ALEKSANDAR VUČIĆ

Vučić predsjedava sjednicom Savjeta za nacionalnu bezbjednost

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić predsjedavaće danas sjednicom Savjeta za nacionalnu bezbjednost.

Podržan prijedlog da Ključ grada Banjaluka bude dodijeljen Vučiću

BANJALUKA - SNSD u potpunosti podržava i pozdravlja prijedlog Gradskog odbora ove stranke u Banjaluci da Ključ grada sa Poveljom "Počasni građanin Banjaluke" bude dodijeljen predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću, rekao je Srni portparol SNSD-a Radovan Kovačević.

Đajić: Predložićemo da Ključ grada bude dodijeljen predsjedniku Srbije

BANJALUKA - Gradski odbor SNSD-a Banjaluka i Klub odbornika te partije u lokalnom parlamentu predložiće da povodom Dana grada, 22. aprila, predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću bude dodijeljen Ključ grada s Poveljom "Počasni građanin Banjaluke".

Vučić: Ako Srbi ne pristaju, Priština pravi račun bez krčmara

BEOGRAD – Srbija je spremna na dijalog i kompromis, a ako oni u Prištini nisu spremni na to i misle da će neka batina da im stvori državu i da će Srbi na to da pristanu - prave račun bez krčmara, poručio je večeras predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić pojeo sarajevske ćevape

Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije, počastio se sarajevskim ćevapima prije povratka u Beograd.

Vučić doputovao u Sarajevo

SARAJEVO - Avion u kojim se nalazi predsjednik Srbije Aleksandar Vučić upravo je sletio na Sarajevski aerodrom.

Vučić u Sarajevu uručuje vakcine

Srbija će danas donirati BiH kontingent vakcina protiv virusa korona, koje će u Sarajevu uručiti predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić: Donosimo vakcine koje pripadaju svim našim balkanskim narodima

SARAJEVO - Dolazim sutra u Sarajevo, samo na aerodrom. Želim da donesem nešto što pripada svim našim balkanskim narodima, potvrdio Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije.

Vučić dolazi u Sarajevo, poklanja vakcine Federaciji BiH

SARAJEVO - Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije, doputovaće sutra ujutro na Međunarodni aerodrom Sarajevo kako bi Federaciji BiH poklonio određeni broj vakcina protiv kovida.

"Sin Nenada Rašića učestvovao u zakazanoj tuči"

BEOGRAD - Lider Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić rekao je večeras da niko, kako pojedini pokušavaju da optužuju državu Srbiju i Srpsku listu, nije tukao iz političkih razloga sina Nenada Rašića.

Najčitanije