Air France

Air France smanjuje emisiju ugljen dioksida na domaćim letovim

PARIZ - Izvršna direktorka Air Francea An Rigaj najavila je danas da će ova avio kompanija smanjiti količinu ugljen dioksida koji se ispušta tokom letova njenih aviona u domaćem saobraćaju do sljedeće godine.

Air France demantuje da je ugrožen opstanak kompanije

BEOGRAD - Air France negira netačne informacije koje su objavljene u medijima prema kojima je ovoj avio-kompaniji ugrožen opstanak.

Kompaniji Air France prijeti nestanak

PARIZ – Francuski ministar ekonomije Bruno Le Mairi upozorio je da je kompanija Air France-KLM suočena s opasnošću nestanka zbog serije štrajkova koje organizuju sindikati u toj zemlji.

Ugrožen opstanak "Er Frans-KLM"

PARIZ - Francuski ministar ekonomije Bruno Le Mer upozorio je danas da je ugrožen opstanak avio-kompanije "Er Frans-KLM" nakon odlaska direktora Žan-Mark Žanilaka zbog spora sa radnicima u vezi sa povećanjem plata.

Štrajk radnika do sada Air France koštao 300 miliona evra

Lider sindikata "CFDT" Loren Berže zatražio je danas od štrajkača francuske avio-kompanije Air France da prihvate ponudu rukovodstva za povećanje plate i optužio sindikat pilota da odbijanjem ponude sve drže kao taoce i ugrožavaju budućnost firme.

Sedam dana štrajka koštaće Air France 170 miliona evra

Francuska kompanija "Air France" saopštila je danas da će sedam dana štrajka radnika koji zahtijevaju povećanje zarada koštati firmu 170 miliona evra.

Otkazana trećina letova "Air Francea"

Trećina letova francuske aviokompanije "Air France" otkazano je danas zbog, petog po redu, štrajka radnika, koji traže povećanje plata.

Radnici Air Francea produžili štrajk: Dnevni gubici oko 20 miliona evra

Radnici francuske nacionalne aviokompanije "Air France", koji su ranije stupili u štrajk, poručili su da će tokom aprila štrajkovati ukupno sedam dana.

Najčitanije