Aca Lukas

Uskoro serija o Aci Lukasu?

Jedna beogradska producentska kuća sprema seriju o Aleksandru Vuksanoviću, poznatijem kao Aca Lukas, prenosi domaća štampa.

Lukasu zabranili ulazak u Australiju

Aca Lukas ostao je bez 100.000 evra jer su mu Australijanci ukinuli vizu koju je regularno dobio 28. maja. On je juče trebalo da sa svojim bendom krene na turneju u Zemlju kengura, ali je put morao da otkaže.

Lukas ostavio bivšu misicu, već ima novu djevojku?

Pjevač Aca Lukas (50) je raskinuo vezu sa bivšom misicom Jovanom Doroški (25) i navodno je odmah smuvao poznatu starletu Natašu Šaviju, pišu mediji u Srbiji.

Aca Lukas i Sonja Vuksanović slavili razvod

Aca Lukas i Sonja Vuksanović prvi dan slobode proveli su u kafani do ranih jutarnjih sati, gdje su ispoljili emocije u društvu najbližih prijatelja. Sa jedne strane, Lukas je nove momačke noći otpočeo u Crnoj Gori, tačnije na mjestu gdje su Sonja i on provodili najljepše dane svoje ljubavi, dok se ona provodila u Beogradu.

Aca Lukas se zvanično razveo od Sonje

Folk pjevač Aca Lukas i njegova sad već bivša supruga Sonja Vuksanović, sa kojom ima sedmogodišnju kćerku Viktoriju, razveli su se ovog četvrtka, 12. septembra, u Trećem osnovnom sudu u Beogradu.

Brena odgovorila Lukasu: Zanimaju me samo konstruktivne kritike

​Gotovo deset dana nakon što je Aca Lukas iznio brutalne uvrede na njen račun, oglasila se Lepa Brena.

Aca Lukas izvrijeđao Lepu Brenu pa objasnio i zašto

​Aca Lukas je nastupao na Ušću u okviru Music Week festivala, koji se po prvi put održao u Beogradu. Folker je stao pred nekoliko desetina ljudi pa pjevao koliko god da su oni htjeli, i probio termin!

Vjerio se Aca Lukas?

Pjevač Aca Lukas planira vjenčanje sa novom djevojkom Jovanom Doroški iako se još nije razveo od Sonje Vuksanović, pišu mediji u Srbiji.

Saša Matić: Lukasu bih dao novac i da mi nikad ne vrati

Pjevač Saša Matić (41) prije dvije noći nastupio je na 58. Festivalu kulture mladih u Knjaževcu, a uoči nastupa u razgovoru sa medijima otkrio je da je svjestan toga da je najpopularniji pjevač.

Maya Berović i Aca Lukas objavili duet

Dugo najavljivana duetska pjesma Maye Berović i Ace Lukasa konačno je objavljena. Od kada su otkrili da snimaju duet, ne zna se ko je više bio nestrpljiv, da li Mayini ili Lukasovi fanovi.

Najčitanije