Akcija

Velika policijska akcija u Srbiji, 40 uhapšenih

KRAGUJEVAC - Kragujevačka policija u koordinaciji sa Upravom kriminalističke policije, uhapsila je na teritoriji Kragujevca i Aranđelovca 40 osoba, za koje se sumnja da su pripadnici organizovanih kriminalnih grupa i klanova.

Stefanović: U akciji policije uhapšeno 150 osoba

BEOGRAD - Ministar policije Srbije Nebojša Stefanović je izjavio danas je u velikoj akciji MUP-a uhapšeno 150 osoba osumnjičenih za najteža krivična djela.

Sipa uhapsila dva lica zbog stavljanja u promet krivotvorenog novca

SARAJEVO - Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu /Sipa/ danas su na području opština Čitluk i Posušje uhapsila dva lica, osumnjičena da su u promet stavili 26 novčanica u apoenima od 100 evra, za koje postoji osnovana sumnja da su krivotvorene.

Uključite se u akciju i ispunite želju djeci

SARAJEVO - Platforma Za djecu BiH organizovala je humanitarnu akciju pomoći siromašnoj i bolesnoj djeci, kao i djeci bez roditeljskog staranja.

Donatorsko veče "S ljubavlju hrabrim srcima": Prikupljeno skoro milion i po maraka

BANJALUKA - Na donatorskoj večeri u okviru humanitarne akcije "S ljubavlju hrabrim srcima" prikupljeno je ukupno 1491747 konvertibilnih maraka.

Ilegalnim prometom tekstila oštećen budžet BiH za oko 100.000 KM

BRČKO - U akciji kodnog naziva "Škorpion", u kojoj je uhapšeno 12 osoba, prikupljeni su dokazi da je ilegalnim prometom tekstilne robe u vrijednosti većoj od 500.000 KM oštećen budžet BiH za oko 100.000 KM, rekao je na današnjoj konferenciji za novinare zamjenik šefa Policije Brčko distrikta Senad Jašarević.

"Škorpion" sasjekao šverc oružja, pali policajac i ekipa

BRČKO, BIJELJINA - Granični policajac Branimir Minić te još 11 osoba uhapšeni su juče u policijskoj akciji "Škorpion" zbog sumnje da su kao organizovana kriminalna grupa švercovali oružje i vojnu opremu, te razne vrste robe, ali i krijumčarili ljude iz Srbije u BiH.

Podignuta optužnica protiv trojca: "Skank proizvodili u Bijeljini pa prodavali u Švajcarskoj"

SARAJEVO - Tužilaštvo BiH podiglo je optužnicu protiv tri lica osumnjičena da su na području Bijeljine kao organizovana kriminalna grupa proizvodila marihuanu - skank i distribuisala je na ilegalnim narko-tržištima zemalja EU, saopšteno je iz Tužilaštva BiH.

Akcija u Sarajevu: Hapšenje zbog krijumčarenja ljudi

SARAJEVO - Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu (SIPA) BiH danas su na području Sarajeva, u okviru predmeta kodnog naziva "Istok", privremeno oduzeli automobil i uhapsili jednu osobu zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo krijumčarenje ljudi.

Akcija "Kanader": Saslušana dvojica, trojica u bijegu

TREBINJE - Nadležni tužilac Okružnog tužilaštva Trebinje saslušao je Marka Ninkovića i Marka Lečića, uhapšene u akciji "Kanader", koju je u ponedjeljak u Trebinju sprovodila Uprava za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske, u saradnji s Policijskom upravom Trebinje.

Najčitanije