Agrokor

Fortenova s Agrokorom najavila preuzimanje Dijamanta

Hrvatska Fortenova grupa obavijestila je o namjeri preuzimanja 3,85 odsto akcija zrenjaninskog Dijamanta, objavljeno je na Beogradskoj berzi.

Todorić: Optužili nas oni koji su oteli privatnu imovinu Agrokora

ZAGREB - Bivši vlasnik "Agrokora" Ivica Todorić izjavio je danas nakon izricanja prve nepravosnažne oslobađajuće presude za njega i troje saradnika, da su ih "optužile osobe koje su otele privatnu imovinu Agrokoru sakrile kriminal".

Tužilaštvo za 30 dana produžilo rok za odluku o optužnici za Agrokor

Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu produžilo je za još 30 dana rok za podizanje optužnice u slučaju Agrokor, zbog složenosti istrage.

Nobilo: Dovršena istraga za Agrokor, podizanje optužnice do 17. avgusta

ZAGREB - Istraga u slučaju Agrokor je dovršena pa optužnica protiv bivšeg vlasnika te kompanije Ivice Todorića, njegovih sinova, menadžera i revizora mora biti podignuta do 17. avgusta, potvrdio je advokat Anto Nobilo, branilac suoptužene Piruške Canjuge.

Nastavlja se suđenje Ivici Todoriću

ZAGREB - U Županijskom sudu u u Zagrebu danas se nastavlja suđenje Ivici Todoriću, bivšem vlasniku Agrokora, koje je počelo u martu ove godine.

Produžena zapljena Agrokorovih akcija u Merkatoru

LJUBLJANA - Slovenačka Agencija za zaštitu konkurencije (AVK) odlučila je da produži privremenu zapljenu 69,57 posto Agrokorovih akcija koje ima u Merkatoru, radi obezbjeđenja naplate kazne od hrvatske grupacije u iznosu od 53,9 miliona evra.

Odgođeno suđenje Todoriću zbog otkazivanja punomoći advokata

ZAGREB - Zbog otkazivanja punomoći advokatskog para Jadranke Sloković i Čede Prodanovića prvooptuženom Ivici Todoriću i nedolaska četvrtooptužene Nikole De Rosi, u četvrtak je odgođeno suđenje bivšem vlasniku Agrokora i nekadašnjim menadžerima te kompanije Anti Huljevu i Piruški Canjuga za malverzacije u Agrokoru.

Bivše Agrokorove kompanije izbačene sa zagrebačke berze

ZAGREB - Bivše Agrokorove kompanije Belje, Jamnica, Ledo, PIK-Vinkovci, Tisak, Vupik, Zvijezda i Žitnjak, izvijestile su da je Zagrebačka berza donijela odluke o prestanku uvrštenja i isključenju njihovih akcija iz trgovanja.

Odbijena žalba Agrokora o zapljeni akcija Merkatora

LJUBLJANA - Okružni sud u Ljubljani u potpunosti je podržao odluku Agencije za zaštitu konkurencije da privrmeno zapleni akcije Merkatora od vlasnika tog trgovinskog lanca, hrvatske grupe Agrokor.

Agrokor podnio žalbu na rješenje o oduzimanju dionica

Agrokor je danas podnio žalbu na rješenje slovenačke Agencije za zaštitu konkurence kojim su hrvatskom koncernu privremeno oduzete dionice Merkatora.

Najčitanije