ALEKSANDAR VUČIĆ

Vučić pušten kući poslije liječenja na VMA

BEOGRAD - Zdravstveno stanje predsjednika Srbije Aleksandra Vučića je stabilno i pušten je kući poslije liječenja na Vojno medicinskoj akadimiji, javio je "RTS".

Ministar zdravlja Srbije: Vučić bio životno ugrožen

BEOGRAD - Ministar zdravlja Srbije Zlatibor Lončar rekao je danas da predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ima hronične, manje probleme sa srcem, ali da je u petak došlo do ozbiljnog pogoršanja njegovog zdravstvenog stanja, kada je odlučio da se obrati ljekarima Vojnomedicinske akademije (VMA).

Vučić: Hvala lekarima, od ponedeljka sam u punom radnom pogonu

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je primljen na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu zbog kardiovaskularnih problema, zahvalio je na društvenim mrežama zaposlenima u toj ustanovi i poručio da će od ponedjeljka biti "u punom radnom pogonu".

Kako su svjetski i regionalni mediji izvjestili o Vučićevom zdravlju

BEOGRAD - Svjetski i regionalni mediji prenijeli su danas vijest da je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić primljen na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu zbog kardiovaskularnih problema.

Vučićevo zdravstveno stanje stabilno

BEOGRAD - Zdravstveno stanje predsjednika Srbije Aleksandra Vučića je stabilno, rekla je njegov savjetnik za medije Suzana Vasiljević.

Vulin: Siguran sam da će Vučić biti dobro

Ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin izjavio je danas da je siguran da će zdravstveno stanje predsjednika Srbije Aleksandra Vučića biti u redu.

Vučić odlučio - ne putuje u Zagreb

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić odlučio je da ne otputuje u Zagreb, gdje će biti održan kongres Evropske narodne partije (EPP), na koji je pozvan kao lider SNS, navodeći da, između ostalog, ne želi da utiče na dodatno pogoršanje položaja Srba u Hrvatskoj.

Vučić: Čujem bezbroj tehničkih detalja, ali ne i suštinu

​PARIZ – Francuska i Evropa hoće dominantu ulogu u rješavanju pitanja Kosova i Metohije, a vidjeli smo da to na izvestan način želi i SAD, ali ono što još nisam video to je suština, izjavio je večeras predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Kako se na Instagramu međusobno prate lideri regiona?

Zvaničnici i lideri političkih partija iz zemlje i regiona se u posljednje vrijeme češće okreću modernim tehnologijama, zbog čega se njihova aktivnost može pratiti na društvenim mrežama. Tastatura je postala omiljeno "oružje" političara koji su, po ugledu na kolege iz svijeta, prepoznali prednosti ovog vida komunikacije.

Vučić u Unesku: Srpskom nasleđu na Kosovu potrebna zaštita

PARIZ - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas, u obraćanju na 40. zasjedanju Generalne konferencije Uneska u Parizu, da i dalje postoje pritisci da se srpsko naslijeđe na Kosovu i Metohiji preda nekom drugom i da mu je neophodna zaštita.

Najčitanije