Adil Rami

Marsej pokrenuo disciplinski postupak protiv Adila Ramija

Uprava fudbalskog kluba Olimpik Marsej pokrenula je disciplinski postupak protiv francuskog reprezentativca Adila Ramija.

Pamela nastavlja sa optužbama: Tukao me je i vukao za kosu

Nakon što ga je optužila za prevaru i nazvala čudovištem, bivša Plejbojeva zečica Pamela Anderson odlučila je da detaljnije opiše dvostruki život bivšeg dečka, francuskog fudbalera Adila Ramija.

Rami o Pamelinim optužbama: Ne vodim dvostruki život

Nakon što je glumica Pamela Anderson javno optužila fudbalera Adila Ramija, s kojim je bila u vezi od 2017. godine, za prevaru i vezu s drugom ženom, odnosno vođenje dvostrukog života, oglasio se i on sam.

Pamela Anderson i Adil Rami zablistali na crvenom tepihu

Na ceremoniji UNFP- u Parizu 19. maja, seks bomba Pamela Anderson pozirala je s dečkom fudbalerom Adilom Ramijem i sve oči bile su uprte samo u njih.

Revoltirana Pamela: Siromašnoj djeci novac potrebniji nego Notr Damu

Glumica Pamela Anderson otišla je sa gala večere fudbalskog kluba Olimpik iz Marseja na kojoj se sinoć skupljao novac za pomoć siromašnoj djeci Marseja, jer je iznenada tokom večeri 100.000 evra priloga izdvojeno za obnovu katedrale Notr Dam.

Pamela Anderson ponovo sa francuskim fudbalerom?

Poznata seks bomba, Pamela Anderson (51) otputovala je u Francusku kako bi uživala u zagrljaju mladog fudbalera Adila Ramija (33).

Rami najavio završetak reprezentativne karijere

Adil Rami (32) bio je tokom Mundijala u Francuskoj talija "pjetlovima", a poslije SP objavio je završetak reprezentativne karijere.

Još jedna plavuša se domogla pehara Mundijala

Iako je pehar Svjetskog prvenstva u fudbalu namijenjen samo osvajačima nije hrvatska predsjednica jedina koja ga je "nezasluženo" ponijela. I poznata holivudska glumica Pamela Anderson imala je tu priviligiju.

Francuski fudbaler zaprosio Pamelu Anderson?

Fudbaler nacionalnog tima Francuske na Mundijalu Adil Rami, na korak je da sa svojim timom osvoji Svjetsko prvenstvo, a strani mediji sada tvrde još jednu lijepu vijest, da je zaprosio Pamelu Anderson.

Najčitanije