Aerodrom

Beogradski aerodrom: Putnici da prate red letenja zbog guste magle

BEOGRAD - Aerodrom Nikola Tesla u Beogradu pozvao je večeras putnike da prate internet prezentaciju tog aerodroma kako bi se informisali o redu letenja zbog guste magle u srpskoj prijestonici.

Aerodrom Frankfurt oborio rekord, 70 miliona putnika u prošloj godini

BERLIN - Najveći njemački aerodrom u Frankfurtu oborio je rekord s više od 70 miliona putnika u prošloj godini.

Aerodrom "Nikola Tesla": Letovi nisu otkazani

BEOGRAD - Sa beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" rekli su da slijetanja na taj aerodrom nisu otkazana i da aerodrom normalno funkcioniše.

Otkazana slijetanja na aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu

BEOGRAD - Zbog guste magle na beogradskom Aerodromu "Nikola Tesla", jutros su otkazana polijetanja aviona za Podgoricu, Beč i Ljubljanu.

Aktivnosti u Bihaću: Ispituju zemljište gdje je planirana gradnja aerodroma

BIHAĆ - Ispitivanje nosivosti testne dionice poletno-sletne staze budućeg aerodroma u Bihaću započelo je ovih dana i te aktivnosti treba da daju odgovor na pitanje da li je na ovom terenu uopšte moguće graditi aerodrom.

Suspendovani letovi na aerodromu u Manili

​MANILA - Filipini su suspendovali letove sa i ka aerodromu u Manili nakon što je proradio vulkan Tal, a počela je i evaukacija stanovništva na tom području.

Širi se niški aerodrom

NIŠ - Aerodrom "Konstantin Veliki" u Nišu trebalo bi uskoro da bude proširen zbog povećanja broja putnika, a raspisana je i javna nabavka za izradu tehničke dokumentacije dogradnje i adaptacije terminalne zgrade, saopšteno je iz Aerodroma Srbije.

Pri kraju izgradnja testne piste na budućem aerodromu u Bihaću

BIHAĆ - Radovi na testnoj dionici poletno-sletne staze budućeg aerodroma u Bihaću nalaze se u završnoj fazi i ovih dana očekuje se izrada završnog sloja, potvrdili su iz Javnog preduzeća "Aerodrom", koje realizira ovaj projekat.

Aerodrom "Nikola Tesla" dočekao šestmilionitog putnika

Aerodrom "Nikola Tesla" dočekao je u petak svog šestmilionitog putnika, Danijelu Janković, koja je putovala letom nacionalnog avio-prevoznika za Skoplje.

Prijetnje bombama na moskovskim aerodromima

MOSKVA - Aerodromi Domodedovo i Šeremetjevo u Moskvi primili su anonimne prijetnje bombom, peti put ove sedmice, izjavio je izvor iz ruskih službi za hitne intervencije.

Najčitanije