ALEKSANDAR VUČIĆ

Vučić: Odluka Crne Gore politička, mi se u tom blatu nećemo valjati

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je odluka Vlade Crne Gore da ne otvori granicu za građane Srbije politička i istakao da Srbija neće uvoditi nikakve mjere i da neće zatvarati granice.

Vučić: Srbija će biti broj jedan u Evropi po stopi rasta

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ponovio je danas uvjerenje da će Srbija po stopi rasta biti broj jedan u Evropi.

Vučić: Klinički centar u Beogradu biće najmoderniji u regionu

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da će obnova i izgradnja Kliničkog centra Srbije u Beogradu biti potpuno završena 2022. godine i moći će da prima pacijente iz zemlje i regiona.

Vučić naredio upotrebu vojske u Šidu zbog migranata

BEOGRAD - Predsjednik i vrhovni komandant oružanih snaga Aleksandar Vučić naredio je hitnu upotrebu Vojske Srbije radi zaštite bezbjednosti građana Šida od migranata, saznaje Tanjug.

Vučić Putinu: Srbija spremna da pomogne Rusiji u borbi protiv virusa

BEOGRAD - Srbija je privilegovana što ima iskrenog prijatelja kakva je Rusija rekao je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić večeras u telefonskom razgovoru sa ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, a dvojica predsjednika izrazila su očekivanje da će okolnosti uskoro dozvoliti razmjenu posjeta na visokom nivou i nastavak ranije planiranih međudržavnih kontakata.

Vučić o hapšenju vladike: Nemamo izbora, uz svoj smo narod

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je situacija u Crnoj Gori teška, da Srbija nema izbora, ali da će u granicama u kojima može uvijek biti uz svoj narod i uz svoju crkvu.

Vučić: Neće biti otkaza, novo povećanje plata možda pre kraja godine

​LAZEREVAC - Rudarski basen Kolubara je srce energetskog sistema i srpske ekonomije, a novootvoreni površinski otkop Radljevo-Sever obezbijediće ugalj za narednih 60 godina, izjavio je danas predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Božić na molbu Vučića prekinula štrajk glađu

BEOGRAD - Narodna poslanica SNS-a Sandra Božić odlučila je večeras da ispoštuje molbu predsjednika stranke Aleksandra Vučića i prekine štrajk glađu koji je započela u nedjelju sa svojim stranačkim kolegom Aleksandrom Martinovićem.

Vučić: Bez okupljanja do kraja maja, nismo još pobedili koronu

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je večeras građane, posebno članove SNS i pristalice svoje stranke, da se ne okupljaju, poput večerašnjeg skupa pred skupštinom, bar do kraja maja, jer, ističe, još nije završila epidemija virusa korona.

Vučić i Mišel: Pandemija pokazala da su zapadni Balkan i EU upućeni jedno na drugo

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić i predsjednik Evropskog savjeta Šarl Mišel saglasni su da se i u uslovima pandemije virusa korona pokazalo da su EU i zapadni Balkan upućeni jedno na drugo.

Najčitanije