Aerodrom

Izgradnja aerodroma Trebinje počinje na proljeće

TREBINJE - Radovi na projektu "Aerodrom Trebinje" biće nastavljeni idućeg mjeseca, iako su i epidemiološka situacija, ali i određene promjene u ministarstvima u Srbiji uslovile da se sve uspori.

Iz Sarajeva uskoro letovi za Keln i Štutgart

SARAJEVO - Avio-linija za Keln sa sarajevskog aerodroma biće ponovo uspostavljena od 3. aprila, dok će linija za Štutgart biti otvorena od 1. maja, saopšteno je iz Međunarodnog aerodroma Sarajevo.

Promet evropskih aerodroma na nivou iz 1995.

Promet evropskih aerodroma pao je prošle godine na nivo iz 1995, pokazali su podaci regionalne industrijske grupe, dok su aerodromi u Turskoj i Rusiji prošli bolje od onih u zapadnoj Evropi.

Od petka antigensko testiranje na aerodromu Tuzla

TUZLA - Od sutra će na međunarodnom aerodromu Tuzla biti uspostavljen Rapid covid-19 test centar, spreman za brzo antigensko testiranje putnika na kovid-19.

Veselin Savić: Aerodrom će pomoći oporavku privrede

TREBINJE - Privreda istočne Hercegovine u 2020. godini jeste pretrpjela gubitke, ali nije bačena na koljena, jer se još solidno privređuje i u oblasti energetike i prerađivačke industrije, dok su, kao i svugdje u svijetu, najviše ugroženi sektori turizma i ugostiteljstva.

Otkazani letovi sa sarajevskog aerodroma zbog udara vjetra

SARAJEVO - Nekoliko letova iz Sarajeva i za ovaj grad danas je otkazano zbog udara vjetra.

Njemačka uvela nove mjere za ulazak iz Britanije, kreveti na aerodromima

BERLIN - Njemačka je uvela nove mjere za putnike iz Velike Britanije, a povod je najvjerovatnije ukidanje avio-saobraćaja između te dvije zemlje zbog novog soja virusa korona ustanovljene u Engleskoj.

I Hrvatska privremeno obustavila avio-saobraćaj sa Britanijom

ZAGREB - Premijer Andrej Plenković u nedjelju je saopštio da Hrvatska privremeno, na 48 sati, prekida vazdušni saobraćaj sa Velikom Britanijom zbog novog soja virusa korona identifikovanog u toj zemlji.

Aerodrom koji je zabilježio najviše letova u uslovima pandemije

Prema podacima Evropske organizacije za bezbjednost vazdušnog saobraćaja, Aerodrom Istanbul je između 28. novembra i 4. decembra zabilježio najviše letova u Evropi.

Haos na šangajskom aerodromu zbog naredbe za masovno testiranje

Na šangajskom međunarodnom aerodromu Pudong nastao je haos nakon što su kineske zdravstvene vlasti naredile da se svi zaposleni na robnom transportu testiraju na virus korona, što je dovelo do svađe bijesnog osoblja sa zvaničnicima.

Najčitanije