Život

Ovo je najskuplji grad za život

Izraelska lučki grad Tel Aviv proglašen je najskupljim gradom za život po pisanju magazina Ekonomist. Tel Aviv je preuzeo prvo mjesto od Pariza, koji sada dijeli drugu poziciju sa Singapurom.

Ima 19 godina i već brine o troje djece, a sada je ponovo trudna

Kler (19) iz SAD postala je popularna na društvenoj mreži TikTok kada je objavila video-snimak u kom otkriva da je u srećnom braku i da je trudna po drugi put.

Nikolina Pišek bi voljela da ponovi "dobru zabavu", a evo o čemu je riječ

Nakon što su voditeljka Nikolina Pišek i njena porodica bili izbačeni iz vile tokom ljetovanja, koji je, kako je ranije rekla, uredno platila, ona i njena kćerka Una Sofija umalo su se ugušile gasom u jednoj zagrebačkoj kući.

Majke prijevremeno rođene djece za "Nezavisne": Mrvice su čudo života

Neki jure za srećom, drugi je stvaraju. Kada ti život stvori hiljadu razloga za plakanje, pokaži mu da imaš hiljadu razloga za osmijeh, zapisao je svojevremeno velikan knjževnosti Meša Selimović o životnim borbama, a baš ova misao mogla bi opisati borbe koje vode majke prijevremeno rođene djece.

Do kada nije sramota živjeti sa roditeljima

"Prema poslednjim istraživanjima, 70 odsto mladih, uzrasta od 18. do 34. godine, i dalje živi sa roditeljima. U mnogim državama situacija je slična. Stanje je nešto drugačije u skandinavskim zemljama, gdje mladi počinju samostalan život oko 21. godine, dok u Evropskoj uniji roditeljski dom napuštaju sa prosječno 26 godina", kaže Jelica Jakšić, psihoterapeut u edukaciji.

Rase pasa koje mogu da žive 20 godina

Većina rasa pasa živi između 10 i 13 godina, ali ima i onih koje žive duže od toga. Saznajte koje to rase žive najduže, pa čak i 20 godina.

Viki Miljković otkrila nepoznate detalje iz života

Viki Miljković, već decenijama jedna od popularnijih pjevačica, a posljednjih godina i stalni je član žirija Zvezde Granda.

Koliko traje 1.000 funti za dnevni život u zemljama svijeta?

LONDON - U Srbiji može da se živi sa 1.000 funti 84 dana, a u Švajcarskoj samo 27 dana, ali da bi se zaradila pomenuta suma najmanje vremena je potrebno u Lihtenštajnu, samo četiri radna dana, a u Srbiji 49 dana, pokazuje istraživanje britanskog finansijskog portala money.co.uk.

Bila je časna sestra, a onda je upoznala ljubav života

Bivša časna sestra ispričala je kako je pet godina bila u samostanu i da se nekoliko mjeseci nakon napuštanja poziva vjerila.

Stanje vaših usta otkriva kakvog ste zdravlja

Ljudi se prepoznaju po osmjehu i zdravlje i izgled vaših zuba u tom slučaju igraju jako veliku ulogu, a postoje i neke pojave na zubima koje mogu ukazati na sveukupno zdravstveno stanje.

Najčitanije