Ajfelov toranj

Završena drama u Parizu, uhapšen "penjač" na Ajfelov toranj

Bezbjednosne službe evakuisale su u ponedjeljak Ajfelov toranj nakon što se nepoznati muškarac popeo na ovu popularnu parišku građevinu, piše RT.

Blokiran Ajfelov toranj, čovjek se penje na konstrukciju

PARIZ - Ajfelov toranj evakuisan je nakon što je jedan muškarac primijećen kako se penje na ovu parisku metalnu konstrukciju.

Na snazi narandžasti meteo alarm, zatvoren Ajfelov toranj

PARIZ - Francuski meteorološki zavod "Meteo Frans" saopštio je da je u velikom dijelu zemlje na snazi uzbuna zbog obimnih snježnih padavina i leda i apelovala je da ljudi ograniče svoje kretanje.

Komad stuba Ajfelovog tornja prodat za 169.000 evra

PARIZ - Komad originalnog stuba Ajfelovog tornja prodat je na aukciji u Parizu za 169.000 evra.

Ajfelov toranj ponovo otvoren za turiste

PARIZ - Ajfelov toranj u Parizu ponovo je otvoren za posjetioce, nakon što je uprava postigla dogovor sa zaposlenima da prekinu štrajk koji je započet zbog toga što turisti predugo čekaju u redovima, javili su francuski mediji.

Ajfelov toranj već drugi dan zatvoren za posjetioce

PARIZ - Čuveni Ajfelov toranj u Parizu već drugi dan zatvoren je usljed štrajka zaposlenih zbog nove politike pristupa ovoj znamenitosti, što prouzrokuje dugo čekanje za posjetioce, javili su francuski mediji.

Ajfelov toranj – najvredniji evropski spomenik

Prema najnovijim istraživanjima, vrijednost Ajfelovog tornja u Parizu procijenjena je na 435 milijardi evra, što ga čini najvrednijim spomenikom u Evropi.

Ajfelov toranj obilježava 300-milionitog posjetioca

Ajfelov toranj će danas nizom koncerata obilježiti svog 300. milionitog posjetioca otkako je ova znamenitost i simbol Pariza otvoren 1889. godine.

Terorizam mijenja svijet, neprobojni zid oko Ajfelovog tornja

PARIZ - Ajfelov toranj u Parizu biće obezbijeđen staklenim zaštitnim zidom, a gradiće se po planovima austrijskog arhitekte Ditmara Fajhtingera.

Evakuisana metro stanica u Barseloni, blokiran Ajfelov toranj u Parizu

BARSELONA, PARIZ – Policija je u španskom gradu Barseloni evakuisala je stanicu metroa, nakon što je pronađena sumnjiva "zelena tekućina", dok je Ajfelov toranj u Parizu blokiran zbog informacija da je u "blizini naoružani napadač", piše večeras "Dejli ekspres".

Najčitanije