Adis Šehović

Član automafije policiji otkrio detalje o ubistvu sarajevskih policajaca?

SARAJEVO - Nedeljko Lizdek, jedan od osumnjičenih za krađu automobila na Trebeviću 2018. godine, navodno je pristao na saradnju s istražnim organima u predmetu ubistva sarajevskih policajaca Adisa Šehovića i Davora Vujinovića.

Ubistvo sarajevskih policajaca: Pronađene rukavice i farmerke ubica?

SARAJEVO - Istražioci koji rade na slučaju brutalne likvidacije sarajevskih policajaca Adisa Šehovića i Davora Vujinovića u naselju Alipašino Polje 26. oktobra prošle godine, pronašli su nedavno crne rukavice koje su ubice koristile, najvjerovatnije tokom pokušaja pljačke golfa 6, pišu sarajevski mediji.

Osnovan fond za pomoć porodicama ubijenih sarajevskih policajaca

SARAJEVO - Opština Novi Grad Sarajevo uspostavila je poseban fond za pomoć prodicama policajaca Četvrte policijske uprave Novi Grad Adisa Šehovića i Davora Vujinovića koji su ubijeni na službenoj dužnosti 26. oktobra prošle godine u naselju Alipašino Polje.

Zatraženo produženje pritvora uhapšenog zbog ubistva sarajevskih policajaca

SARAJEVO - Kantonalno tužilaštvo Sarajevo zatražilo je novo produženje pritvora za još dva mjeseca za Srećka Trifkovića, koji se sumnjiči da se može dovesti u vezu s ubistvom sarajevskih policajaca Adisa Šehovića i Davora Vujinovića, potvrdila je jutros Srni portparol ovog tužilaštva Azra Bavčić.

Paljanin Miloš Obradov uhapšen zbog ubistva dvojice policajaca

PALE - Pripadnici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) uhapsili su muškarca iz Pala, zbog sumnje da se može dovesti u vezi sa ubistvom dvojice sarajevskih policajaca, potvrđeno je "Nezavisnim".

Trifkoviću produžen pritvor, odbrani nije jasno za šta je osumnjičen

SARAJEVO - Kantonalni sud u Sarajevu donio je rješenje o produženju pritvora Srećku Trifkoviću za još dva mjeseca, potvrđeno je za "N1" iz ovog Suda.

Mjesec dana od ubistva sarajevskih policajaca

SARAJEVO - Danas se navršava mjesec dana otkako su ubijeni pripadnici MUP-a KS Adis Šehović i Davor Vujinović tokom vršenja svojih profesionalnih dužnosti, a počinioci ovog stravičnog zločina još uvijek nisu pronađeni.

Najčitanije