ATV

Večeras u 20.30 ekskluzivno za ATV govori Marija Zaharova

​U emisiji "ATV Intervju" večeras u 20 časova i 30 minuta, ekskluzivno, Marija Zaharova, diplomata, novinar, istoričar i direktor Odsjeka za informacije i štampu Ministrastva spoljnih poslova Ruske Federacije u Moskvi razgovaraće sa novinarkom ATV-a Darinkom Petrović.

Radost Vaskrsa u ATV-ovoj "Vaskršnoj priči"

Vaskrs je najveći hrišćanski praznik kojem je suština oprost, vjera u spasenje i novi život, onaj divni osjećaj ispunjenosti, porodične sreće i prijateljstva i vrijeme darivanja. Vrijeme kada je praznična trpeza puna, a njen najveći ukras raznobojna jaja u čast novog života, rađanja i pobjede života nad smrću. A oko nje na okupu porodica i draga lica, osmijesi i iskrene želje.

NOVA KULINARSKA EMISIJA KO TO KUVA VEČERU NA ATV-u: Ko kuva premijernu večeru?

Nova kulinarska emisija 'Ko to kuva večeru' na ATV-u oduševiće vas sjajnom atmosferom, interesantnim razgovorima uz sve potrebne rekvizite, ukusnim receptima i zabavom kakva samo i može da bude na jednoj odličnoj večeri.

Premijerni "Tet-a-teT" Tatjane Trninić i Gorice Dodik

Privilegija je znati o čemu se priča na sastancima "Tet-a-teT". Tu privilegiju ćete imati vi svakog utorka u 21 čas i 40 minuta.

Na ivici terena: Tandem koji osvaja

Dobro poznata TV lica ATV-ove sportske redakcije, Andrej Knežević i Ivan Dragičević, obradovaće vas potpuno novim, dinamičnim i zanimljivim formatom, kroz koji ćete imati priliku da iz drugog ugla upoznate najpoznatije srpske sportiste, koji uspješno grade karijere u najvećim evropskim klubovima.

Višković: Sankcije ATV-u gušenje medijskih sloboda, a ujedno i demokratije

BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je da su sankcije SAD Alternativnoj televiziji gušenje medijskih sloboda, a samim tim i demokratije.

Vukelić: Sankcije ATV-u bez dokaza i obrazloženja

BANJALUKA - Vršilac dužnosti predsjednika Udruženja novinara Republike Srpske Danijel Simić rekao je da američka administracija nema nikakvu jurisdikciju nad domaćim medijima, pa ni banjalučkoj Alternativnoj televiziji (ATV) kojoj je uvela sancije, te da je ovdje riječ o prevaziđenom načinu američkog uticaja na unutrašnju politiku.

Šmit: Logična posljedica destruktivnog i opasnog pristupa

SARAJEVO - Odluka Sjedinjenih Američkih Država da uvrste na listu Milorada Dodika, srpskog člana Predsjedništva BiH i Alternativnu televiziju, u okviru nedavno objavljenog Izvršnog naloga za zapadni Balkan, a u svjetlu njihovog destabilizirajućeg djelovanja i korupcije, logična je posljedica destruktivnog i opasnog pristupa u vezi s njegovim neispunjavanjem osnovnih kriterijuma za odgovorno liderstvo, rekao je Kristijan Šmit, visoki predstavnik u BiH, a kojeg vlasti u Republici Srpskoj ne priznaju.

Ministarstvo finansija SAD obrazložilo sankcije Dodiku i ATV-u

VAŠINGTON - Kancelarija za kontrolu imovine u inostranstvu (OFAC) Ministarstva finansija SAD danas je uvrstila na svoju listu Milorada Dodika, člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine, kao i jedan medij pod njegovom kontrolom, Alternativnu televiziju d.o.o. Banjaluka, saopštno je iz Ministarstva finansija SAD.

NOVOGODIŠNJE CENTRALNE VIJEST ATV: Povratak koji će se pamtiti

Na izmaku godine, dok se sitno broji do ponoći, svode se računi, procjene i godina se proglašava uspješnom ili ne. Težak je to posao jer svaka godina je, sama po sebi, NEPONOVLJIVA i NEPROCJENJIVA.

Tri dana do kraja ATV-ove nagradne igre 'uhvati 13'

Nagradna igra #uhvati13 koju je ATV otvorila za sve kreativne i brze Banjalučane i one koji svakodnevno prate popodnevni program ove medijske kuće - 'Centar dana' biće zvanično zatvorena u subotu, 13. novembra.

Ljeto na ATV-u uz atraktivne TV sadržaje

Nakon izuzetno uspješnog početka prikazivanja svjetski popularnog rijaliti programa "Trka oko svijeta", ATV nastavlja s kreiranjem jedinstvene i atraktivne programske šeme, prilagođene svim uzrastima i generacijama koje već godinama svoje povjerenje poklanjaju ATV-u.

TV formati zabavnog karaktera nose posebnu odgovornost

Tijana Petrović i Dario Kalamanda prepoznatljiva su lica Alternativne televizije, a gledaoci ih imaju priliku vidjeti kao voditeljski par "Vikend Vekerice" – vikend jutarnjeg prorama ove TV kuće. Ipak, prepoznatljivi su i kroz druge TV formate. Tijana je dio novog muzičkog serijala "Banjalučkim korzom", dok se Dario, nakon više od 400 snimljenih i emitovanih emisija "Vidimo se na Tržnici", u potpunosti posvetio upravo vikend jutarnjem programu i drugim obavezama koje donosi dinamičan rad u redakciji zabavnog programa.

Vere i zavere, dokumentarci i Sat zabave na ATV-u

​U okviru nove programske šeme, gledaoci Alternativne televizije imaće priliku od utorka da gledaju seriju "Vere i zavere" snimljenu po romanu književnika Aleksandra Tišme u produkciji RTV Vojvodine. Serija će u programu ATV-a biti emitovana svake sedmice od utorka do četvrtka u 20 casova.

"Nezvanično" - novi talk show Predraga Ćurkovića na ATV-u

Predrag Ćurković, zasigurno jedno od najprepoznatljivijih uredničko - voditeljskih lica Alternativne televizije, večeras kreće u potpuno novu misiju, koja će se, ne sumnjamo, dopasti gledaocima i o kojoj će se i te kako pričati.

Najčitanije