2Cellos

2Cellos: Razdvajamo se na neodređeno vrijeme

Nije nepoznata činjenica da sastav 2Cellos već neko vrijeme proživljava vrhunac karijere. Međutim, sve obaveze kroz koje prolaze donijele su i neželjene posljedice, zbog čega su muzičari odlučili da se razdvoje na neodređeno vreme, prenosi Jutarnji.hr.

2Cellos održali spektakularni koncert u Beogradu

Reputaciju svjetske muzičke atrakcije, dvojac čelista iz Hrvatske poznatiji kao "2Cellos" opravdao je sinoć spektakularnim nastupom u podnožju Beogradske tvrđave.

2Cellos najavili novi album "Let There Be Cello"

Novi album 2Cellos "Let There Be Cello" izlazi 19. oktobra (Sony Music Masterworks/Menart), a na njemu se poznati duo “uhvatio” kultnih filmskih kompozicija.

2Cellos nastupaju u finalu Lige šampiona

Slovensko-hrvatski duo 2Cellos, koga čine Luka Štulić i Stjepan Hauser, nastupiće u finalu Lige šampiona u Kijevu gdje će odsvirati himnu ovog fudbalskog takmičenja.

2Cellos 8. septembra na Kalemegdanu

Slavni virtouzi na violončelima Luka Šulić & Stjepan Hauser, svijetu poznatiji kao 2Cellos , održaće koncert 8. septembra na beogradskom Kalemegdanu, najavili su danas organizatori.

2Cellos u prepunoj Zetri napravio spektakl za pamćenje

Luka Šulić i Stjepan Hauser, tandem poznatiji kao 2Cellos, u subotu uveče nastupili su u prepunoj sarajevskoj dvorani Zetra.

Najčitanije