula je danas u Tržnom centru "Zenit" u Banjaluci, potvrđeno je Srni u Policijskoj upravi Banjaluka.

Nasilje u porodici, izbo trudnu ženu

ALEKSANDROVAC - Damir I. (19) nožem je više puta izbo trudnu nevjenčanu suprugu Draganu V. (29) u Aleksandrovcu, javlja TV Pink.

Nožem ubio bivšu ženu pred sinom

BEOGRAD - Muškarac je noćas nožem ubio bivšu ženu na Petlovom brdu u Beogradu, javio je Pink.

Ministar uporedio virus korona sa ženama

DŽAKARTA - Indonežanski ministar bezbjednosti Mohammad Mahfud našao se na meti oštrih kritika nakon što je virus korona uporedio sa ženama, u pokušaju da ublaži zabrinutost građana zbog popuštanja strogih epidemioloških mjera.

Vremenske nepogode u Grčkoj, ženu ubila munja

ATINA - Sjeverozapad Grčke pogodilo je danas nevrijeme s obilnim padavinama, grmljavinom i munjama, a u regionu Zagori pao je i snijeg visine 10 centimetara.

Uhapšen zbog napada i povređivanja žene

ZVORNIK - Policija je uhapsila muškarca iz Bratunca čiji su inicijali N.N. zbog sumnje da je u mjestu Fakovići kod ove lokalne zajednice fizički napao ženu J.J. i povrijedio je, saopšteno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

Zašto žene manje obolijevaju i rjeđe umiru od COVID-19?

LONDON - Broj smrtnih slučajeva i zaraze zbog pandemije COVID-19 ukazuje na to da muškarci češće obolijevaju od žena i da imaju ozbiljne ili kritične komplikacije ako se to desi.

Žena zaražena virusom ušetala u poštu u Zagrebu

ZAGREB - Žena zaražena virusom korona ušetala je jutros u poštu u Zagrebu, a nakon što je platila račune saopštila je prisutnima da ima koronu i da bi trebalo sve dezinfikovati.

Žena lagala na društvenim mrežama da ima virus korona

VRBOVEC - Hrvatska policija najavila je prekršajni postupak protiv žene sa područja Vrboveca koja je na društvenim mrežama objavila lažnu vijest da boluje od virusa korona.

Najčitanije