Aerodrom Beograd

Aerodrom "Nikola Tesla" najprometniji u regionu

BEOGRAD - Beogradski aerodrom "Nikola Tesla" ove godine našao se među 100 najprometnijih u Evropi, pokazuju podaci Međunarodnog savjeta aerodroma /ACI/.

Lažna dojava o bombi na beogradskom aerodromu, uhapšen muškarac

​BEOGRAD - Beogradska policija je identifikovala i uhapsila Zorana. N. (65) koji je jutros izavao pometnju na Aerodromu "Nikola Tesla" lažnom dojavom da je podmetnuta bomba u avionu koji je iz Beograda trebalo da poleti za Frankfurt.

Turčin napravio haos na aerodromu u Beogradu: Monitorom gađao radnicu

​Policija je na aerodromu Nikola Tesla uhapsila 24-godišnjeg turskog državljanina, jer je monitorom gađao radnicu na šalterima, a zatim razbio još dva monitora.

"Vansi" uplatio 501 milion evra i preuzeo beogradski aerodrom

​BEOGRAD - Francuska kompanija Vansi erports uplatila je danas jednokratnu koncesionu naknadu od 501 miliona evra za aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu, izjavio je ministar finansija Siniša Mali.

Na beogradskom aerodromu podignuta najveća srpska zastava

BEOGRAD - Na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" danas je podignuta najveća državna zastava Srbije, veličine 72 metra kvadratna.

Na avion sa 22.500 neprijavljenih dolara

Državljanin Libije (39), koji je na privremenom boravku u Srbiji od 2009. godine, uputio se juče u svoju matičnu zemlju i čekirao se za let ka Istanbulu.

Haos na beogradskom aerodromu, avion blokirao sve

Zbog aviona egipatske avio- kompanije koji je, za sada iz nepoznatih razloga, ostao na pisti, slijetanja i polijetanja s beogradskog aerodroma su onemogućena.

Jagma za akcijama Aerodroma "Nikola Tesla"

BEOGRAD - Na domaćem tržištu akcija je prvog dana u ovoj trgovačkoj nedjelji vladala jagma investitora za akcijama Aerodroma "Nikola Tesla", dok su BELEX indeksi zabilježili oštar pad u "crveno".

Rekordan avgust na beogradskom aerodromu

BEOGRAD - U toku avgusta ove godine zabilježen je najveći mjesečni promet putnika od osnivanja aerodroma "Nikola Tesla" u Beogradu, navodi se u saopštenju aerodroma.

Treće vanredno slijetanje na beogradski aerodrom

BEOGRAD - Avion "erbas A320" kompanije "Turkish airlines", koji je saobraćao na relaciji Frankfurt - Istanbul, vanredno je danas sletio na Aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu zbog putnika kojem je pozlilo, saopšteno je iz aerodroma.

Najčitanije