Agent

Mata Hari: Oličenje glamura, seksa, intrige i opasnosti

Godine 1917. u januaru je uhvaćena poruka njemačkih službi koja je dokazala da je H-21 dvostruki agent. Istoričari kažu da su je Nijemci dobrovoljno predali, znajući da će Francuzi dešifrovati poruku.

Tajni agenti u karantinu nakon Trampovog skupa

VAŠINGTON - Desetine pripadnika američkih tajnih službi biće stavljeni u karantin zbog mjera predostrožnosti, nakon skupa predsjednika Donalda Trampa u Tulsi, u Oklahomi, izjavio je danas predstavnik policije.

Lažni agent opet varao građane

SREBRENICA - Protiv poznatog prevaranta Slađana Đorđevića (41) iz Srebrenice policija je podnijela izvještaj tužilaštvu zbog sumnje da je predstavljajući se kao pripadnik bezbjednosne agencije od jedne žene u toj opštini uzeo novac kako bi joj "sredio" donaciju, a zatim joj ukrao oko 700 KM, potvrđeno je "Nezavisnim".

Danijel Krejg ponovo igra Bonda

Tvorci serijala filmova o Džejmsu Bondu objavili su da će Danijel Krejg ponovo nastupiti u ulozi najpoznatijeg tajnog agenta.

Kritika i publika predlažu glumce za tajnog agenta 007

Uprkos spekulacijama, britanski glumac Danijel Krejg će glumiti u novom filmu o Džejmsu Bondu, ali vjerovatno da će to biti njegova posljednja uloga tajnog agenta.

Film o najpoznatijem agentu "mijenja tvorce"

Tvorac kultnog filma "Trainspotting" Deni Bojl mogao bi biti naredni režiser ostvarenja o Džejmsu Bondu, čuvenom agentu 007.

Bruka u FBI, agentkinja se udala za važnog operativca ID

VAŠINGTON - Danijela Grin, prevodilac u FBI s visokim stepenom bezbjednosnih ovlašćenja, lagala je Biro i udala se za važnog operativca Islamske države, piše CNN.

Najčitanije