Aerodrom

"Vensi" preuzeo aerodrom "Nikola Tesla"

BEOGRAD - "Početak rada kompanije Vensi, 'Vensi erports Srbija', na beogradskom aerodromu veliki je i važan dan, za Aerodrom 'Nikola Tesla' i za Srbiju, jer je to partnerstvo prva koncesija u istoriji naše zemlje", poručila je danas premijerka Srbije Ana Brnabić.

Potpisan sporazum o završetku kargo objekta na aerodromu, izvjesni novi letovi

BANJALUKA - Danas je potpisan sporazum o završetku kargo objekta za kargo saobraćaj, a broj putnika na aerodromu je u 2018. godini iznosio 35.000, dok ih je 2017. godine bilo 20.000 i to samo za sebe govori koliko su novi letovi doprinijeli, rekao je Neđo Trninić, ministar saobraćaja i veza RS.

Pakistanac danima "zaglavljen" na Tuđmanu

ZAGREB - Državljanin Pakistana prije dva dana doletio je avionom Air Serbia iz Beograda u Zagreb, na aerodrom Franjo Tuđman.

Štrajk radnika aerodroma u Hamburgu

BERLIN - Zaposleni na aerodromu u njemačkom gradu Hamburgu stupili su u štrajk, zbog čega je otkazano više od 50 letova.

Novi istanbulski aerodrom preuzima sav saobraćaj

Novi istanbulski aerodrom od 3. marta preuzima sav avio saobraćaj. Jedan dio ovog aerodroma otvoren je u oktobru 2018. godine, a od marta će preuzeti komercijalne letove s aerodroma "Kemal Ataturk".

Pronašli leoparda u prtljagu na indijskom aerodromu

Putnika koji je dolazio iz Tajlanda su službenici na indijskom aerodromu zaustavili nakon što su otkrili da u prtljagu ima nešto sumnjivo.

Na čikaškim aerodromima otkazano 1.700 letova zbog hladnoće

ČIKAGO - Oko 1.700 letova ka čikaškim aerodromima i sa njih otkazano je u posljednja 24 sata zbog ledenih vremenskih uslova, a stručnjaci upozoravaju da hladnoća ugrožava transportne operacije.

Aerodrom u Dubaiju i dalje najprometniji

DUBAI - Međunarodni aerodrom u Dubaiju saopštio je da je i dalje najprometniji u svijetu za međunarodni putnički saobraćaj.

La Gvardija ponovo otvoren

NJUJORK - Njujorški aerodrom La Gvardija, koji je bio zatvoren zbog blokade vlade, odnosno "manjka osoblja", ponovo je otvoren ali su putnici upozoreni da ima kašnjenja, prenijela je agencija Rojters.

Aerodrom Sarajevo najavio nove linije i više letova u 2019. godini

SARAJEVO - S obzirom na to da je Sarajevo sve zanimljivija turistička destinacija, već postoje najave za nove linije, a i aviokompanije koje trenutno operiraju sa Sarajevskog aerodroma najavile su povećanje svojih letova, istaknuli su iz Međunarodnog aerodroma Sarajevo.

Najčitanije