Agino Selo

U funkciji kilometar rasvjete u zaseoku Aginog Sela sa 30 djece

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović i gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić posjetili su zaselak Grlić u Aginom Selu gdje je u funkciju pušten kilometar ulične rasvjete i u kome živi tridesetoro djece.

Asfaltiran put Agino Selo - Sijena

BANJALUKA - Dionica puta Agino Selo - Sijena asfaltirana je danas u okviru izgradnje putne mreže u banjalučkim prigradskim mjesnim zajednicama i selima.

Obustava saobraćaja u subotu na putu Bočac – Agino selo

BANJALUKA - Zbog izvođenja radova investicionog održavanja, u subotu, 8. juna, u vremenu od 7,00 do 18,00 časova, biće obustavljen saobraćaj za sva vozila, osim za autobuse javnog prigradskog prevoza, na putu Bočac – Agino selo.

Mještani izbacuju "agu" iz naziva banjalučkog sela

BANJALUKA - Mještani Aginog Sela pokrenuće inicijativu za promjenu naziva ovog naselja jer ne žele da ih to ime sjeća na period turske vladavine, koji je, kako su rekli, bio poguban po srpsko stanovništvo u tom kraju.

Toplije učionice za đake u Aginom Selu

BANJALUKA - Učenici Osnovne škole "Vojislav Ilić" u Aginom Selu boraviće u toplijim učionicama nakon što je rekonstruisana fasada na tom objektu.

Bolje snabdijevanje strujom u Aginom selu

BANJALUKA - Novoizgrađena trafo stanica u naselju Agino selo, koja je u petak puštena u rad, omogućiće mještanima stabilno snabdijevanje strujom.

Obustava saobraćaja zbog klizišta na putu Bočac-Agino Selo

BANJALUKA - Saobraćaj na lokalnom putu Bočac - Agino Selo biće obustavljen zbog sanacije klizišta na lokalitetu Panića okuka od 22. juna do 15. jula.

Najčitanije