Aerodrom Beograd

Haos na beogradskom aerodromu, avion blokirao sve

Zbog aviona egipatske avio- kompanije koji je, za sada iz nepoznatih razloga, ostao na pisti, slijetanja i polijetanja s beogradskog aerodroma su onemogućena.

Jagma za akcijama Aerodroma "Nikola Tesla"

BEOGRAD - Na domaćem tržištu akcija je prvog dana u ovoj trgovačkoj nedjelji vladala jagma investitora za akcijama Aerodroma "Nikola Tesla", dok su BELEX indeksi zabilježili oštar pad u "crveno".

Rekordan avgust na beogradskom aerodromu

BEOGRAD - U toku avgusta ove godine zabilježen je najveći mjesečni promet putnika od osnivanja aerodroma "Nikola Tesla" u Beogradu, navodi se u saopštenju aerodroma.

Treće vanredno slijetanje na beogradski aerodrom

BEOGRAD - Avion "erbas A320" kompanije "Turkish airlines", koji je saobraćao na relaciji Frankfurt - Istanbul, vanredno je danas sletio na Aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu zbog putnika kojem je pozlilo, saopšteno je iz aerodroma.

Novo prinudno slijetanje u Beograd, drugo danas

BEOGRAD - Avion tipa Boing 737-783 skandinavske avio kompanije SAS na liniji Stavanger- Hanija prinudno je danas sleteo na Aerodrom Nikola Tesla Beograd u 8.42 zbog putnice kojoj je bila potrebna medicinska pomoć.

Potpisan ugovor o koncesiji beogradskog aerodroma na 25 godina

BEOGRAD - Ugovor o koncesiji beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" na 25 godina potpisan je danas sa francuskom kompanijom Vansi erports, u prisustvu premijerke Ane Brnabić i ministara.

Čubrilović-Vlaisavljević: Uspostaviti veći broj avio-linija sa banjalučkog aerodroma

BANJALUKA – Nedeljko Čubrilović, predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske razgovarao je danas, u Banjaluci, sa Sašom Vlaisavljevićem, generalnim direktorom Aerodroma "Nikola Tesla" iz Beograda, o mogućnostima jačanja strateške saradnje beogradskog i banjalučkog aerodroma.

Muškarac pokušao da se zakolje flašom na beogradskom aerodromu

BEOGRAD - Muškarac sa posjekotinama na vratu, za koga mediji prenose da je pokušao sebi da prereže vrat flašom na aerodromu "Nikola Tesla", zbrinut je u Urgentnom centru u Beogradu.

Podrška komercijalizaciji Aerodroma Banjaluka

BANJALUKA - Osnovni zadatak Aerodroma Banjaluka biće komercijalizacija aerodroma, te pregovaranja sa svim niskobudžetnim kompanijama koje su zainteresovane za letove iz Banjaluke, zajednička je poruka sa sastanka rukovodstava Aerodroma Banjaluka i Aerodroma "Nikola Tesla" Beograd.

Aerodrom "Tesla" u plusu od 30 miliona evra

BEOGRAD - Aerodrom "Nikola Tesla" (AERO) u Beogradu će u 2017. godini imati profit između 28 i 29 miliona evra i imaće rekordnih između 5,3 i 5,5 miliona putnika.

Najčitanije