Agrokor

Todorić ostaje u zatvoru

ZAGREB - Sudija istrage zagrebačkog Županijskog suda odlučio je da Ivica Todorić, koji je juče stigao u Zagreb iz Londona, nakon čega je pritvoren u Remetincu, ostaje u zatvoru, prenose hrvatski mediji.

Županijski sud odlučuje o pritvoru Ivice Todorića

ZAGREB - Ivica Todorić biće u 16.30 saslušan na Županijskom sudu u Zagrebu koji će mu ukinuti ili produžiti boravak u pritvoru u istražnom zatvoru u Remetincu gdje se Todorić nalazi od sinoć.

Todorić proveo noć u zatvoru, danas saslušanje u tužilaštvu

ZAGREB - Bivši vlasnik Agrokora Ivica Todorić, sinoć je, neposredno po slijetanju aviona na zagrebački aerodrom, odveden u istražni zatvor u Remetincu.

Advokat Miljević: Todorić bi mogao vrlo brzo na slobodu

ZAGREB – Advokat Veljko Miljević istakao je da je Ivica Todorić iz Hrvatske otišao u trenutku kada se protiv njega nije vodila službena istraga te da u pravnom smislu to i nije bio bijeg.

Todorić: Ostajem u Londonu još 25 dana

Ivica Todorić, osnivač Agrokora se nakon što je sud odlučio da ga se izruči Hrvatskoj obratio se novinarima ispred zgrade suda.

London izručuje Todorića Hrvatskoj

LONDON - Osnivač i bivši vlasnik Agrokora, Ivica Todorić, biće uskoro, u narednih desetak dana, izručen Hrvatskoj, odlučio je sudija Visokog suda u Londonu, Dankan Uzli, nakon višečasovne rasprave po žalbi koju su podneli Todorićevi advokati.

Todorić ima dokaze protiv Plenkovića o slučaju Agrokor

ZAGREB - Osnivač i bivši vlasnik kompaije Agrokor, Ivica Todorić, kome je sud u Londonu odložio izručenje Hrvatskoj, kaže da ima nove i "strašne dokaze" u slučaju vezanom za tu firmu, koji će mu, kako tvrdi, omogućiti dalju zaštitu Londona, a u vezi su sa premijerom Andrejem Plenkovićem i državom, prenio je portal net.hr.

Sud u Londonu odgodio ročište o izručenju Todorića

LONDON - Sud u Londonu odlučio je danas da ročište o izručenju osnivača Agrokora Ivice Todorića odgodi za 28 dana. Ročište je odgođeno do 15. oktobra ove godine.

Todorić pokušava da odloži izručenje iz Britanije

ZAGREB - Osnivač Agrokora Ivica Todorić ipak se neće svojevoljno vratiti u Hrvatsku prije nego što u četvrtak pokuša da još jednom odloži svoje izručenje iz Britanije, prenose hrvatski mediji.

"Agrokor" rasprodaje lokale u Srbiji

BEOGRAD - Hrvatski "Agrokor", koji se nalazi pod prinudnom upravom, ne smije da prodaje vlasništvo nad firmama u Srbiji, ali ovih dana rasprodaje poslovni prostor i imovinu, pišu beogradske "Večernje novosti".

Najčitanije