Aerodrom

Mirko Ćurić, gradonačelnik Trebinja: Aerodrom istorijski projekat

Gradnja aerodroma je istorijski projekat za Trebinje i timovi inženjera već uveliko su na terenu, rekao je u intervju za "Nezavisne" Mirko Ćurić, trebinjski gradonačelnik.

Pista aerodroma u Bihaću pri kraju, uskoro i kontrolni toranj

BIHAĆ - Ministarstvo okoliša i turizma FBiH izdalo je nedavno Javnom preduzeću "Aerodrom" u Bihaću okolišnu dozvolu, čime je dat još jedan doprinos realizaciji ovoga projekta, a sada su na redu novi koraci.

U oktobru otvaranje kargo centra na banjalučkom aerodromu

BANJALUKA - Izgradnja kargo centra na aerodromu u Banjaluci je pri kraju i očekujem da ćemo ga u toku oktobra staviti u funkciju, potvrdio je za "Nezavisne" Milan Račić, direktor "Aerodroma RS".

U avgustu manje od pola miliona putnika na tri aerodroma u Hrvatskoj

Kroz tri najprometnija hrvatska aerodrome, Zagreb, Split i Dubrovnik, u avgustu ove godine je prošlo ukupno manje od pola miliona putnika.

Na sarajevskom aerodromu simulirana otmica aviona i teroristički napad

SARAJEVO - Na Međunarodnom aerodromu Sarajevo danas je, u okviru vojne vježbe "Brzi odgovor", izvedena metodsko-pokazna vježba tokom koje su simulirani otmica aviona i teroristički napad na ovaj aerodrom, saopšteno je iz Eufora.

Aerodrom Trebinje: Prvi letovi 2022. godine

Aerodrom u Trebinju Srbija će izgraditi do 2022. godine, kada bi trebalo da polete prvi avioni, potvrdili su u više navrata zvaničnici Republike Srbije.

Tuzlanski aerodrom smanjuje plate radnicima za 20 odsto

Međunarodni aerodrom u Tuzli susreće se s finansijskim problemima zbog smanjenog obima poslovanja u vrijeme pandemije virusa korona, pa je zato menadžment aerodroma odlučio da radnicima smanji plate za 20 odsto, poništi konkurs za prijem novih zaposlenih, kao i da se putnicima uvedu takse.

Respiratori iz Emirata već tri mjeseca stoje na Aerodromu Sarajevo

Četrdeset respiratora koje su Ujedinjeni Arapski Emirati (UAE) 27. maja donirali Bosni i Hercegovini već tri mjeseca stoji uskladišteno na carinskom terminalu Aerodroma Sarajevo.

"Prvi avion sa budućeg aerodroma u Trebinju mogao bi da poleti 2022."

BEOGRAD - Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović ocijenila je danas da bi prvi avion sa budućeg aerodroma u Trebinju mogao da poleti 2022. godine.

Prvi letovi sa aerodroma u Hercegovini najvjerovatnije 2022. godine

Prvi avioni sa aerodroma u Hercegovini, čija bi izgradnja mogla da počne do kraja naredne godine, poletjeće najvjerovatnije 2022. godine, rekla je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović.

Najčitanije