Aerodrom

Haos na aerodromu u Amsterdamu: Letovi otkazani, putnici se žale na lošu organizaciju

AMSTERDAM - Otkazani letovi, kašnjenja, nedostatak osoblja i štrajk radnika doveli su do haosa na amsterdamskom aerodromu Šiphol dok putnici pokušavaju da se domognu željenih destinacija za praznike.

Mitrović: Aerodrom u Trebinju čeka Predsjedništvo

BANJALUKA - Predsjedništvu BiH proslijeđen je dokument koji se odnosi na izgradnju aerodroma u Trebinju, ali još nije razmatran i nije poznato kada će biti, izjavio je ministar komunikacija i transporta u Savjetu ministara Vojin Mitrović.

Prepolovio se teretni avion na aerodromu

Teretni avion "boing 757-200" kompanije DHL sletio je sa piste i prepolovio se na Međunarodnom aerodromu "Huan Santamarija" u San Hoseu, glavnom gradu Kostarike.

Dojava o bombi na "Nikoli Tesli", putnici evakuisani

BEOGRAD - Policija obavlja pregled nakon dojave o bombi na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu, rečeno je Tanjugu u MUP-u.

Brnabić: Aerodrom u Trebinju treba da nas spaja, a ne razdvaja

MOSTAR - Predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je da je izgradnja aerodroma u Trebinju projekat važan za cijeli region i da su je iznenadile izjave iz Hrvatske da se izgradnja obustavi dok se ne utvrdi uticaj tog projekta na okolinu.

"Izgradnja aerodroma u Trebinju u skladu sa ekološkim kriterijumima"

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas u Banjaluci da izgradnja aerodroma u Trebinju mora biti u skladu sa ekološkim i ostalim kriterijumima, a da su sagovornici o tome institucije Hrvatske, a ne grad Dubrovnik.

Pucnjava na aerodromu u Kankunu

MEKSIKO SITI - Na međunarodnom aerodromu u meksičkom ljetovalištu Kankunu danas je došlo do pucnjave, javili su lokalni mediji.

Četvrta lažna dojava o bombi na aerodromu Nikola Tesla

BEOGRAD - Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je da je danas Aerodromu "Nikola Tesla" mejlom upućena lažna dojava o eksplozivnoj napravi na avionu koji je trebalo da poleti za Sankt Peterburg.

Štrajk radnika obezbjeđenja na njemačkim aerodromima

BERLIN - Više od 1.000 pripadnika obezbjeđenja napustilo je danas radna mjesta na aerodromima širom Njemačke, što je dovelo do otkazivanja ili kašnjenja više desetina letova.

Zelenski: Potpuno uništen civilni aerodrom u Vinici

LAVOV - Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski izjavio je danas da su ruske rakete u potpunosti uništile civilni aerodrom u Vinici, na zapadu Ukrajine.

Aerodrom Banjaluka ponovo otvoren

BANJALUKA - Aerodrom Banjaluka je od danas u upotrebi za vazdušni saobraćaj, nakon što je završena adaptacija manevarskih površina, potvrdili su u Aerodromu Banjaluka za "Nezavisne novine".

Aerodrom kod Kijeva u rukama Rusa

Iz kabineta ukrajinskog predsjednika saopšteno je sinoć da ruske snage kontrolišu aerodrom "Gostomel" u blizini Kijeva.

Borbe za aerodrom kod Kijeva ipak još traju

KIJEV - Borbe za aerodrom Hostomel još uvijek ipak traju, rekao je savjetnik ukrajinskog predsjednika Oleksij Arestovič, koji je prethodno izjavio da je ukrajinska vojska "potpuno uništila desantne ruske snage kod aerodroma Hostomel".

Golić: Izgradnja Aerodroma u Trebinju doprinijeće razvoju RS

BANJALUKA - Izgradnja Aerodroma u Trebinju imaće pozitivan efekat na cjelokupni privredni, kulturni, ekonomski i turistički razvoj Republike Srpske, rekla je Srni ministar za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Srebrenka Golić.

Snijeg paralisao istanbulski aerodrom, širom zemlje zaglavljeno preko 4.500 ljudi

ISTANBUL - Turske vlasti su danas na sat vremena obustavile sve letove sa aerodroma u Istanbulu zbog obilnih snježnih padavina u tom gradu, javila je državna televizija TRT Haber.

Najčitanije