Agrokor

Bivši "Agrokor" u minusu 96 miliona evra

ZAGREB - Ukupni nekonsolidovani prihodi Fortenova grupe u prvih devet mjeseci ove godine su iznosili 2,6 milijardi evra, što je 3,5 odsto više nego u istom periodu prošle godine, a operativna dobit iznosila je 231,7 miliona evra, objavila je u petak Fortenova grupa.

Todorić za podignutu optužnicu optužio Plenkovića

ZAGREB - Nakon što je zagrebačko Županijsko državno odvjetništvo u ponedjeljak podiglo optužnicu protiv Ivice Todorića, tereteći ga da je plaćanjem fiktivnih usluga švajcarskoj kompaniji svoj bivši koncern Agrokor oštetio za 1,25 miliona evra, Todorić je u utorak objavio novi blog pod naslovom ''Prikrivanje kriminala kao politička platforma'' u kojem za podizanje optužnice okrivljuje hrvatskog premijera Andreja Plenkovića.

Podignute optužnice za Agrokor, tereti se 29 osoba

ZAGREB - Županijsko državno tužilaštvo u Zagrebu podiglo je 13 optužnica u aferi Agrokor, javljaju hrvatski mediji.

Todorići sa švajcarskih računa Agrokora izvukli skoro devet miliona evra

Porodica Ivice Todorića sa švajcarskih računa Agrokora izvukla je najmanje 64 miliona kuna (8,6 miliona evra), objavio je Jutarnji list, pozivajući se na nalaz forenzičnog finansijskog vještačenja poljske kompanije KPMG.

Stiglo odobrenje za istrage protiv Todorića

ZAGREB - Hrvatsko Tužilaštvo dobilo je iz Londona odobrenje koje je više mjeseci čekalo kako bi moglo da u potpunosti sprovede dvije istrage protiv hrvatskog preduzetnika Ivice Todorića, javlja N1 iz Zagreba.

Operativna dobit Agrokor grupe u prva dva mjeseca oko 19 miliona KM

Prihodi Agrokor grupe u prva dva mjeseca ove godine iznosili su 3,1 milijardu kuna ( oko 817 miliona maraka), a operativna je dobit iznosila 71 milion kuna( oko 19 miliona KM), objavila je u petak vanredna uprava u najnovijem mjesečnom izvještaju.

Poslovanje "Agrokora" preuzima "Fortenova grupa"

ZAGREB - Poslovanje "Agrokor grupe" u Hrvatskoj od danas preuzima "Fortenova grupa".

Tužilaštvo Hrvatske potvrdilo treću istragu u slučaju Agrokor

ZAGREB - Županijsko državno tužilaštvo u Zagrebu je danas i službeno potvrdilo napise hrvatskih medija da je početkom godine pokrenulo još jednu, treću, istragu u slučaju Agrokor, kojom su obuhvaćeni osnivač i bivši vlasnik Agrokora Ivica Todorić, bivša izvršna potpredsjednica koncerna za poslovanje i poslovni razvoj Piruška Canjuga i nekadašnji direktor u Agrokoru zadužen za građevinske investicije Ante Huljev.

Todorić: Nisam uništen, borim se protiv koruptivnog sistema

ZAGREB - Osnivač Agrokora Ivica Todorić izjavio je danas da se u posljednje dvije godine promijenio njegov posao, ali da je sada veseliji jer se sada bori protiv koruptivnog sistema koji je "nezapamćen u ovom dijelu Evrope".

Ruski bankar na čelu Agrokora?

Savjetnik Uprave Sberbanke i njen "čovjek za Agrokor" Maksim Poletajev najizgledniji je kandidat za predsjednika Upravnog odbora Fortenova grupe

Najčitanije