Živinice

Tri osobe povrijeđene u sudaru kamiona i automobila

TUZLA - Tri osobe su povrijeđene u saobraćajnoj nezgodi na pravcu Kladanj - Živinice, u mjestu Stupari, rekla je Srni portparol Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona Amra Kapidžić.

Dvoje povrijeđeno u sudaru

TUZLA - Dvije osobe su povrijeđene u sudaru dva automobila u naselju Ciljuge kod Živinica, rečeno je Srni u Ministarstvu unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Veliko otvorenje tržnog centra Bingo Živinice

ŽIVINICE - Novoizgrađeni Bingo tržni centar Živinice otvorit će svoja vrata kupcima i posjetiocima u petak, 15. novembra.

Pješak teško povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi

TUZLA - Pedesettrogodišnji muškarac čiji su inicijali A.O. iz Živinica teško je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi u tom naselju kada ga je, dok je pješačio, udario automobil "mercedes", saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Uhapšeni pljačkaši benzinske pumpe u Živinicama

TUZLA - Muškarci iz Živinica čiji su inicijali S.S. (19) i E.O. (31) uhapšeni su zbog sumnje da su sa benzinske pumpe na području ove opštine ukrali veću količinu novca, te određenu količinu cigareta, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Žena preminula, vozač pobjegao

TUZLA - R.Dž. (54) iz Živinica preminula je od povreda zadobijenih kada ju je na putu u Donjoj Višći, kod Živinica, udario automobil čiji je vozač pobjegao.

Ranjene dvije djevojke u Živinicima

ŽIVINICE - Dvije djevojke ranjene su sinoć u blizini motela Toplik u Živinicama.

Vatra progutala porodičnu kuću: Smrtno stradala jedna osoba

ŽIVINICE - Vatrogasna jedinica grada Živinice imala je intervenciju u naselju Đurđevik, gdje je gorjela kuća. Smrtno je nastradala jedna osoba koja se nalazila u objektu, a nastala je i veća materijalna šteta, navedeno je u redovnom izvještaju Operativnog centara Federalne uprave civilne zaštite za protekla 24 sata.

U sudaru audija i renoa povrijeđena djevojka

ŽIVINICE - Devetnaestogodišnja djevojka Z.B. iz Živinica povrijeđena je u saobraćajnoj nezgodi u ovoj opštini, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Jedna osoba ranjena u pucnjavi

ŽIVINICE - Jedna osoba ranjena je u pucnjavi koja se desila večeras u Živinicama, potvrdili su iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Najčitanije