Živinice

Uhapšeno 11 lica, među njima dva policajca

ŽIVINICE - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Tuzlanskog kantona uhapsili su 11 lica na području Živinica, među kojima i dva policajca, u okviru velike akcije koja je imala za cilj razbijanje kriminalne grupe.

Pretresi na području Živinica

TUZLA - Policija Tuzlanskog kantona počela je pretrese lica, objekata i automobila na više lokacija na području Živinica s ciljem pronalaženja predmeta koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnim postupcima u vezi sa krivičnim djelima udruživanje radi vršenja krivičnih djela, zloupotreba položaja, pranje novca i drugih krivičnih djela.

Živinice i Tuzla jutros najzagađeniji gradovi

Prema podacima mjernih stanica Živinice su jutros najzagađeniji grad u Bosni i Hercegovini i kvalitet vazduha na tom području je vrlo nezdrav.

Nestao mladić iz Živinica, porodica tvrdi da su ga otele dvije djevojke

ŽIVINICE - Elvedin Hamzić iz Živinica nestao je 13. januara. Policija nema nikakvu prijavu, odnosno nemaju ništa o nestanku mladića, a kada je pozvana njegova porodica uslijedio je šok.

Vatra zahvatila parkirani bager i kamion kod Živinica

TUZLA - Vatrogasci su lokalizovali požar koji je zahvatio bager i kamion, koji su bili parkirani ispred salona namještaja u naselju Maline kod Živinica, rekla je portparol Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona Amra Kapidžić.

Povrijeđen vozač opela

TUZLA - Četrdesetšestogodišnji vozač automobila "opel" čiji su inicijali A.O. iz Živinica povrijeđen je u saobraćajnoj nezgodi u ovom gradu, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Tri osobe povrijeđene u sudaru kamiona i automobila

TUZLA - Tri osobe su povrijeđene u saobraćajnoj nezgodi na pravcu Kladanj - Živinice, u mjestu Stupari, rekla je Srni portparol Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona Amra Kapidžić.

Dvoje povrijeđeno u sudaru

TUZLA - Dvije osobe su povrijeđene u sudaru dva automobila u naselju Ciljuge kod Živinica, rečeno je Srni u Ministarstvu unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Veliko otvorenje tržnog centra Bingo Živinice

ŽIVINICE - Novoizgrađeni Bingo tržni centar Živinice otvorit će svoja vrata kupcima i posjetiocima u petak, 15. novembra.

Pješak teško povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi

TUZLA - Pedesettrogodišnji muškarac čiji su inicijali A.O. iz Živinica teško je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi u tom naselju kada ga je, dok je pješačio, udario automobil "mercedes", saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Najčitanije