Aerodrom Franjo Tuđman

Na "Tuđmanu" iz aviona za Brisel izbačeno 14 osoba

Sa leta iz zagrebačkog Međunarodnog aerodroma Franjo Tuđman za Brisel izbačeno je više putnika, potvrđeno je Indexu.

Brazilka uhvaćena na "Tuđmanu" sakrila kilogram kokaina u grudnjak i kratke hlače

Dvjema Brazilkama određen je istražni zatvor u Hrvatskoj zbog krijumčarenja gotovo dva kilograma kokaina preko graničnog prelaza na zagrebačkom aerodromu.

Katastrofalni rezultati poslovanja zagrebačkog aerodroma

Rezultati poslovanja zagrebačke Međunarodnog aerodroma "Franjo Tuđaman" u prvih sedam mjeseci su katastrofalni, a u odnosu na isto razdoblje prošle godine broj putnika je manji za oko 70, a broj letova za oko 50 posto, piše Jutarnji list.

Pakistanac danima "zaglavljen" na Tuđmanu

ZAGREB - Državljanin Pakistana prije dva dana doletio je avionom Air Serbia iz Beograda u Zagreb, na aerodrom Franjo Tuđman.

The Economist: Hrvati zagrebački aerodrom nazvali po Tuđmanu da iživciraju Srbe

Aerodromima na Balkanu daju se imena kako bi se iživcirali susjedi, a prvi primjer je zagrebački aerodrom, koji se opisuju kao ''nova futuristička građevina''.

"Tuđman" teško razočaranje, evo na šta se žale

ZAGREB – Novi aerodrom “Franjo Tuđman” trebalo je da zauvjek riješi problem provincijskog zagrebačkog aerodroma, ali šest mjeseci nakon njenog otvaranja iz javnosti i medija sve češće stižu prigovori na rad i funkcionalnost novog terminala, piše Jutarnji list.

Incident na "Franji Tuđmanu": Avion se zabio u vozilo za prtljag

ZAGREB - Na zagrebačkom aerodromu "Dr Franjo Tuđman" dogodio se incident u kojem je avion na letu Zagreb-Dubrovnik, oštećen kada je u njega udarilo vozilo namijenjeno za ukrcavanje prtljaga, prenijeli su hrvatski mediji, pozivajući se na informacije dobijene na tom aerodromu.

'Franjo Tuđman' već postao predmet ismijavanja

ZAGREB - Međunarodni aerodrom "Franjo Tuđman" otvoren je prije nekoliko dana u Zagrebu, a već je tema ismijavanja u cijeloj Hrvatskoj.

Najčitanije