ANP

Stevandić: Opozicija spinovima želi da Program reformi preimenuje u ANP

SARAJEVO - Predsjedavajući Srpskog kluba poslanika u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Nenad Stevandić izjavio je danas u Sarajevu da opozicija Program reformi, koji je usvojilo Predsjedniištvo BiH, raznim vrstama spinova pokušava preimenovati u Godišnji nacionalni plan (ANP).

DF: BiH je predala svoj prvi ANP

SARAJEVO - Predsjedništvo Bosne i Hercegovine putem Misije Bosne i Hercegovine pri NATO dostavilo je Program reformi, a iz Demokratske fronte tvrde da je u sjedište NATO predat prvi Godišnji nacionalni program (ANP).

General NATO-a: Program reformi nije ANP, već Memorandum o saradnji

​SARAJEVO - Komandant Komande združenih snaga NATO u Napulju Džejms Fogo potvrdio je da Program reformi BiH ne prejudicira članstvo u NATO, te da predstavlja "memorandum o dogovoru".

Stanić: Dodik se stavio protiv srpskog naroda

BANJALUKA – Miladin Stanić, šef Kluba poslanika SDS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske, rekao je da se današnjom odlukom Predsjedništva BiH o ANP-u Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva BiH, otvoreno stavio protiv srpskog naroda

Džaferović o imenovanju Tegeltije: Pobjednici svi narodi i građani BiH

SARAJEVO – Šefik Džaferić, bošnjački član Predsjedništva BiH, rekao je nema pobjednika od strane bilo koje politike imenovanjem Zorana Tegeltije za predsjedavajućeg Savjeta ministara BiH i da su time su pobjednici svi narodi i građani BiH.

Šarović: Dodik prekršio rezoluciju NSRS o vojnoj neutralnosti

SARAJEVO – Mirko Šarović, ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa, komentarisao je danas dogovor o dokumentu koji će BiH poslati u Brisel, a koji su postigli članovi Predsjedništva BiH, rekavši da je srpski član Milorad Dodik "prodao Republiku Srpsku".

Komšić: Postignut dogovor, dokument ide u Brisel

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Željko Komšić potvrdio je za "Nezavisne" da je postignut dogovor oko imenovanja mandatara za sastav Vijeća ministara BiH.

Šarović: ANP skinut sa dnevnog reda

SARAJEVO – Savjet ministara BiH na današnjoj sjednici nije raspravljao o Godišnjem nacionalnom planu za NATO, potvrdio je nakon sjednice Mirko Šarović, ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH.

Šarović: Naravno da ćemo skinuti ANP sa dnevnog reda

SARAJEVO – Mirko Šarović, ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH, izjavio je danas da će skinuti Nacionalni godišnji plan za NATO (ANP) sa dnevnog reda sjednice Savjeta ministara BiH.

Mektić: Savjet ministara neće razmatrati ANP

SARAJEVO - Ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić nagovijestio je da Savjet ministara BiH naredne sedmice neće razmatrati Nacrt ANP, iako je ova tačka uvrštena u dnevni red sjednice zakazane za utorak.

Najčitanije