Živinice

U Tuzlanskom kantonu ove godine 24 maloljetnika otišla od kuće

TUZLA - Trinaestogodišnja Ajiša Mazić iz Živinica se u utorak navečer vratila porodici nakon što je njen nestanak prijavljen u ponedjeljak, a kako su nam nadležni potvrdili u Tuzlanskom kantonu tokom ove godine čak su 24 maloljetne osobe bile otišle od kuće.

Pronađena 13-godišnja Ajiša Mazić

Ajiša Mazić, 13-godišnja djevojčica iz Živinica, pronađena je i vraćena kući, potvrdila je sinoć Amra Kapidžić, portparolka Uprave policije MUP-a TK.

Policija provjerava da li je pronađena 13-godišnja Ajiša Mazić

ŽIVINICE – Tuzlanska policija provjerava da li je pronađena djevojčica Ajiša Mazić jer su se u toku dana pojavile nezvanične informacije da je trinaestogodišnjakinja pronađena u parku u Živinicama, kako su prenijeli neki lokalni mediji.

Prijavljen nestanak djevojčice u Živinicama

Policija u Živinicama traga za 13-godišnjom Ajišom Mazić iz Živinica.

Detalji pronalaska bebe u Živinicama: Mislili smo da nam se priviđa

U mjesti Ciljuge kod Živinica, juče ujutro je pronađeno novorođenče, kako se predpsotavlja, ne starije od jednog dana.

Beba pronađena u torbi, policija traga za roditeljima

ŽIVINICE - Novorođenče muškog pola jutros je pronađeno u torbi u Živinicama, a policija traga za roditeljima koji su ga ostavili.

Dječak i tinejdžerka povrijeđeni kod Živinica, vozač uhapšen

TUZLA - Djevojčica (17) i dječak (10) povrijeđeni su u saobraćajnoj nezgodi na regionalnom putu u naselju Priluk kod Živinica, a policija je uhapsila vozača koji se udaljio sa mjesta nezgode, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Živinicama neophodna pomoć: Poplavljeno više stotina objekata

ŽIVINICE - Više od 400 stambenih, pomoćnih i poslovnih objekata poplavljeno je u nekoliko naselja na području Živinica usljed izlijevanja rijeka Gostelje, Oskove i Spreče, podaci su Civilne zaštite grada Žvinice. Procjena štete tek će uslijediti, a iz Živinica već sada najavljuju da će tražiti pomoć viših nivoa vlasti.

Poplava im ponovo uništila imovinu, mještani saniraju štetu

TUZLA, ŽIVINICE - Prije šest godina nam je bilo sve uništeno u poplavi pa su mi humanitarnim sredstvima obnovili kupatilo i hodnik. Sad opet poplave. Mora se skloniti ovo smeće i blato, ako ima ko da pomogne, rekao nam je danas Ismet Ramić, mještanin naselja Đurđevik u Živinicama.

Gradonačelnik Živinica pozitivan na virus korona

ŽIVINICE - Gradonačelnik Živinica Samir Kamenjaković pozitivan je na virus korona.

Najčitanije