Život

Čime su nezadovoljni parovi koji zajedno žive prije braka

Velika većina parova odlučuje se da isproba zajednički život prije nego što stupe u brak te ne žele čekati dan vjenčanja kako bi se uselili u zajednički dom.

Ove voćke će se pobrinuti za vaš seksualni život

Želite novi žar u vašem ljubavnom životu? Onda uz predigru s partnerom konzumirajte ove namirnice… i slobodno pretjerujte. U namirnicama…

Japanska lijeska živi 3.000 godina i ne umire od starosti

Japanska lijeska (Ginkgo biloba) jedino je poznato drvo koje neće umrijeti od starosti, već može stradati od neke oluje, bolesti ili groma.

Rođeni u decembru žive duže

Iako vam se možda ne čini previše zabavno imati rođendan u mjesecu kada su i Božić i Sveti Nikola i Nova godina, uglavnom jer to znači jedan poklon za sve prilike, čini se da postoje i neke prednosti rađanja u posljednjem mjesecu godine.

Predozirani Amerikanci umiru jedan za drugim

VAŠINGTON - Najnovija studija ukazuje na značajno skraćenje očekivanog životnog vijeka u Sjedinjenim Američkim Državama.

"Za život": Pet projekata za borbu protiv nasilja nad ženama

BANJALUKA - Povodom obilježavanja Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama 25. novembra, Fondacija "Za život" najavljuje početak realizacije pet projekata koji su usmjereni na eliminaciju negativnih uticaja na odluke žena u oblasti reprodukcije.

Kakve posljedice na organizam ostavlja život bez seksa?

Naučnici imaju dobar razlog da tvrde da je seksualna intimnost jedna od najvažnijih komponenti u životu čovjeka. Iako možda niste svjesni toga, kada prestanete da vodite ljubav, u vašem tijelu se odvijaju određeni procesi.

Težak život porodice Đuričić: Trošnu kuću bez struje obasjava osmoro djece

DERVENTA - Dok u povečerje svjetlost sijalica obasja skoro svaki dom, jedino svjetlo u trošnoj kući Vladimira i Gordane Đuričić iz Velike Sočanice, kod Dervente, je već dvije godine, otkako im je isključena struja, njihovo osmoro djece.

Isti dan osvojili milion funti i saznali da ona više nema rak

​Lin (55) i Dejvid Prajs (53) iz Velike Britanije zauvijek će pamtiti kako su im se životi promijenili u trenu - isti dan su saznali da su osvojili "Lucky Dip Euromillions" na Nacionalnoj lutriji i da naznaka raka dojke kod Lin nema.

Naučnici našli mjesto na Zemlji gdje život ne može da se razvije

"Gdje ima vode, ima i života", glasi poslovica. Ne baš, kažu francuski naučnici u novom istraživanju.

Najčitanije