Živinice

Žena preminula, vozač pobjegao

TUZLA - R.Dž. (54) iz Živinica preminula je od povreda zadobijenih kada ju je na putu u Donjoj Višći, kod Živinica, udario automobil čiji je vozač pobjegao.

Ranjene dvije djevojke u Živinicima

ŽIVINICE - Dvije djevojke ranjene su sinoć u blizini motela Toplik u Živinicama.

Vatra progutala porodičnu kuću: Smrtno stradala jedna osoba

ŽIVINICE - Vatrogasna jedinica grada Živinice imala je intervenciju u naselju Đurđevik, gdje je gorjela kuća. Smrtno je nastradala jedna osoba koja se nalazila u objektu, a nastala je i veća materijalna šteta, navedeno je u redovnom izvještaju Operativnog centara Federalne uprave civilne zaštite za protekla 24 sata.

U sudaru audija i renoa povrijeđena djevojka

ŽIVINICE - Devetnaestogodišnja djevojka Z.B. iz Živinica povrijeđena je u saobraćajnoj nezgodi u ovoj opštini, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Jedna osoba ranjena u pucnjavi

ŽIVINICE - Jedna osoba ranjena je u pucnjavi koja se desila večeras u Živinicama, potvrdili su iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Traktorista podlegao povredama

TUZLA - Muškarac Bašigovaca, kod Živinica, čiji su inicijali R.P. (54) podlegao je povredama koje je zadobio kada je voz udario u traktor kojim je upravljao na pružnom prelazu na regionalnom putu Lukavac-Šekovići, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Tragedija kod Živinica: Kombi usmrtio ženu

ŽIVI­NI­CE - De­ve­de­se­tje­dno­go­diš­nja H.O. iz Živi­ni­ca po­gi­nu­la je u su­bo­tu na­veče ka­da ju je, dok je pje­šačila, uda­rio kom­bi mer­ce­des, a ko­jim je uprav­ljao se­dam­de­set­dvo­go­diš­nji S.S. iz Gra­dačca.

Kombi usmrtio ženu u Živinicama

ŽIVINICE - U Živinicama je sinoć smrtno stradala ženska osoba (28). Ona je poginula kada ju je udario kombi.

Nesreća u Živinicama, poginuo suvozač u kamionu

TUZLA - N.S. (42) iz Živinica poginuo je u saobraćajnoj nesreći na lokalnom putu u mjestu Zlača, opština Živinice, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Živinice dobile aparat za besplatno punjenje električnih vozila

Na zgradi Gradske uprave Živinice juče je postavljen i pušten u rad prvi savremeni aparat za besplatno punjenje električnih automobila, prenosi "Biznis Info".

Najčitanije