Agrokor

Todoriću odbijen zahtjev za žalbu

Britanski sud odbio je zahtjev Ivice Todorića za žalbu, prenosi regionalna televizija "N1"

Plenković: Agrokor konsolidovan uprkos opstrukcijama

ZAGREB - Predsjednik Vlade Hrvatske Andrej Plenković rekao je danas da je Vlada uspjela da konsoliduje stanje u koncernu "Agrokor", uprkos svima koji su htjeli da taj proces ne uspije.

Izglasana nagodba o “Agrokoru”, za nju je bilo čak 80,2 odsto povjerenika

ZAGREB - U dvorani Košarkaškog centra "Dražen Petrović" u Zagrebu danas su povjerioci "Agrokora", 451 dan od aktiviranja "lex Agrokora", izglasali nagodbu u sklopu procesa vanredne uprave.

Više od 450 povjerenika na ročištu o nagodbi za "Agrokor"

Oko 300 opunomoćenika na ročištu predstavlja 457 povjerenika "Agrokora". Na ročište su bili pozvani svi povjerenici (njih više od 3.000) bez obzira na to da li su njihova osoprena ili odobrena.

Todorić podnio krivičnu prijavu protiv Peruška

ZAGREB - Osnivač hrvatskog koncerna "Agrokor" Ivica Todorić podnio je krivičnu prijavu protiv vladinog vanrednog povjerenika u "Agrokoru" Fabrisa Peruška zbog krivičnog djela protiv privrede zloupotrebom povjerenja u privrednom poslovanju, javljaju hrvatski mediji.

Društva u sastavu Agrokora idu u stečaj ako se ne postigne nagodba s Rusima i Amerikancima

Ročište o nagodbi povjerenika u Agrokoru održaće se u srijedu, 4. jula, a ako predložena nagodba prođe vlasnici posrnulog hrvatskog giganta postaće ruske banke i američki investicijski fondovi.

Plenković: Agrokor ima ekonomsku budućnost

ZAGREB - Hrvatski premijer Andrej Plenković rekao je da prihvatanje nagodbe u Agrokoru veliko dostignuće te naglasio da to dokazuje da ovaj koncern ima ekonomsku budućnost.

Sberbanka - najveći pojedinačni suvlasnik “Agrokora”

ZAGREB - Predstavnici privremenog savjeta povjerilaca "Agrokora" jednoglasno su izglasali nagodbu prema kojoj će 46,7 odsto suvlasništva u novom "Agrokoru" imati ruske banke, Sberbank i VTB.

Vrijednost najvažnijih 19 firmi Agrokora 2,2 milijarde evra

ZAGREB - Savjet povjerilaca "Agrokora" procijenio je da 19 najvažnijih kompanija u okviru ovog koncerna vrijedi 2,2 milijarde evra.

Horvat: "Agrokor" osposobiti za tržišnu utakmicu

ZAGREB - U procesu nagodbe u "Agrokoru" neće svi biti potpuno zadovoljni, ali je namjera Vlade Hrvatske da ovaj koncern osposobi za tržišnu utakmicu i promijeni njegovu filozofiju poslovanja, rekao je hrvatski ministar privrede, preduzetništva i zanatstva Darko Horvat.

Najčitanije