Air France

Air France ponovo pokreće liniju Pariz-Beograd

Nakon višemjesečne pauze, Air France se vraća u Beograd i ponovo pokreće avio-liniju od Pariza do Beograda, saopšteno je danas iz ove avio-kompanije.

Air France nastavlja da leti za SAD

Avio-kompanija Air France svoje letove ka Sjedinjenim Američkim Državama od sutra prilagođava ograničenjima koja je najavio predsednik SAD, Donald Tramp, kao i Ministarstvo za unutrašnju bezbjednost SAD-a (DHS).

Avio-kompanije preusmjerile avione: Troškovi porasli, letovi duži

Avio-kompanije će zbog preusmjeravanja letova, odnosno odluke da ne lete iznad Irana i Iraka zbog tenzija sa Vašingtonom, morati više da troše na gorivo.

Lufthansa i Air France otkazali letove za Teheran

FRANKFURT - Njemačka aviokompanija "Lufthansa" suspendovala je do daljeg sve dnevne letove između Frankfurta i Teherana zbog situacije u Iranu.

Air France smanjuje emisiju ugljen dioksida na domaćim letovim

PARIZ - Izvršna direktorka Air Francea An Rigaj najavila je danas da će ova avio kompanija smanjiti količinu ugljen dioksida koji se ispušta tokom letova njenih aviona u domaćem saobraćaju do sljedeće godine.

Air France demantuje da je ugrožen opstanak kompanije

BEOGRAD - Air France negira netačne informacije koje su objavljene u medijima prema kojima je ovoj avio-kompaniji ugrožen opstanak.

Kompaniji Air France prijeti nestanak

PARIZ – Francuski ministar ekonomije Bruno Le Mairi upozorio je da je kompanija Air France-KLM suočena s opasnošću nestanka zbog serije štrajkova koje organizuju sindikati u toj zemlji.

Ugrožen opstanak "Er Frans-KLM"

PARIZ - Francuski ministar ekonomije Bruno Le Mer upozorio je danas da je ugrožen opstanak avio-kompanije "Er Frans-KLM" nakon odlaska direktora Žan-Mark Žanilaka zbog spora sa radnicima u vezi sa povećanjem plata.

Štrajk radnika do sada Air France koštao 300 miliona evra

Lider sindikata "CFDT" Loren Berže zatražio je danas od štrajkača francuske avio-kompanije Air France da prihvate ponudu rukovodstva za povećanje plate i optužio sindikat pilota da odbijanjem ponude sve drže kao taoce i ugrožavaju budućnost firme.

Sedam dana štrajka koštaće Air France 170 miliona evra

Francuska kompanija "Air France" saopštila je danas da će sedam dana štrajka radnika koji zahtijevaju povećanje zarada koštati firmu 170 miliona evra.

Najčitanije