Aca Lukas

Aca Lukas i Sonja Vuksanović slavili razvod

Aca Lukas i Sonja Vuksanović prvi dan slobode proveli su u kafani do ranih jutarnjih sati, gdje su ispoljili emocije u društvu najbližih prijatelja. Sa jedne strane, Lukas je nove momačke noći otpočeo u Crnoj Gori, tačnije na mjestu gdje su Sonja i on provodili najljepše dane svoje ljubavi, dok se ona provodila u Beogradu.

Aca Lukas se zvanično razveo od Sonje

Folk pjevač Aca Lukas i njegova sad već bivša supruga Sonja Vuksanović, sa kojom ima sedmogodišnju kćerku Viktoriju, razveli su se ovog četvrtka, 12. septembra, u Trećem osnovnom sudu u Beogradu.

Brena odgovorila Lukasu: Zanimaju me samo konstruktivne kritike

​Gotovo deset dana nakon što je Aca Lukas iznio brutalne uvrede na njen račun, oglasila se Lepa Brena.

Aca Lukas izvrijeđao Lepu Brenu pa objasnio i zašto

​Aca Lukas je nastupao na Ušću u okviru Music Week festivala, koji se po prvi put održao u Beogradu. Folker je stao pred nekoliko desetina ljudi pa pjevao koliko god da su oni htjeli, i probio termin!

Vjerio se Aca Lukas?

Pjevač Aca Lukas planira vjenčanje sa novom djevojkom Jovanom Doroški iako se još nije razveo od Sonje Vuksanović, pišu mediji u Srbiji.

Saša Matić: Lukasu bih dao novac i da mi nikad ne vrati

Pjevač Saša Matić (41) prije dvije noći nastupio je na 58. Festivalu kulture mladih u Knjaževcu, a uoči nastupa u razgovoru sa medijima otkrio je da je svjestan toga da je najpopularniji pjevač.

Maya Berović i Aca Lukas objavili duet

Dugo najavljivana duetska pjesma Maye Berović i Ace Lukasa konačno je objavljena. Od kada su otkrili da snimaju duet, ne zna se ko je više bio nestrpljiv, da li Mayini ili Lukasovi fanovi.

Lukasovim nastupom započeo neformalni dio mitinga

BEOGRAD - U 16.30 časova na binu je prvi izašao pred okupljene ispred Skupštine Srbije pjevač Aca Lukas koji je rekao da on najbolje zna da pjeva, pa hajde svi da rade ono što najbolje umiju.

Lukas: Sonja i ja smo se pomirili kao ljudi, ali ne kao par

Nedavno se u medijima pojavila vijest da su se Aca Lukas i majka njegove najmlađe kćerke Viktorije, Sonja Vuksanović pomirili, a i zajedno su proslavili Božić u jednom restoranu. Sada je slavni pjevač potvrdio tu informaciju i pojasnio u kakvim su oni sada odnosima.

Pomirili se Aca Lukas i Sonja?

Pjevač Aleksandar Vuksanović i njegova bivša supruga Sonja sastali su se u Budvi, gdje su ručali, a nakon toga su sa ćerkom otišli u Tivat, gdje su proveli celi dan zajedno.

Najčitanije