Ženeva

Salon automobila u Ženevi možda trajno odlazi u istoriju

Virus korona uzrok je otkazivanja ovogodišnjeg izdanja Salona automobila u Ženevi, a takva odluka prouzročila je finansijski gubitak od 11 miliona franaka.

Redovi za besplatne pakete hrane u Ženevi

ŽENEVA - Više od 1.000 ljudi danas je u Ženevi čekalo u redu besplatne pakete hrane, što pokazuje negativne posljedice virusa korona na siromašne slojeve i migrante, čak i u bogatoj Švajcarskoj.

Volkswagen ipak odložio ponovno pokretanja pogona u SAD

Njemačka kompanija je zbog pandemije virusa korona bila prinuđena da na još neko vrijeme odloži pokretanje pogona u Sjedinjenim Američkim Državama.

Virtuelna šetnja po Volkswagen izložbenom prostoru u Ženevi

Kao što znate autosalon u Ženevi je otkazan, a autoindustrija je zbog pandemije virusa korona u stanju iz kojeg će teško oporaviti. Sigurno je da nakon nekoliko mjeseci ništa neće biti isto.

Otkazan Sajam automobila u Ženevi

Organizatori ženevskog salona automobila "Palexpo" obavijestili su automobilske kompanije da je ova sajamska manifestacija otkazana zbog zabrinutosti vezane za epidemiju virusa korona, rekla su za Rojters tri izvora.

Sajam u Ženevi prkosi virusu korona - biće održan prema planu

Zbog virusa Covid-19 već su otkazane ili pomjerene brojne međunarodne manifestacije.

Šri Lanka ima električni auto

U Ženevi će premijerno biti prikazan bolid koji će najaviti novog igrača u svijetu hipersportskih automobila.

U Ženevi na saobraćajnim znakovima osvanule žene

U Ženevi se za rodnu ravnopravnost bore pomoću saobraćajnih znakova. Naime, u ovom švajcarskom gradu, na 250 znakova klasične figure zamijenjene su ženskim.

Changan Uni-T stiže na sajam u Ženevi

​Kineski Changan najavljuje da će ove godine prvi put izlagati na sajmu automobila u Ženevi, a za tu priliku je potvrdio i premijeru novog SUV modela.

Rimac predstavlja produkcijski C_Two u Ženevi

Serijska verzija drugog modela kompanije Rimac Automobili debitovaće u martu na ženevskom auto-salonu, a najavljeno je i otvaranje novog istraživačko-razvojnog centra u Velikoj Britaniji.

Najčitanije