Aerodrom Frankfurt

Ponovo uspostavljeni letovi na aerodromu u Frankfurtu

FRANKFURT - Letovi su ponovo uspostavljeni na aerodromu u Frankfurtu, nakon što su oko 90 minuta bili obustavljeni zbog drona koji je primjećen iznad aerodroma, javio je Rojters.

Dron na aerodromu u Frankfurtu, nema slijetanja ni polijetanja

FRANKFURT - Iznad aerodroma u Frankfurtu primjećen je dron zbog čega do daljeg neće biti slijetanja i poletanja sa tog aerodroma, saopštila je njemačka Agencija za kontrolu letenja.

Frankfurtski aerodrom otkazao 100 letova

FRANKFURT - U Frankfurtu otkazano je oko 100 letova ka i sa aerodroma zbog oluja "Sabina", saopštila je portparol kompanije "Fraport", koja upravlja aerodromom.

Aerodrom Frankfurt oborio rekord, 70 miliona putnika u prošloj godini

BERLIN - Najveći njemački aerodrom u Frankfurtu oborio je rekord s više od 70 miliona putnika u prošloj godini.

Na frankfurtskom aerodromu otkazani letovi zbog problema sa softverom

​BERLIN - Desetine odlaznih i dolaznih letova na frankfurtskom aerodromu, najvećem u NJemačkoj, otkazano je danas zbog problema sa softverom koji je uticao na kontrolu leta.

Aerodrom u Frankfurtu ponovo operativan

FRANKFURT - Bezbjednosna provjera na aerodromu u Frankfurtu je obavljena i poslije dva sata taj najveći aerodrom u Njemačkoj je ponovo i potpunosti operativan.

Otkazano više od 300 letova na aerodromu u Frankfurtu

BERLIN - Više od 300 letova je otkazano, a nekoliko stotina kasni zbog snijega i leda koji blokiraju piste u Frankfurgtu, najvećem aerodromu u Njemačkoj.

Najčitanije