žene

Trikovi žena koje uvijek izgledaju odmorno i svježe

Većina žena, koje imaju posao i porodicu, ne mogu da se sjete kada su se posljednji put naspavale i odmorile. Ali ako biste ih pitali: Kada su se posljednji put probudile nenaspavane i umorne? Odgovor bi bio: Svakog dana.

Potukle se žene u burkama, muškarci sve snimili

Pet žena u burkama potuklo se pored prometnog puta u Saudijskoj Arabiji dok je jedna od njih sve vrijeme ispuštala dijete na zemlju i ponovo ga uzimala u ruke.

Udate su preumorne za seks?

Udate žene imaju mnogo više seksualnih problema u odnosu na žene i muškarce koji nisu u stalnoj vezi, pokazalo je istraživanje.

Žene nacista nisu smjele biti mršave

Kao i u svemu drugom u životu, nacisti su vrlo dobro znali šta žele od svojih žena i nisu se nimalo libili to direktno tražiti.

Spirale mogu da ugroze zdravlje?

Žene sa spiralom kao kontraceptivnim sredstvom trebalo bi češće da se kontrolišu. Sigurne da neće da zatrudne seksualno su slobodnije, što može da dovede do infekcije, upozoravaju ginekolozi.

Tri seksualne fantazije o kojima žene sanjaju

Nije tajna da žene uglavnom ne vole da pričaju o svojim seksualnim fantazijama i ne dijele ih često s partnerom. To je potvrdila i jedna online anketa u kojoj su žene otkrile omiljene fantazije koje žele da isprobaju.

Ako želite da živite duže, dižite tegove

​Ljudi koji imaju snažne mišiće imaju više šansi da žive duže u odnosu na one koji imaju slabije, odnosno dizanje tegova produžava život, kažu naučnici sa Univerziteta u Mičegenu.

Žene sa bujnim grudima neke stvari nikad neće moći

Ženske grudi podjednako fasciniraju i žene i mušakrce, svi im se dive, a samo dame sa bujnim poprsjem znaju kakve muke muče u stvarnom životu.

Tajne koje muškarci kriju od žena

Da, i oni imaju male tajne koje nerado otkrivaju.

Navijači Lacija šokirali javnost: Ženama nije mjesto na tribini

Najžešći dio navijača Lacija šokirao je javnost svojim ponašanjem prema ženama.

Najčitanije