žene

Samo 36 ulica nazvano po ženama

BANJALUKA - Po ženama koje su ostavile trag u književnosti, koje su kroz istoriju učinile značajno djelo ili su ostale upamćene iz neke druge oblasti, nazvano je 36 ulica u gradu, rekli su u Gradskoj upravi.

Žene su najmrzovoljnije ujutru

Više od 50 odsto pripadnica ljepšeg pola ne voli da razgovara ni sa kim najmanje sat vremena nakon buđenja - pokazala je studija američkih naučnika.

Porazni podaci OEBS-ove ankete: Žene nasilje dožive još kao tinejdžerke

BANJALUKA, BIJELJINA - Prema rezultatima ankete koju je OEBS radio u BiH, Srbiji, Crnoj Gori, Makedoniji, Albaniji, Moldaviji i Ukrajini sedam od 10 žena doživi nasilje već od 15. godine, a prema mišljenju stručnjaka, ovi podaci, iako su šokantni, uopšte ne iznenađuju.

"Bingo" u akciji pomaže ženama

SARAJEVO - Projekat "Odvažne i hrabre, to ste vi", koji je u toku marta pokrenula i vodila tuzlanska kompanija "Bingo", danas je okončan dodjelom poticaja za projekte sedam udruženja koja se bave ženskim pravima i njihovim osnaživanjem u društvu.

Prkosna nevjesta džihadista obećava osvetu: Bićete u krvi do koljena

DAMASK - Zagriženi džihadisti koji u sve većem broj pristižu u izbjegličke logore u Siriji obećavaju osvetu neposredno uoči pada Baguza, posljednjeg uporišta Islamske države, piše "Dejli mejl", pozivajući se na izvještaje novinara sa lica mjesta.

Forbs: Na listi najbogatijih 11 odsto su žene

BEOGRAD - Od 2.043 najbogatijih ljudi na svijetu na Forbsovoj listi, 227 su žene, koje zajedno posjeduju 852,8 milijardi dolara.

Kako žene mijenjaju glas da bi privukle muškarca

Od stava, pogleda, pokreta pa čak do dubine glasa - na svim se ovim poljima događaju promjene kada se žene i muškarci nađu u situaciji flerta. Svako se želi predstaviti na najbolji mogući način tako što će na van prezentovati svoju najbolju verziju.

Stigla pomoć "Žena sa Sane", a izostala sistemska

​SANSKI MOST - Članice Udruženja "Žene sa Sane" posjetile su brata i sestru Miodraga i Dušanku Jagodić, koji žive u selu Podovi, dvadesetak kilometara od Sanskog Mosta, te im uručili značajnu humanitarnu pomoć u hrani, lijekovima, novcu i higijenskim potrepštinama.

Strahovi zbog kojih žene ostaju bez orgazma

Ženama je potrebno više vremena da se opuste, a mnoge misli koje im se motaju po glavi u tome im ni najmanje ne pomažu. Dame često dozvole da ih nadvladaju nesigurnost i strahovi.

Kojim danima su žene najraspoloženije za seks

Dame, ukoliko niste raspoložene za seks vikendom, možete da odahnete, najnovije istraživanje kaže da postoji veza između vođenja ljubavi i dana u nedjelji ili mjesecu.

Najčitanije