Aerodrom Beograd

"Vansi" uplatio 501 milion evra i preuzeo beogradski aerodrom

​BEOGRAD - Francuska kompanija Vansi erports uplatila je danas jednokratnu koncesionu naknadu od 501 miliona evra za aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu, izjavio je ministar finansija Siniša Mali.

Na beogradskom aerodromu podignuta najveća srpska zastava

BEOGRAD - Na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" danas je podignuta najveća državna zastava Srbije, veličine 72 metra kvadratna.

Na avion sa 22.500 neprijavljenih dolara

Državljanin Libije (39), koji je na privremenom boravku u Srbiji od 2009. godine, uputio se juče u svoju matičnu zemlju i čekirao se za let ka Istanbulu.

Haos na beogradskom aerodromu, avion blokirao sve

Zbog aviona egipatske avio- kompanije koji je, za sada iz nepoznatih razloga, ostao na pisti, slijetanja i polijetanja s beogradskog aerodroma su onemogućena.

Jagma za akcijama Aerodroma "Nikola Tesla"

BEOGRAD - Na domaćem tržištu akcija je prvog dana u ovoj trgovačkoj nedjelji vladala jagma investitora za akcijama Aerodroma "Nikola Tesla", dok su BELEX indeksi zabilježili oštar pad u "crveno".

Rekordan avgust na beogradskom aerodromu

BEOGRAD - U toku avgusta ove godine zabilježen je najveći mjesečni promet putnika od osnivanja aerodroma "Nikola Tesla" u Beogradu, navodi se u saopštenju aerodroma.

Treće vanredno slijetanje na beogradski aerodrom

BEOGRAD - Avion "erbas A320" kompanije "Turkish airlines", koji je saobraćao na relaciji Frankfurt - Istanbul, vanredno je danas sletio na Aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu zbog putnika kojem je pozlilo, saopšteno je iz aerodroma.

Novo prinudno slijetanje u Beograd, drugo danas

BEOGRAD - Avion tipa Boing 737-783 skandinavske avio kompanije SAS na liniji Stavanger- Hanija prinudno je danas sleteo na Aerodrom Nikola Tesla Beograd u 8.42 zbog putnice kojoj je bila potrebna medicinska pomoć.

Potpisan ugovor o koncesiji beogradskog aerodroma na 25 godina

BEOGRAD - Ugovor o koncesiji beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" na 25 godina potpisan je danas sa francuskom kompanijom Vansi erports, u prisustvu premijerke Ane Brnabić i ministara.

Čubrilović-Vlaisavljević: Uspostaviti veći broj avio-linija sa banjalučkog aerodroma

BANJALUKA – Nedeljko Čubrilović, predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske razgovarao je danas, u Banjaluci, sa Sašom Vlaisavljevićem, generalnim direktorom Aerodroma "Nikola Tesla" iz Beograda, o mogućnostima jačanja strateške saradnje beogradskog i banjalučkog aerodroma.

Najčitanije