Žurka

Beograd: Organizatori žurke negiraju krivicu, tužilac traži pritvor

BEOGRAD - Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je sudu da odredi pritvor dvojici odgovornih za žurku u klubu "Musk mašin" na Tašmajdanu u subotu uveče na kojoj je zatečeno više od 700 gostiju, i pored mjera zabrane okupljanja te rada ugostiteljskih objekata poslije 20 časova.

Lončar: Kukaju zbog mera, a idu na žurke i zimovanje

BEOGRAD - Ministar zdravlja Zlatibor Lončar naveo je da neodgovorna okupljanja kojima se krše epidemiološke mjere sve više pune bolnice po Srbiji.

Komunalna milicija rasturila žurke u Beogradu

BEOGRAD - Komunalna milicija večeras je nastavila kontrolu ugostiteljskih objekata u Beogradu i u tri lokala zatekla goste nakon završetka radnog vremena.

Stotine rejvera kupilo karte, policija spriječila žurku

Britanska policija prekinula je održavanje ilegalne žurke nakon što je na stotine rejvera kupilo ulaznice za događaj, uprkos oštrim restriktivnim mjerama u Ujedinjenom Kraljevstvu.

NBA liga kaznila Džejmsa Hardena

Košarkaš Hjustona Džejms Harden kažnjen je sa 50.000 američkih dolara zbog kršenja zdravstvenog i sigurnosnog protokola, saopštila je NBA liga.

Policija u Zagrebu zbog kršenja mjera upala na žurku, našli i drogu

ZAGREB - Zagrebačka policija je u noći između subote i nedjelje na području Trnja, u jednom udruženju, utvrdila kršenje odluka Štaba civilne zaštite u smislu prekoračenja radnog vremena i okupljenih 24 osoba u samom objektu.

Sve više ilegalnih korona žurki u svijetu, ali i regionu

Sve je više primjera ilegalnih korona žurki u svijetu, ali i u regionu.

Prvi region u Austriji uvodi zabranu žurki

BEČ - Opština Halajn, na teritoriji austrijske pokrajine Salcburg, koja je posljednjih nedjelja suočena s teškom epidemiološkom situacijom, uvodi drastične mjere.

Masovna žurka u Vuhanu - strateška pobjeda nad virusom

PEKING - Masovna žurka kraj bazena kojoj je prisustvovalo više hiljada ljudi u Vuhanu, nekadašnjem epicentru pandemije virusa korona, pokazuje koliko se dobro Kina izborila sa tom zarazom, saopštile su danas kineske vlasti.

Višković: Nadležni odmah da reaguju u slučaju organizovanja žurki

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković rekao je da je naložio Inspektoratu Srpske, Ministarstvu lokalne uprave i samouprave i Ministarstvu unutrašnjih poslova da odmah reaguju ukoliko dobiju informacije o žurkama koje se organizuju na imanjima, a građane je pozvao da prijave gdje primijete da su organizovana takva okupljanja mimo preporučenih mjera.

Najčitanije