Žene

Šest najvećih neistina koje žene govore partneru

Veoma često, u pitanju su one "bijele" laži, izgovorene sa ciljem da se partner ne osjeti razočarano, ili da mu se udovolji...

Žene žude za stvarnim tijelima i stvarnim životom

Betani Garsija, majka i blogerica iz Arizone, podijelila je fotografiju na svom Instagram profilu "The Garcia Diaries", opisujući trenutak savršenim citatom:

Žene u RS žive duže od muškaraca

BANJA LUKA - Muškarci u Republici Srpskoj danas žive kraće od žena.

Žene vrlo rijetko zastupljene na kovanicama

Za prvu ženu na novčiću rečeno je da je bila Berenike I iz Egipta, omiljena žena Ptolomeja I, vladara Egipta 367. p.n.e.

Ubica priznao ubistva sedam žena

​NIKOZIJA - Oficir vojske Grka sa Kipra priznao je da je ubio sedam žena i djevojaka i to je, prema navodima lokalnih medija, prvi serijski ubica na tom ostrvu.

Žene i muškarci nisu uzbuđeni u isto vrijeme

U vezi ste i čini vam se da imate puno manje seksa nego što želite. Možda je problem samo u sinhronizaciji - doslovno. Prema istraživanju koje je provela kompanija za seksulane igračke Lovehoney muškarci i žene su uzbuđeni u različito vrijeme. Muškarci najčešće žude za seksom u jutarnjim satima, a žene su puno uzbuđenije noću.

Jaćimović o nastupu fudbalerki iz Banjaluke u Beogradu: Djecu van politike

Ženska fudbalska ekipa Medicinske škole iz Banjaluke legalno učestvuje na Svjetskom školskom prvenstvu u fudbalu u Beogradu i njen nastup je odobrilo i Ministarstvo civilnih poslova BiH, kazao je danas Dragan Jaćimović, pomoćnik ministra porodice, omladine i sporta u Vladi RS.

Pitanja o seksu koja bi muškarci rado postavili ženama

Iako se puno češće nego žene ponašaju kao “doktori za seks”, muškarci uglavnom jednako nemaju pojma kako zadovoljiti suprotni spol.

Festival savremene žene 2019. u Tuzli: Povezuje, podržava i motiviše mlade žene

Kako biti najbolja u svojoj profesiji? Festival savremene žene u Tuzli donosi odgovore kroz svojih 100 uspješnih govornica iz čitavog svijeta. Drugi festival biće održan od 11. do 14. aprila u Tuzli - otvorenom gradu ženskog uspjeha i kreativnosti. Festival savremene žene povezuje i podržava sve uspješne priče regije i Bosne i Hercegovine, ali i ciljano motiviše mlade žene.

Šeranić: U Srpskoj svaka druga žena zlostavljana

BANJALUKA - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić rekao je da je najrašireniji oblik nasilja ono koje je rodno zasnovano, pri čemu je svaka treće žena u svijetu pretrpjela neki oblik zlostavljanja, a u Srpskoj svaka druga.

Najčitanije