Ženeva

Šta će obilježiti salon u Ženevi?

Za manje od mjesec dana počinje najglamurozniji auto sajam na svijetu, u Ženevi, gdje se kao i svake godine očekuju brojne svjetske premijere. Poznata je skoro kompletna postava.

Spremna proizvodna verzija prvog letećeg automobila

Holandska firma PAL-V će na skorašnjem salonu u Ženevi premijerno predstaviti konačnu verziju modela Liberty za kojeg se kaže da je prvi leteći auto na svijetu.

Redizajnirana Fabia stiže na ženevski auto-salon

Treći najprodavaniji Škodin model u 2017. biće stilski osvježen četiri godine nakon premijere aktuelne generacije.

Opel preskače sajam u Ženevi, nema novih modela

Automobilske marke Opel i Vauxhall neće izlagati svoja vozila na predstojećem sajmu automobila u Ženevi, koji se održava 8-18. marta.

Cilj opozicije na pregovorima u Ženevi je Asadova smjena

ŽENEVA - Cilj delegacije sirijske opozicije na mirovnim pregovorima u Ženevi je smjena predsjednika Sirije Bašara el Asada, izjavio je šef delegacije Nasr Hariri.

Ukida se aviolinija Beograd-Ženeva

BEOGRAD - Aviokompanija Iziidžet ukinula je veoma popularnu liniju između Ženeve i Beograda od 23. marta naredne godine. Linija koja je uvedena na ljeto 2014. bila je od samog početka izuzetno popularna i avioni su uvijek bili puni.

Djevojčica pobjegla od roditelja i ukrcala se na avion

Sedmogodišnja djevojčica pobjegla je od svojih roditelja u Švajcarskoj, prošla bezbjednosne provjere i ušla u putnički avion bez prijave na let, prije nego što su je članovi posade primijetili i predali policiji, saopštio je portparol aerodroma u Ženevi.

Najskuplji apartman na svijetu, noć košta 80.000 dolara

Iako se misli da su epicentri sa epitetima "naj" Las Vegas i Dubai, najskuplja hotelska soba nalazi se u Ženevi.

Toaleti u Ženevi začepljeni novčanicama od 500 evra

Švajcarsko tužilaštvo pokrenulo je istragu kako bi utvrdilo zašto su toaleti u banci i tri restorana u isto dijelu Ženeve bili začepljeni snopovima novčanica od 500 evra u ukupnoj svoti od 100.000 evra.

Kad su bojovnici ljubili srpsku zastavu

Na zgradi sjedišta Međunarodne organizacije Crvenog krsta u Ženevi (Švajcarska) piše: "Budi tako human kao što je bila humana Srbija 1885. Godine".

Reklame

Najčitanije