Aerodrom Sarajevo

Turci sletjeli u Sarajevo pa vraćeni istim letom u Istanbul

SARAJEVO - Sa Međunarodnog aerodroma Sarajevo vraćeno je 17 državljana Turske jer nisu ispunjavali uslove za ulazak u BiH.

Sarajevski aerodrom zatražio pomoć Vlade FBiH

Međunarodni aerodrom u Sarajevu zatražio je pomoć Vlade Federacije BiH kako bi se izborio sa gubicima koje je pretrpio usljed ekonomskih posljedica pandemije virusa korona.

Pet kompanija uspostavilo letove iz Sarajeva, od danas za Istanbul

SARAJEVO – Vazdušni saobraćaj na Međunarodnom aerodromu Sarajevo se polako normalizuje, a trenutno je pet kompanija uspostavilo letove, potvrđeno je Feni iz tog preduzeća.

U Sarajevo sletio avion iz Turske sa pripadnicima OS BiH i civilima

SARAJEVO - Avion iz Turske u kojem je 71 kadet, jedan oficir Oružanih snaga BiH i dva civila u pratnji, sletio je večeras na Aerodrom Sarajevo.

Otvara se privremeno Aerodrom Sarajevo

SARAJEVO - Savjet ministara BiH danas je na vanrednoj, telefonskoj sjednici donio Odluku o privremenom otvaranju međunarodnog graničnog prelaza u vazdušnom saobraćaju za promet putnika - Aerodrom Sarajevo, radi povratka državljana Bosne i Hercegovine iz Londona.

Kajmaković: Sarajevski aerodrom spreman za funkciju "vazdušnog mosta"

SARAJEVO - Međunarodni aerodrom Sarajevo stavio je sve svoje kapacitete u borbu protiv pandemije virusa korona - rekao je direktor sarajevskog aerodroma Armin Kajmaković na večerašnjoj konferenciji za medije federalnih institucija.

Sletio avion s bh. ratnicima iz Sirije

SARAJEVO - Na Sarajevski aerodrom sletio je avion sa državljanima BiH , koji su se u Siriji borili su se za terorističku organizaciju Islamska država (ID).

Otkazani skoro svi letovi na sarajevskom aerodromu

SARAJEVO - Gotovo svi letovi iz i prema Sarajevu sa Međunarodnog aerodroma Sarajevo otkazani su usljed vremenskih neprilika, odnosno magle i smoga koji je prekrio grad.

Albanci pokušali izaći iz BiH s falsifikovanim ličnim kartama Italije

SARAJEVO - Službenici Jedinice granične policije Aerodrom Sarajevo, na letu za Zagreb, prilikom graničnih provjera dvoje stranih državljana otkrili su falsifikovane lične karte Republike Italije, kojima su pokušali izaći iz Bosne i Hercegovine.

Na aerodromu u Sarajevu uhapšen državljanin BiH i Britanije

SARAJEVO - Granična policija Bosne i Hercegovine uhapsila je danas na Međunarodnom aerodromu Sarajevo državljanina BiH i Velike Britanije A. B. (49), zbog sumnje da je počinio "carinsku prevaru".

Najčitanije