Akcija

Danas počinje kampanja za bezbjednost saobraćaja

BANJALUKA - U Republici Srpskoj danas počinje kampanja "Niti jedan nevezan pojas!", čiji je cilj povećanje nivoa bezbjednosti saobraćaja, saopšteno je iz Ministarstva saobraćaja i veza Republike Srpske, koje učestvuje u realizaciji akcije.

Trebinjski studenti ponovo u humanitarnoj misiji: Treći put turnir za Džaju

TREBINJE - Fakultet za proizvodnju i menadžment iz Trebinja je ovog vikenda organizovao treći humanitarni sportski turnir za pomoć u liječenju mladog Trebinjca Danijela Pudara Džaje.

U Prnjavoru akcija prikupljanja pet ambalaže

​PRNJAVOR - Osnovna škola "Branko Ćopić" u Prnjavoru organizovaće danas veliku akciju prikupljanja PET ambalaže na osam punktova, gdje će biti postavljeni šareni kontejneri.

Krivicu priznalo sedam uhapšenih u akciji "Kasa dva"

ISTOČNO SARAJEVO - Uhapšeni u policijskoj akciji "Kasa dva" zbog utaje poreza i doprinosa, kompjuterske prevare i nezakonitog postupanja u privrednom poslovanju, njih sedam, priznali su da su da su počinili krivična djela koja im se stavljaju na teret, rekao je Srni portparol Okružnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu Neven Kramer.

U Akciji SIPA uhapšeno šest lica zbog lažnih poreskih prijava

SARAJEVO - Šest lica uhapšeno je na području grada Istočno Sarajevo zbog sumnje da su umanjivala promet i na osnovu toga prijavljivala lažne poreske prijave i plaćala manji porez, saopšteno je iz Agencije za istraje i zaštitu BiH (SIPA)

U akciji "Kasa 2" pet uhapšenih ugostitelja

Pripadnici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) u nastavku policijske akciju kodnog naziva "Kasa" uhapsili su na području Istočnog Sarajeva ukupno pet osoba koje se sumnjiče za krivična djela utaje poreza i doprinosa te kompjuterske prevare.

Predložen pritvor za pet osoba koje su uhapšene u akciji "City"

SARAJEVO - Tužilaštvo Kantona Sarajevo predložilo je određivanje jednomjesečnog pritvora za pet osoba uhapšenih u akciji "City" među kojima je i policijski službenik MUP-a KS.

Ko su uhapšeni u velikoj akciji sarajevske policije

SARAJEVO - U današnjoj velikoj policijskoj akciji kodnog naziva "City" uhapšeni su Jusufi Ramel, Alen Krtičić, Emir Šušić, Nejra Jusufović te službenik Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Kantona Sarajevo Fahrudin Hajdarbašić, saznaje Klix.ba.

Oglasila se Ambasada Kine o zloupotrebama s doniranom poljoprivrednom opremom

Ambasada Kine u BiH oglasila se u vezi sa zloupotrebama s traktorima i ostalom poljoprivrednom mehanizacijom, koja je 2014. godine bila donacija Kine nakon ogromnih poplava u BiH.

Zatražen pritvor za uhapšene u akciji "Kasa"

SARAJEVO - Tužilaštvo Kantona Sarajevo u petak je predložilo pritvor za dvoje uhapšenih u akciji "Kasa", a za ostale mjere zabrane.

Najčitanije