Akcija

Ovo su uhapšeni u akciji "Klub dva, pogledajte snimak privođenja

BANJALUKA - Devet osoba uhapšeno je u okviru operativne akcije kodnog naziva "Klub 2" koju provode policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske i Policijska uprava Banjaluka pod nadzorom banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva.

Devet uhapšenih u akciji "Klub dva", pretresi na 15 lokacija

BANJALUKA - Devet osoba uhapšeno je tokom akcije kodnog naziva "Klub dva" koju provode policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske i Policijska uprava Banjaluka pod nadzorom banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva, rekla je Srni načelnik načelnik Odjeljenje za odnose sa javnošću MUP-a Srpske Mirna Miljanović.

Svjedok u akciji "Klub" uhapšen zbog tajnog snimanja razgovora sa policajcima

BANJALUKA – Banjalučka policija uhapsila je juče Slobodana Popovića (21), svjedoka u akciji "Klub", zbog neovlaštenog snimanja razgovora sa policijskim službenicima, saznaju "Nezavisne".

Mediji: Uhapšeni u akciji "Klub" drogu maloljetnicima posluživali na tacni

BANJALUKA - Uhapšeni u akciji "Klub" na području Banjaluke organizovali su privatne žurke na kojima su prodavali drogu ovisnicima, među kojima je bio i veliki broj maloljetnika.

Rijeke i jezera čiste od smeća

TUZLA - Za pet godina izvučeno je 10 tona smeća iz rijeka i jezera na 20 lokacija u okviru projekta "Zajedno za čiste vode BiH", koji realizuju kompanije "Bingo", "Eko-život", "Henkel" i Ronilački klub Bosna.

Predložen pritvor za četvoro uhapšenih u akciji "Klub"

BANJALUKA - Postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka predložio je danas određivanje mjere pritvora za četvoro osumnjičenih uhapšenih u akciji "Klub" MUP-a RS.

Uhapšeni zbog droge i navođenja na prostituciju predati tužilaštvu

BANJALUKA - Uhapšeni u akciji "Klub" predati su u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka nakon što su bili na kriminalištičkoj obradi u PU Banjaluka.

Protiv uhapšenih u akciji “Klub” biće podnesen izvještaj tužilaštvu

BANJALUKA - Protiv 11 lica uhapšenih u akciji kodnog naziva "Klub", kao i lica čiji su inicijala S.N, koji se nalazi na izdržavanju zatvorske kazne u Kazneno-popravnom zavodu u Doboju, biće podnesen izvještaj nadležnom tužilaštvu.

Pretresi na više lokacija u RS, policija hapsi zbog droge i prostitucije

BANJALUKA - Jedanaest lica je uhapšeno u okviru operativne akcije kodnog naziva "Klub" usmjerene na razbijanje organizovane kriminalne grupe koja se bavila neovlaštenom proizvodnjom i prometom opojnih droga i navođenjem na prostituciju, rekla je Srni načelnik Odjeljenje za odnose sa javnošću MUP-a Srpske Mirna Miljanović.

Penzioner organizovao grupu za šverc zlata

SARAJEVO - Sud BiH prihvatio je prijedlog odbrane da se Ćemal Prašović, Ibrahim Nuraj i Edževid Batkić, uhapšeni u policijskoj akciji Agencije za istrage i zaštitu (SIPA) kodnog naziva “Zlatni karat”, brane sa slobode, uz mjere zabrane.

Najčitanije