ATP lista

Ðoković stigao Lendla, ispred su samo Sampras i Federer

Prvi teniser svijeta Novak Ðoković započeo je 270. nedelju na čelu ATP liste i tako stigao Ivana Lendla na trećem mjestu ikada po broju sedmica na prvom mjestu.

Može li Đoković da sačuva prvo mjesto?

​Najbolji teniser svijeta Novak Đoković u ponedjeljak je započeo 269. nedjelju na prvom mjestu ATP liste, ali bi tu poziciju mogao da izgubi u narednom periodu. Đoković predvodi muški tenis sa 9.865 bodova i ima samo 640 više od drugoplasiranog Rafaela Nadala (9.225).

Ðoković prestigao Konorsa, Srbija sa petoricom u Top50

LONDON - Najbolji srpski teniser Novak Ðoković započeo je 269. nedjelju na vrhu ATP liste i tako prestigao čuvenog Amerikanca Džimija Konorsa na četvrtom mjestu.

Đoković i dalje suveren, Džumhur se vratio u TOP 100

Srpski as Novak Đoković, pred početak US opena, čvrsto drži prvu poziciju na ATP listi sa velikom razlikom u odnosu pratioce Rafaela Nadala i Rodžera Federera.

Đoković i dalje na vrhu, Kecmanovićev skok karijere

Prvi teniser svijeta Novak Ðoković ove nedjelje na čelu ATP liste izgubio je 640 bodova jer nije odbranio titulu na Mastersu u Sinsinatiju, ali i dalje ima veliku prednost u odnosu na prvog pratioca Rafaela Nadala - 3.740.

ATP lista: Ðoković sve bliži Konorsu

Najbolji teniser svijeta Novak Ðoković započeo je 262. nedjelju na čelu ATP liste i približio se legendarnom Amerikancu Džimiju Konorsu na četvrtom mjestu vječne liste.

Ðoković i dalje ubjedljiv na vrhu, pad Ðerea i Lajovića

LONDON - Srpski teniser Novak Ðoković i ove nedjelje čvrsto drži prvo mjesto na ATP listi, bez obzira što je izgubio 300 bodova jer je propustio turnir u Kvinsu.

Ðoković i dalje na vrhu

Srpski teniser Novak Ðoković zadržao je vodeću poziciju na najnovijoj ATP listi i započeo 255. nedjelju kao najbolji na svijetu.

Ðoković 250. nedjelju na čelu ATP, Lajović 24, Ðere 32.

Srpski teniser Novak Ðoković započeo je danas jubilarnu 250. nedjelju na čelu ATP liste, pred nastup na Mastersu u Madridu.

Ðoković povećao razliku, Lajović 23, Ðere 29.

Prvi teniser svijeta Novak Ðoković ponovo je uvećao prednost na vrhu ATP liste i sada ima čak 3.395 bodova više u odnosu na prvog pratioca Rafaela Nadala.

Najčitanije