žene

Dvije žene poginule u snažnoj oluji

BERLIN - Dvije žene poginule su u snažnom nevremenu koje je pogodilo Švajcarsku i Francusku.

Koliko bivših partnera je previše?

Odgovor na to pitanje ponudio je britanski portal za spajanje partnera "Seeking Arrangement" nakon što je anketirao 1.000 svojih članova. Sudeći prema odgovoru polovine ispitanica i 46 odsto muškaraca, idealan broj partnera je 10, ni manje ni više. S druge strane, 36 posto ispitanica i 42 procenta ispitanika, bilo bi najsrećnije da osoba njihovog života ima nešto manje ljubavnog iskustva.

"Zavetnici" podnijeli krivičnu prijavu protiv "Žena u crnom"

BEOGRAD - Član Predsjedništva "Zavetnika", Milica Ðurđević Stamenkovski podnijela je Višem javnom tužilaštvu u Beogradu krivičnu prijavu protiv nevladine organizacije "Žene u crnom" zbog njihovog performansa ispred Doma patrijaršije u okviru koje su, kako se navodi, izvrgli ruglu vjerske simbole SPC, saopštili su "Zavetnici".

Neudate žene srećnije i žive duže

Istraživanje je pokazalo da su veći nivo sreće prijavile one žene koje su bile u braku od onih koje to nisu, ali samo dok je njihov suprug bio u prostoriji.

Vienna osiguranje VIG i Ladies IN u promicanju značaja uloge žene u društvu

U Lanaco centru u Banjaluci 23. maja je održan još jedan Ladies IN event, ovaj put uz podršku sponzora dobrodošlice Vienna osiguranje VIG. Ladies IN druženja su inače namijenjena ženama iz svijeta biznisa, kulture, mode, sporta i svih drugih sfera života, a u Bosni i Hercegovini je ovakve događaje u posljednje 4 godine posjetilo više od 10.000 žena.

Šest najvećih neistina koje žene govore partneru

Veoma često, u pitanju su one "bijele" laži, izgovorene sa ciljem da se partner ne osjeti razočarano, ili da mu se udovolji...

Žene žude za stvarnim tijelima i stvarnim životom

Betani Garsija, majka i blogerica iz Arizone, podijelila je fotografiju na svom Instagram profilu "The Garcia Diaries", opisujući trenutak savršenim citatom:

Žene u RS žive duže od muškaraca

BANJA LUKA - Muškarci u Republici Srpskoj danas žive kraće od žena.

Žene vrlo rijetko zastupljene na kovanicama

Za prvu ženu na novčiću rečeno je da je bila Berenike I iz Egipta, omiljena žena Ptolomeja I, vladara Egipta 367. p.n.e.

Ubica priznao ubistva sedam žena

​NIKOZIJA - Oficir vojske Grka sa Kipra priznao je da je ubio sedam žena i djevojaka i to je, prema navodima lokalnih medija, prvi serijski ubica na tom ostrvu.

Najčitanije