Aerodrom

Aerodrom Tuzla uvodi nove linije, ciljaju milion putnika

TUZLA - Broj putnika povećava se na Međunarodnom aerodromu Tuzla nakon što se poboljšala epidemiološka situacija i ublažavaju se mjere, rečeno je iz ovog preduzeća te je najavljena saradnja s novim avio-kompanijama prema Italiji, Luksemburgu i možda Francuskoj.

Mještani Velike Bukovice i Aerodroma na kolektor čekaju 13 godina

DOBOJ - Trinaest godina mještani Velike Bukovice, kako starosjedioci, tako i žitelji izbjegličkog naselja Aerodrom na području Doboja, čekaju rješenje problema kolektora i prečistača otpadnih voda, zbog kojih se, kažu, guše i danju i noću.

Ćorić: Naredni projekti RS i Srbije auto-put i aerodrom u Trebinju

Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Nedeljko Ćorić rekao je danas u Istočnom Sarajevu da su, nakon polaganja kamena temeljca za izgradnju Hidroelektrane "Buk Bijela" u Foči, dva naredna ključna projekta vlada Srpske i Srbije izgradnja auto-puta Beograd - Banjaluka i izgradnja aerodroma Trebinje.

Momirović: Želimo da podržimo BiH da kontroliše nebo iznad svoje zemlje

BEOGRAD - Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Tomislav Momirović rekao je da je Srbija počela komunikaciju sa predstavnicima BiH u vezi sa kontrolom neba na teritoriji koju će pokrivati budući Aerodrom Trebinje.

Aerodrom staviti u funkciju u narednih godinu ili dvije

BIHAĆ - Vlada Federacije BiH osigurala je u ovoj godini 25 miliona maraka za nastavak izgradnje aerodroma u Bihaću, a najveći dio ovih sredstava biće utrošen za gradnju i opremanje aerodromske piste neophodnom infrastrukturom, potvrdio je Šuhret Fazlić, gradonačelnik ovog grada.

Izgradnja aerodroma Trebinje počinje na proljeće

TREBINJE - Radovi na projektu "Aerodrom Trebinje" biće nastavljeni idućeg mjeseca, iako su i epidemiološka situacija, ali i određene promjene u ministarstvima u Srbiji uslovile da se sve uspori.

Iz Sarajeva uskoro letovi za Keln i Štutgart

SARAJEVO - Avio-linija za Keln sa sarajevskog aerodroma biće ponovo uspostavljena od 3. aprila, dok će linija za Štutgart biti otvorena od 1. maja, saopšteno je iz Međunarodnog aerodroma Sarajevo.

Promet evropskih aerodroma na nivou iz 1995.

Promet evropskih aerodroma pao je prošle godine na nivo iz 1995, pokazali su podaci regionalne industrijske grupe, dok su aerodromi u Turskoj i Rusiji prošli bolje od onih u zapadnoj Evropi.

Od petka antigensko testiranje na aerodromu Tuzla

TUZLA - Od sutra će na međunarodnom aerodromu Tuzla biti uspostavljen Rapid covid-19 test centar, spreman za brzo antigensko testiranje putnika na kovid-19.

Veselin Savić: Aerodrom će pomoći oporavku privrede

TREBINJE - Privreda istočne Hercegovine u 2020. godini jeste pretrpjela gubitke, ali nije bačena na koljena, jer se još solidno privređuje i u oblasti energetike i prerađivačke industrije, dok su, kao i svugdje u svijetu, najviše ugroženi sektori turizma i ugostiteljstva.

Najčitanije