Adobe

Najbolji izbor monitora za dizajnere

Ukoliko se bavite dizajnom, pored kvalitetnog miša, tastature i digitalne table za crtanje, osnovno sredstvo za rad jeste i monitor. Izabrati pravi monitor nekada može predstavljati izuzetno veliki izazov, pa dizajneri često konsultuju i savjetnike, kao i starije kolege koji bi eventualno mogli da im pomognu.

Web dizajn: Kako da kreirate portfolio zbog kog će vas zaposliti?

Ako planirate da se bavite web dizajnom, vaš portfolio, to jest skup vaših radova, bit će jedna od ključnih preporuka za dobijanje poslova. Da biste kreirali web sajtove, važno je da prije svega napravite svoj sajt. Zakupite hosting i domen koji bi trebalo da odgovaraju vašem imenu ili imenu kompanije – odnosno vašem brendu. Vaš sajt će biti ujedno i vaš portfolio, vaš CV i vaš najbolji posrednik u komunikaciji sa potencijalnim klijentima. Ovo su neki od savjeta koji vam mogu pomoći u tome.

Adobe konačno "ubija" Flash

Adobe planira da konačno "ubije" Flash jednom za svagda.

Web dizajn: Kako da kreirate portfolio zbog koga će vas zaposliti?

Ako planirate da se bavite web dizajnom, vaš portfolio, to jest skup vaših radova, biće jedna od ključnih preporuka za dobijanje poslova. Da biste kreirali web sajtove, važno je da prije svega napravite svoj sajt.

Najčitanije