Aca Lukas

Aca Lukas najtraženiji muškarac na društvenim mrežama

Otkad se razveo, Aca Lukas nema mira od žena. Pripadnice nježnijeg pola na sve načine pokušavaju da dođu do folkera i ne biraju sredstva kako to i da ostvare. Neke dolaze na njegove nastupe i strpljivo čekaju da se, kad siđe s bine, s pjevačem slikaju, dok druge preko društvenih mreža pokušavaju da stupe u kontakt sa svojim miljenikom. Kako bi mu privukle pažnju, idu toliko daleko da mu nude i seks, šalju svoje fotografije na kojima su nage, a mole i da plate samo da provedu noć s njim.

Djevojka Ace Lukasa tvrdi da su se potukli

Drugog dana Božića, tačnije 8. januara oko 4.30, Aca Lukas i njegova djevojka Nikolija Nina Lačević napravili su skandal, kada su se, kako ona kaže, potukli nakon žestoke svađe.

Aca Lukas pripredio prednovogodišnji spektakl na Jahorini

Jahorina je sinoć ponovo bila epicentar dobre zabave u regionu! Na velikom prednovogodišnjem koncertu započeta je proslava predstojećih praznika.

Spektakl na Jahorini: Prednovogodišnji koncert Aca Lukasa

Prazničnu atmosferu i idilični planinski ambijent na Jahorini uljepšaće prednovogodišnji koncert Ace Lukasa 28. decembra sa početkom u 20.00 sati, najavljeno je danas na konferenciji za novinare

Uskoro serija o Aci Lukasu?

Jedna beogradska producentska kuća sprema seriju o Aleksandru Vuksanoviću, poznatijem kao Aca Lukas, prenosi domaća štampa.

Lukasu zabranili ulazak u Australiju

Aca Lukas ostao je bez 100.000 evra jer su mu Australijanci ukinuli vizu koju je regularno dobio 28. maja. On je juče trebalo da sa svojim bendom krene na turneju u Zemlju kengura, ali je put morao da otkaže.

Lukas ostavio bivšu misicu, već ima novu djevojku?

Pjevač Aca Lukas (50) je raskinuo vezu sa bivšom misicom Jovanom Doroški (25) i navodno je odmah smuvao poznatu starletu Natašu Šaviju, pišu mediji u Srbiji.

Aca Lukas i Sonja Vuksanović slavili razvod

Aca Lukas i Sonja Vuksanović prvi dan slobode proveli su u kafani do ranih jutarnjih sati, gdje su ispoljili emocije u društvu najbližih prijatelja. Sa jedne strane, Lukas je nove momačke noći otpočeo u Crnoj Gori, tačnije na mjestu gdje su Sonja i on provodili najljepše dane svoje ljubavi, dok se ona provodila u Beogradu.

Aca Lukas se zvanično razveo od Sonje

Folk pjevač Aca Lukas i njegova sad već bivša supruga Sonja Vuksanović, sa kojom ima sedmogodišnju kćerku Viktoriju, razveli su se ovog četvrtka, 12. septembra, u Trećem osnovnom sudu u Beogradu.

Brena odgovorila Lukasu: Zanimaju me samo konstruktivne kritike

​Gotovo deset dana nakon što je Aca Lukas iznio brutalne uvrede na njen račun, oglasila se Lepa Brena.

Najčitanije