Žene

Trećina Amerikanki odlaže rađanje ili bi manje djece zbog korone

Zbog virusa korona, trećina žena u SAD bi se odlučila da odloži rađanje ili želi da ima manje djece, pokazuju rezultati najnovije ankete, a ta pojava prisutnija je među ženama iz redova afroameričke populacije, koja je i inače među najteže pogođenima kada je riječ o zdravstvenim i ekonomskim posljedicama pandemije.

Šta muškarci prvo pomisle kada vide golo žensko tijelo

Žensko tijelo ima hipnotišuću moć nad muškarcima. Obično kada se žena skine pred muškarcem zaborave na sve ostalo i samo se žele prepustiti sopstvenom zadovoljstvu.

Žene u ova tri horoskopska znaka su drugačije i zato su fatalne

Svaka osoba ima kriterijume koje traži u partneru, ali astrologija kaže da žene u ovim horoskopskim znakovima privlače muškarce bez obzira na sve.

Žene bolji vozači od muškaraca, pokazala statistika

Ne samo da muškarci nisu bolji vozači od žena već rezultat nije ni izjednačen. Najnoviji podaci govore da su žene bolji vozači, a to je potvrdila i statistika. Radi se o istraživanju koje se isključivo temelji na statističkim podacima, a vrijedi za područje Velike Britanije.

Žene iz Sanskog Mosta sašile i podijelile 5.000 zaštitnih maski

SANSKI MOST - Članice devet udruženja, koja okupljaju žene u Sanskom Mostu, u proteklom periodu sašile su i podijelile više od 5.000 zaštitnih maski građanima i kolektivima na području ove općine.

Zašto i s kim varaju žene, a zašto muškarci?

Varanje se često doživljava kao nešto što se dogodi na hirovit način, trenutak slabosti, nekoliko čašica alkohola previše i muškarac završi s nekom neodoljivom i šarmantnom ženom.

Šta žene najviše guglaju tokom izolacije?

Viđanje i okupljanje sa prijateljima je postalo zabranjeno, a samim tim se i boravak na društvenim mrežama znatno povećao. Zahvaljujući internetu, možemo svakodnevno komunicirati sa osobama sa kojima želimo, a višak vremena nam dozvoljava da se posvetimo pretrgama na Guglu o temama koje nas zanimaju.

Stručnjaci strahuju: Život u izolaciji s nasilnikom

BANJALUKA - Sigurne kuće u RS, uz pojačane preventivne mjere radi suzbijanja širenja virusa korona, rade kao i do sada, a stručnjaci upozoravaju da će vjerovatno zbog pandemije i izolacije sa nasilnicima krajem aprila i početkom maja doći do porasta broja slučajeva porodičnog nasilja.

Ženske karakteristike kojima muškarci ne mogu odoljeti

Poznato je da kada muškarac promatra ženu, sigurno ne procjenjuje kako se obukla, odnosno je li uskladila majicu sa cipelama ili jaknu s hlačama.

Malezijska vlada ženama: Budite našminkane i ne gnjavite muževe

Malezijsko ministarstvo za porodicu je na Facebooku objavilo šokantna uputstva za žene koje rade od kuće u vrijeme karantina zbog virusa korona.

Najčitanije