Adidas

Adidas dizajnirao patike u čast slavne Jugoplastike

Na prelazu između osamdesetih i devedesetih godina prošlog vijeka splitska Jugoplastika vladala je evropskom košarkom. U njenu čast, njemački gigant "Adidas" proizveo je retro i ograničenu seriju patika i opreme.

"Adidas" ima patike za Bonda, Džejmsa Bonda

​Istovremeno sa lansiranjem 25. filma o najpoznatijem tajnom agentu, stižu i patike za Bonda. U pitanju je "Adidasov" model "ultraBOOST 20".

"Adidas" zatvara radnje zbog epidemije

BERLIN - Njemački proizvođač sportske opreme "Adidas" saopštio je danas da je u toku zatvaranje "značajnog" broja njegovih radnji u Kini, gdje je od virusa korone do sada umrlo blizu 500 ljudi, a hiljade su zaražene.

Sprema se nova Prada i Adidas saradnja

​Tek što smo dobili priliku da uživamo u njihovim prvim zajedničkim poduhvatima, dva slavna brenda se pripremaju da nas oduševe još jednom.

Rusi vratili Adidasu dresove sa "srpskom zastavom"

Fudbalska reprezentacija Rusije posljednje dvije utakmice kvalifikacija za EURO 2020 neće igrati u novim dresovima zbog greške njemačke kompanije "Adidas".

Adidas želio da gradi novu budućnost, izdali ga roboti

Proizvođač sportske opreme Adidas gasi dvije svoje robotizovane fabrike koje su najavljivane kao njegova budućnost.

Adidas fabrike iz Njemačke i SAD-a prebacuje u Aziju

BERLIN - Njemački proizvođač sportske opreme Adidas planira da zatvori visoko-tehnološke robotizovane fabrike u Njemačkoj i SAD i da prebaci dio tehnologije u Aziju.

"Adidasov" znak proglašen nevažećim

LUKSEMBURG - Opšti sud EU donio je odluku danas da je nevažeći zaštitni znak njemačke kompanije za proizvodnju sportske opreme "Adidas" sa tri pruge jer nema određenu karakteristiku.

Predstavljen novi dres Bajerna

Adidas je na društvenim mrežama predstavio novi dres Bajerna za sljedeću sezonu.

Realu od Adidasa najmanje 1,1 milijarda evra

​Madridski gigat Real potpisao je sa njemačkim proizvođačem opreme Adidasom najunosniji ugovor u istoriji fudbala vrijedan čak 1,1 milijardu evra.

Najčitanije