Aca Lukas

Aca Lukas se javno izvinio novinarki zbog seksističkih uvreda

Pjevač narodne muzike Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukas, izvinio se danas javno novinarki Žaklini Tatalović jer je u emisiji "HitTvit" izvrijeđao na "seksističkoj osnovi".

Sin Ace Lukasa će raditi kao taksista

Lazar Vuksanović (25), sin folk pevača Ace Lukasa (51), počinje da radi kao taksista u jednom udruženju u Beogradu.

Aca Lukas postaje voditelj

Aca Lukas već dvije i po decenije puni koncertne dvorane. Ipak, čini se da je popularni pjevač riješio da napravi profesionalni iskorak i oproba se i u drugog profesiji.

Bivša žena Ace Lukasa imala udes

Sonja Vuksanović (43) prošlog četvrtka je imala udes u Beogradu, u naselju Bežanijska kosa, kada je na njen parkirani auto udario drugi auto koji je odmah pobjegao sa lica mjesta.

Turčin ženi Lukasovu bivšu: "Nisam protiv da nam Aca pjeva na svadbi"

Zgodni Turčin koji je ukrao srce dizajnerke Sonje Vuksanović, koja je ranije bila udata za Željka Šašića i Acu Lukasa, priznao je da su u vezi i osvrnuo se na jednog od bivših supruga svoje drage.

Turska megazvijezda poludjela za Lukasovom bivšom?

Sonja Vuksanović, bivša supruga Ace Lukasa, navodno je u vezi sa turskom megazvijezdom Ozkanom Senom, koji je u gradu na Bosforu poznat kao Mister Džad.

Aca Lukas najtraženiji muškarac na društvenim mrežama

Otkad se razveo, Aca Lukas nema mira od žena. Pripadnice nježnijeg pola na sve načine pokušavaju da dođu do folkera i ne biraju sredstva kako to i da ostvare. Neke dolaze na njegove nastupe i strpljivo čekaju da se, kad siđe s bine, s pjevačem slikaju, dok druge preko društvenih mreža pokušavaju da stupe u kontakt sa svojim miljenikom. Kako bi mu privukle pažnju, idu toliko daleko da mu nude i seks, šalju svoje fotografije na kojima su nage, a mole i da plate samo da provedu noć s njim.

Djevojka Ace Lukasa tvrdi da su se potukli

Drugog dana Božića, tačnije 8. januara oko 4.30, Aca Lukas i njegova djevojka Nikolija Nina Lačević napravili su skandal, kada su se, kako ona kaže, potukli nakon žestoke svađe.

Aca Lukas pripredio prednovogodišnji spektakl na Jahorini

Jahorina je sinoć ponovo bila epicentar dobre zabave u regionu! Na velikom prednovogodišnjem koncertu započeta je proslava predstojećih praznika.

Spektakl na Jahorini: Prednovogodišnji koncert Aca Lukasa

Prazničnu atmosferu i idilični planinski ambijent na Jahorini uljepšaće prednovogodišnji koncert Ace Lukasa 28. decembra sa početkom u 20.00 sati, najavljeno je danas na konferenciji za novinare

Najčitanije