Air Srbija

U Srbiju stižu dva nova aviona

BEOGRAD - Tri balkanske aviokompanije proširiće svoju flotu na ljeto, kako bi ispratili širenje svojih mreža letova, objavio je B92.

Vučić: Borili smo se da "Er Srbija" ne leti za Prištinu

DAVOS - Predsjednik Aleksandar Vučić kaže da je Srbija tražila da na novoj avio-liniji Beograd - Priština ne leti "Er Srbija", već da to bude neka druga avio-kompanija i da se let obavlja uz posredovanje KFOR-a.

Er Srbija iznajmila Etihadov A320

BEOGRAD - Kompanija Er Srbija sklopila je dogovor o iznajmljivanju Etihadove letjelice Airbus A320. Taj avion je juče popodne priključen floti srpskog avio-prevoznika.

"Air Srbija" najbolja u regionu

BEOGRAD - Avio-kompanija "Air Srbija" ocijenjena je kao najbolja u Jugoistočnoj Evropi u ovoj godini, prema analizi portala za rejting u oblasti civilne avijacije "Erlajnrejtings".

Nove cijene i nove usluge u ponudi Er Srbije

BEOGRAD - Er Srbija od danas uvodi nove tarife za putovanja od 1. marta koje se odnose na dozvoljeni prtljag, promjenu datuma putovanja i dodatne usluge.

Povratna karta Beograd - Zagreb - Beograd 59 evra

BEOGRAD - Air Serbia, nacionalna Avio kompanija Republike Srbije, saobraćati će slijedećeg utorka (28. marta 2017.) na liniji Beograd – Zagreb – Beograd, svojim širokotrupnim avionom Airbus A-330, te na taj način doprinijeti obilježavanju otvaranja nove zgrade putničkog terminala u Zagrebu.

Najčitanije