žene

U Narodnu skupštinu RS izabrano samo 14 žena

BANJALUKA - U novom sazivu Narodne skupštine Republike Srpske biće zastupljeno svega 14 žena, što je za čak šest manje nego u dosadašnjem sastavu.

Tukao tri žene nasred ulice, slučajno ih spasili socijalni radnik i policajac

MRKONJIĆ GRAD - Petnaestak ljudi nijemo je posmatralo pijanog muškarca tridesetih godina kako nasrće na majku, suprugu i sestru na parkingu u Mrkonjić Gradu, ali njegovoj sili suprotstavila su se dvojica hrabrih prolaznika, koji su slučajno naišli i vidjeli ovaj užasni prizor.

UEFA izdvaja više novca za ženski fudbal

Evropska fudbalska unija (UEFA) saopštila je da će povećati sredstva namijenjena za razvoj ženskog fudbala počev od 2020. godine.

Ženama je potrebno više od tri mjeseca da se naviknu na majčinstvo

Majčinstvo je jedno od najljepših iskustava koja žena može doživjeti, ali je u isto vrijeme i zastrašujuće.

Loš plasman proizvoda tjera žene sa sela

BANJALUKA, SARAJEVO - Život na selu nije lak, posebno onima koji žive od proizvoda koje naprave i prodaju, a život na selu za žene je još teži zbog teškog rada, nedostatka infrastrukture i vrtića, usljed čega se mali broj žena odlučuje da posjeduje sopstveno seosko gazdinstvo.

U BiH živi 769 stogodišnjaka

U Bosni i Hercegovini trenutno živi ukupno 769 osoba starijih od stotinu godina, pokazali su podaci Agencije za identifikacijske dokumente, evidenciju i razmjenu podataka Bosne i Hercegovine (IDDEEA).

Odbojkašice Srbije sa 4:0 savladale Meksiko

Ženska seniorska odbojkaška reprezentacija Srbije savladala je Meksiko sa 4:0 u setovima u pripremama za Svjetsko prvenstvo.

Trikovi žena koje uvijek izgledaju odmorno i svježe

Većina žena, koje imaju posao i porodicu, ne mogu da se sjete kada su se posljednji put naspavale i odmorile. Ali ako biste ih pitali: Kada su se posljednji put probudile nenaspavane i umorne? Odgovor bi bio: Svakog dana.

Potukle se žene u burkama, muškarci sve snimili

Pet žena u burkama potuklo se pored prometnog puta u Saudijskoj Arabiji dok je jedna od njih sve vrijeme ispuštala dijete na zemlju i ponovo ga uzimala u ruke.

Udate su preumorne za seks?

Udate žene imaju mnogo više seksualnih problema u odnosu na žene i muškarce koji nisu u stalnoj vezi, pokazalo je istraživanje.

Najčitanije