Advokat

Policija pretresa kancelarije banjalučkog advokata Stojana Vukajlovića

BANJALUKA - Policija pretresa kancelariju advokata Stojana Vukajlovića iz Banjaluke zbog sumnje da je počionio krivično djelo povreda zaokona od strane sudije ili javnog tužioca u pomaganju, saznaju "Nezavisne".

Uhapšeni zbog sumnje da su planirali otmicu bijeljinskog advokata

BIJELJINA - Policija je uhapsila tri lica zbog sumnje da su planirali otmicu bijeljinskog advokata Miloša Stevanovića, potvrdili su izvori "Nezavisnih novina".

Prijedlog za produženje pritvora Zeljkoviću na 158 strana

BANJALUKA - Miloš Stevanović, advokat dvojice od četvorice osumnjičenih za sporne nabavke Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske, potvrdio je da 158 stranica sadrži prijedlog za produženje pritvora za Branislava Zeljkovića, smijenjenog direktora Instituta i ostale.

Drugi put bačena bomba na kuću advokata Faruka Balijagića

TUZLA - U tuzlanskom naselju Kula sinoć oko dva sata bačena je bomba ispred kuće tuzlanskog advokata Faruka Balijagića, koji je u bjekstvu u Hrvatskoj.

Titov unuk otkazao punomoćje advokatu pred sjednicu suda

BEOGRAD - U Apelacionom sudu u Beogradu danas je do daljeg odložena sjednica na kojoj je trebalo da bude razmatrana žalba na prvostepenu presudu kojom je Edvard Broz (70), jedan od unuka Josipa Broza Tita, osuđen u odsustvu na osam mjeseci zatvora zbog saobraćajne nesreće iz 1992. godine u kojoj je poginuo njegov prijatelj G.P.

Advokat otkrio trik kako da prepoznate lažova

Jedan advokat odlučio je da na Tik Toku svojim pratiocima olakša muke i pokaže kako se ljudi koji lažu prepoznaju. Naime, on je podijelio nekoliko savjeta, koji će vam zaista olakšati nedoumice ukoliko ih imate.

"Advokat mačak" nasmijao svijet

Snimak sa virtuelnog ročišta nasmijao je svijet.

Policija advokatu pretresla stan

TUZLA - Pripadnici MUP-a Tuzlanskog kantona pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva TK i uz podršku Federalne uprave policije pretresli su danas stan, poslovni prostor i automobil tuzlanskog advokata S.S., potvrdio je MUP TK.

Šaranoviću 30 godina zatvora zbog ubistva beogradskog advokata

BEOGRAD - Viši sud u Beogradu osudio je danas na 30 godina Vladimira Šaranovića povodom optužbi da je ubio advokata Vladimira Zreleca 1. decembra 2015. godine na Vračaru.

Banjalučanin glumio advokata i naplaćivao usluge

BANJALUKA - Četrdesetosmogodišnjeg Banjalučanina Branislava Trbojevića ispitala je policija zbog postojanja sumnje da se lažno predstavljao kao advokat i uzimao novac od građana kako bi ih branio na sudovima u Banjaluci, saznaju "Nezavisne".

Najčitanije