Aerodrom Sarajevo

Kajmaković: Sarajevski aerodrom spreman za funkciju "vazdušnog mosta"

SARAJEVO - Međunarodni aerodrom Sarajevo stavio je sve svoje kapacitete u borbu protiv pandemije virusa korona - rekao je direktor sarajevskog aerodroma Armin Kajmaković na večerašnjoj konferenciji za medije federalnih institucija.

Sletio avion s bh. ratnicima iz Sirije

SARAJEVO - Na Sarajevski aerodrom sletio je avion sa državljanima BiH , koji su se u Siriji borili su se za terorističku organizaciju Islamska država (ID).

Otkazani skoro svi letovi na sarajevskom aerodromu

SARAJEVO - Gotovo svi letovi iz i prema Sarajevu sa Međunarodnog aerodroma Sarajevo otkazani su usljed vremenskih neprilika, odnosno magle i smoga koji je prekrio grad.

Albanci pokušali izaći iz BiH s falsifikovanim ličnim kartama Italije

SARAJEVO - Službenici Jedinice granične policije Aerodrom Sarajevo, na letu za Zagreb, prilikom graničnih provjera dvoje stranih državljana otkrili su falsifikovane lične karte Republike Italije, kojima su pokušali izaći iz Bosne i Hercegovine.

Na aerodromu u Sarajevu uhapšen državljanin BiH i Britanije

SARAJEVO - Granična policija Bosne i Hercegovine uhapsila je danas na Međunarodnom aerodromu Sarajevo državljanina BiH i Velike Britanije A. B. (49), zbog sumnje da je počinio "carinsku prevaru".

FlyBosnia povezala Sarajevo sa Londonom

Aviokompanija FlyBosnia povezala je Sarajevo sa Londonom, što predstavlja prvu vazdušnu vezu između glavnih gradova BiH i Ujedinjenog Kraljevstva nakon 12 godina.

Na sarajevskom aerodromu pala međunarodna krijumčarka ljudi

SARAJEVO - Sud BiH odredio je prije tri dana jednomjesečni pritvor Polini Gospodinovi, državljanki Bugarske i Italije, koju su pripadnici Granične policije BiH uhapsili na Međunarodnom aerodromu u Sarajevu zbog krijumčarenja ljudi, saznaje "Dnevni avaz".

Na sarajevskom aerodromu uhapšen diler

SARAJEVO - Na sarajevskom Aerodromu uhapšeno je lice čiji su inicijali M.D. za kojeg je utvrđeno da ga potražuje Sud BiH zbog krivičnih djela organizovani kriminal i neovlašteni promet drogom.

Besplatno putničko zdravstveno osiguranje za sve koji kartu kupe online

Za sve koji od 1.do 30.6. 2019. kupe aviokartu online putem stranice Međunarodnog aerodroma Sarajevo, u suradnji sa Adriatic osiguranjem dobit će kao poklon besplatno putničko zdravstveno osiguranje za vrijeme trajanja putovanja.

Sirijac napravio pometnju na sarajevskom Aerodromu

SARAJEVO – Državljanin Sirije ušao je danas u restriktivnu zonu Aerodroma u Sarajevo, utvrđeno je nakon što je Granična policija otkrila nepoznato lice koje nije imalo potrebnu dozvolu.

Najčitanije