Žerar Pike

Pike mora platiti povrat poreza i kaznu od 2,1 milion evra

Nacionalni španski sud presudio je da Žerar Pike, fudbaler Barselone, Poreskoj upravi Španije mora platiti povrat poreza i kaznu u iznosu od 2,1 milion evra.

Pike postaje vlasnik FK Andora

Fudbaler Barselone Žerar Pike 3. januara preuzeće španskog petoligaša Andoru.

Žerar Pike kupuje fudbalski klub Andoru

Španski fudbaler i odbrambeni igrač Barselone Žerar Pike u pregovorima je o kupovini fudbalskog kluba Andora, koji nastupa je regionalnoj španskoj ligi.

Pike bilježi jubilarni 100. nastup u evropskim takmičenjima

Barselona dočekuje Čelsi u osmini finala Lige šampiona u srijedu u 20:45 kada će Žerar Pike odigrati 100. meč na evropskoj sceni.

Pike u Barseloni do 2022, izlazna klauzula 500 miliona evra

Fudbaler Barselone Žerar Pike produžio je ugovor do 2022. godine sa novom izlaznom klauzulom od čak 500 miliona evra, potvrdio je katalonski klub.

Ove sportske zvijezde su u sjeni ljepših polovina

Imena Žerara Pikea, Toma Brejdija ili Grigora Dimitrova dobro su poznata u svijetu sporta. Svi oni imaju iza sebe vrhunske rezultate i karijere, ali spadaju u rang onih sportista koji u svijetu nisu poznatiji od svojih ljepših polovina.

Pike ne napušta reprezentaciju Španije

Španski fudbalski reprezentativac Žerar Pike rekao je danas da neće napustiti tim, uprkos zvižducima zbog njegove podrške nezavisnosti Katalonije, jer bi u tom slučaju ti "navijači" pobijedili.

Pike glasao na referendumu

Žerar Pike glasao je u nedjelju na referendumu o nezavisnosti Katalonije ne osvrćući se na zabranu ustavnog suda, dan prije nego što će se priključiti španskoj reprezentaciji uoči posljednje dvije utakmice za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

Pike tvrdi da Nejmar ostaje u Barsi

Jedan od najaktivnijih igrača Barselone na društvenim mrežama, Žerar Pike, otkrio je sudbinu Nejmara kada se radi o njegovom navodnom odlasku.

Najčitanije