Aerodrom

Koncert klasične muzike održan na banjalučkom Aerodromu

BANJALUKA - U pristanišnoj zgradi Međunarodnog aerodroma Banjaluka večeras je održan koncert klasične muzike "Aerodrom Banjaluka na krilima umjetnosti", kao doprinos kandidaturi grada Banjaluka za Evropsku prijestonicu kulture 2024. godine.

Aktiviran biber sprej na aerodromu u Podgorici

PODGORICA - Nepoznata osoba danas prije podne je na Aerodromu Podgorica aktivirala najvjerovatnije biber sprej na ulazu zgrade terminala, saopštio je Aerodrom.

Koncert na Aerodromu u Banjaluci

BANJALUKA - Preduzeće za usluge u vazdušnom saobraćaju "Aerodromi Republike Srpske" organizovaće sutra u Banjaluci koncert muzičkih umjetnika i akademskih muzičara, kao doprinos kandidaturi Banjaluke za Evropsku prijestonicu kulture 2024. godine.

Ambiciozna očekivanja banjalučkog aerodroma: U 2019. očekuju 100.000 putnika

BANJALUKA - Plan banjalučkog aerodroma je da kroz njegova vrata u narednoj godini prođe više od 100.000 putnika, što je izuzetno ambiciozno s obzirom na to da će ovu godinu završiti s oko 23.000 putnika

Aerodrom "Nikola Tesla" otvoren za saobraćaj

BEOGRAD - Beogradski aerodrom "Nikola Tesla" ponovo je otvoren za polijetanje i slijetanje aviona nakon što je sa piste uklonjen avion "boing 737-800" egipatske kompanije "Egiyptair".

Haos na beogradskom aerodromu, avion blokirao sve

Zbog aviona egipatske avio- kompanije koji je, za sada iz nepoznatih razloga, ostao na pisti, slijetanja i polijetanja s beogradskog aerodroma su onemogućena.

Incident na aerodromu u Lionu

PARIZ - Na aerodromu u Lionu obustavljeno je slijetanje i polijetanje aviona jer je automobil iz, za sada nepoznatih razloga, uletio na pistu, sopštili su zvaničnici.

Ovo su najprometniji aerodromi na svijetu

Londonski aerodrom Hitrou najprometniji je u Evropi i mnogim putnicima bi zbog stalne gužve mogao da se učini najprometnijim na svijetu.

Jagma za akcijama Aerodroma "Nikola Tesla"

BEOGRAD - Na domaćem tržištu akcija je prvog dana u ovoj trgovačkoj nedjelji vladala jagma investitora za akcijama Aerodroma "Nikola Tesla", dok su BELEX indeksi zabilježili oštar pad u "crveno".

Najčitanije