Aerodrom

Vučić: Prvi avioni u Trebinju pre kraja 2023.

BEOGRAD - Predsjednik Aleksandar Vučić izjavio je večeras da prve avione na novom aerodromu u Trebinju očekuje prije 2023.godine.

Evakuacija na aerodromu u Mančesteru zbog sumnjivog paketa

MANČESTER - Pojedini delovi aerodroma u Mančesteru evakuisani su nakon što je policija reagovala na dojavu o sumnjivom paketu pronađenom na jednom od terminala, javljaju britanski mediji.

Aerodorm Frankfurt Han podnio zahtjev za stečaj

BERLIN - Aerodrom Frankfurt Han, njemačko središte za međunarodne letove niskotarifnih kompanija, podnio je zahtjev za stečaj zbog insolventnosti, prema sudskom podnesku objavljenom danas.

Brazilka uhvaćena na "Tuđmanu" sakrila kilogram kokaina u grudnjak i kratke hlače

Dvjema Brazilkama određen je istražni zatvor u Hrvatskoj zbog krijumčarenja gotovo dva kilograma kokaina preko graničnog prelaza na zagrebačkom aerodromu.

Ukinuta putnička taksa na sarajevskom aerodromu

SARAJEVO - Vlada Federacije Bosne i Hercegovine donijela je danas odluku o ukidanju aerodromskl putničke takse, objavio je Međunarodni aerodrom Sarajevo na svom Facebook nalogu.

Na "Tuđmanu" pojela 76 paketića droge, iz organizma izbacila kilogram

Prije deset dana na Aerodromu "Franjo Tuđman" uhvaćena je Brazilka koja je prenosila drogu.

Zbog oblaka pepela sa La Palme zatvoren aerodrom na Tenerifama

MADRID - Oblak pepela od vulkana Kumbre Vijeha na ostrvu La Palma u Španiji omeo je vazdušni saobraćaj sa susjednog dijela ostrva Tenerife, saopštio je danas operater aerodroma "Aena".

Kornjača odložila pet letova u Japanu

Kornjača na pisti drugog najprometnijeg aerodroma u Japanu odložila je polijetanje pet aviona, javlja BBC.

Aerodrom "Nikola Tesla" objavio zanimljivost na zvaničnoj stranici

Facebook stranici beogradskog aerodroma Nikola Tesla stiglo je mnoštvo poruka, od kojih su korisnici "plakali od smijeha", a poenta je jedna - da li je stigla Bosa iz Masačusetsa?

Finalizovan dogovor o izgradnji aerodroma Trebinje

BANJALUKA - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik ohrabren nastojanjima Srbije da se ubrza procedura izgradnje aerodroma u Trebinju jer projekat treba da bude završen 2023. godine.

Najčitanije