žena

Autom udario suprugu u dvorištu

FOČA - Žena P.S. teže je povrijeđena u dvorištu porodične kuće u Popovom mostu, kod Foče, kada ju je preksinoć, krećući se vozilom unazad, udario muž P.LJ., saopšteno je iz Policijske uprave Foča.

Grbavi kit teško povrijedio ženu dok je plivala

PERT - Australijanka je zadobila teške povrede nakon što ju je udario grbavi kit dok je plivala kraj obale Zapadne Australije.

Mračno porijeklo izazova s crno-bijelim fotografijama

Crno-bijele fotografije žena su preplavile Instagram - možda ste i vi ili vaše drugarice "prihvatile izazov" i objavile svoju fotku u znak ženske solidarnosti. Međutim, iako se mislilo da je ovo ideja izazova, zapravo je istina daleko mračnija.

"Žena od sultana" postala hit, ko stoji iza pjesme

Pjesma " Žena od sultana" postala je popularna za veoma kratak vremenski period, a svi se pitaju ko je pjevačica i ekipa koja stoji iza pjesme.

Žena preminula u Nacionalnom parku "Paklenica"

ZADAR - Mlada žena preminula je u popodnevnim časovima u Nacionalnom parku "Paklenica", saopštila je Hrvatska gorska služba spasavanja na službenoj Instagram stranici.

Ženu iz BiH skupo koštalo kršenje karantina u Austriji

BEČ - Sud u austrijskom Klagenfurtu izrekao je tešku kaznu jednoj državljanki BiH, koja je bila zaražena virusom korona, zbog kršenja karantina.

Ko teže ostavlja cigarete, muškarci ili žene?

Ukoliko žene ne mogu da ostave cigarete, a koriste preporučene preparate ili programe za odvikavanje, ne treba previše da se nerviraju. Bez obzira na to što postoji izražena želja da se riješe ovog poroka, često su nemoćne jer su zanemarene njihove potrebe.

Organizacija "Mali princ" pokrenula projekat "Žene u biznisu"

Organizacija "Mali princ" iz Brčkog pokrenula je tromjesečni projekat "Žene u biznisu", vrijedan 13.000 KM, namijenjen promociji i podsticanju ženskog preduzetništva.

Preminula žena u tržnom centru u Banjaluci

BANJALUKA - Žena čiji su inicijali B.G. preminula je danas u Tržnom centru "Zenit" u Banjaluci, potvrđeno je Srni u Policijskoj upravi Banjaluka.

Nasilje u porodici, izbo trudnu ženu

ALEKSANDROVAC - Damir I. (19) nožem je više puta izbo trudnu nevjenčanu suprugu Draganu V. (29) u Aleksandrovcu, javlja TV Pink.

Najčitanije