Aerodrom

Lažna dojava o bombi na beogradskom aerodromu, uhapšen muškarac

​BEOGRAD - Beogradska policija je identifikovala i uhapsila Zorana. N. (65) koji je jutros izavao pometnju na Aerodromu "Nikola Tesla" lažnom dojavom da je podmetnuta bomba u avionu koji je iz Beograda trebalo da poleti za Frankfurt.

Lažna dojava o bombi u avionu u Beogradu

BEOGRAD - Pripadnici MUP-a su, nakon kontradiverzionog pregleda, utvrdili da je bila lazna dojava o postavljenoj bombi, u avionu koji je iz Beograda trebalo da poleti za Frankfurt, potvrđeno je Tanjugu u MUP-u.

Na sarajevskom aerodromu uhapšen diler

SARAJEVO - Na sarajevskom Aerodromu uhapšeno je lice čiji su inicijali M.D. za kojeg je utvrđeno da ga potražuje Sud BiH zbog krivičnih djela organizovani kriminal i neovlašteni promet drogom.

Zbog dojave o bombi sa aerodroma u Beogradu evakuisano 130 putnika

BEOGRAD - Iz aviona njemamačke kompanije Lufthansa na Aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu evakuisano su jutros 130 putnika i pet članova posade zbog dojave da je u letelici bomba.

Testnu dionicu aerodroma u Bihaću grade i vikendom

BIHAĆ - U toku su radovi na izradi testne dionice poletno-slijetne staze budućeg aerodroma u Bihaću u dužini od 300 metara, a vrijednost ovog projekta iznosi dva miliona maraka i finansira se sredstvima koje je osigurala Vlada FBiH.

Normalizovani letovi na londonskom aerodromu

LONDON - Letovi su nastavljeni na londonskom aerodromu "Getvik" nakon što su obustavljeni zbog problema sa sistemom vazdušne kontrole.

Zatvoren londonski aerodrom

LONDON - Londonski aerodrom "Getvik" zatvoren je danas zbog problema sa sistemom kontrole vazdušnog saobraćaja.

Pilotu pozlilo, avion prinudno sletio

MOSKVA - Avion crnogorske kompanije "Montenegro erlajns", koji je iz Tivta letio ka moskovskom aerodromu Moskva-Domodedovo, prinudno je sletio u ruskom gradu Kaluga, nakon što je pilot izgubio svijest, saopštio je izvor iz službe za avijaciju.

Kinezi zainteresovani za bihaćki aerodrom

BIHAĆ - Kina je zainteresovana da sudjeluje u izgradnji bihaćkog aerodroma, ali i drugim projektima u oblasti razvoja infrastrukture i turizma na ovim prostorima, izjavio je danas ambasador te zemlje u BiH, Ji Ping, prilikom posjete Bihaću.

Izgrađen najveći aerodrom na svijetu

PEKING - U glavnom gradu Kine završena je izgradnja najvećeg svjetskog međunarodnog aerodroma "Dasing", saopštile su gradske vlasti.

Najčitanije