ALEN ŠERANIĆ

Šeranić: Biće otklonjene prepreke i konačno omogućena nabavka kiseonika

BANJALUKA - Stanje u isporuci kiseonika javnim zdravstvenim ustanovama u Republici Srpskoj - jedina je tačka dnevnog reda 22. posebne sjednice Narodne skupštine Srpske koja će biti održana sutra u podne.

Šeranić uputio dopis Zolaku: Prestanite sa uznemiravanjem javnosti

BANJALUKA - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić uputio je danas dopis Agenciji za lijekove i medicinska sredstva BiH i direktoru Aleksandru Zolaku upozoravajući ga na pogubnost upornih tvrdnji kojim se dovodi u pitanje ispravnost kiseonika u zdravstvenim ustanovama Srpske.

Šeranić: Ovaj kiseonik se posljednjih 30 godina koristi u Srpskoj

BANJALUKA - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić kazao je na konferenciji za medije da se u svim bolnicama koristi ispravan kiseonik.

Šeranić: Stanivukovićeve izjave nepromišljene i neodgovorne

BANJALUKA - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić apelovao je da građane ne uzimaju u obzir nepromišljene i neodgovorne izjave pojedinaca o tome kako šteti kiseonik koji se koristi niz godina u zdravstvenim ustanovama i koji samo čini dobro ljudima.

Šeranić: U potpunosti vakcinisano više od 101.000 građana u Srpskoj

BANJALUKA - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić rekao je da je domovima zdravlja dostavljeno više od 190.000 prve doze vakcine protiv virusa korona, a da je više od 101.000 građana u Srpskoj u potpunosti vakcinisano.

Šeranić: U Srpskoj dostupno pet vrsta vakcina protiv virusa korona

DOBOJ - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić pozvao je građane da iskoriste povoljnu epidemiološku situaciju i odazovu se masovnoj imunizaciji u okviru kampanje "Dani otvorenih vrata" koja se sprovodi u lokalnim domovima zdravlja u Srpskoj, gdje je, kao i u Srbiji, dostupno ukupno pet vrsta vakcina.

Šeranić: Moguće da u RS budu izolovani različiti sojevi korone

KOSTAJNICA - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić izjavio je da je pojava različitih vrsta sojeva virusa korona moguća i u Republici Srpskoj i istakao da je važno da se građani pridržavaju propisanih mjera i vakcinišu.

Šeranić: U Srpskoj nije izolovan delta soj virusa korona

BANJALUKA - U Republici Srpskoj nije izolovan delta soj korona virusa, izjavio je danas ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić.

Sastanak sa Šeranićem: Domovi zdravlja da ubrzaju vakcinaciju

BANJALUKA – U Republici Srpskoj je nužno ubrzavanje procesa vakcinacije građana protiv virusa korona, rečeno je na sastanku ministra zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alena Šeranića sa predstavnicima svih domova zdravlja i bolnica u Republici Srpskoj, Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske, kao i zdravstvene inspekcije Republičke uprave za inspekcijske poslove.

Šeranić: Stiglo novih 25.000 doza vakcina "Sputnjik V"

BANJALUKA - U Republiku Srpsku danas je stiglo novih 25.000 doza vakcina prve komponente "Sputnjik V", rekao je ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić.

Najčitanije