Akcija

Poznata imena uhapšenih u akciji "Trag"

TREBINJE - U akciji kodnog naziva "Trag" danas su uhapšeni Trebinjci: Nikola Šaraba, Dragan Bokić, Mihajlo Nožica, Saša Vukanović, Filip Vučinić, Milan Spajić i Fočak Nemanja Vladičić, te je oduzeto oko 1,5 kilogram droge, potvrđeno je "Nezavisnim".

U akciji "Skradin" uhapšene četiri osobe i oduzeto 20 kg droge

BANJALUKA, PRIJEDOR - Četiri osobe uhapšene su u petak u međunarodnoj akciji "Skradin", u kojoj je tokom dana bilo pronađeno i oduzeto preko 20 kilograma droge, a pronađena je mini laboratorija te zaplijenjena veća količina novca i oružja, potvrđeno je "Nezavisnim".

U golfu 2 švercovao cigarete

NEVESINJE- Pripadnici Policijske stanice Nevesinje su u četvrtak veče, oko 19,30 časova, na regionalnom putu Nevesinje – Berkovići, u mjestu Trusina, od lica inicijala R.Đ. iz Berkovića, zaplijenili 2.050 paklica cigareta raličitih vrsta.

Pretresi u sklopu policijske akcije "Feniks", zaplijenjena droga

Nastavljajućii aktivnosti na realizaciji policijske akcije kodnog naziva "Fenix", policijski službenici Federalne uprave policije i Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo u saradnji sa pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, od ranih jatarnjih sati vrše pretrese na području Kantona Sarajevo i Istočno Sarajevo.

Policijska akcija u Banjaluci, zaplijenjeni heroin i spid

BANJALUKA - Jedno lice je uhapšeno, a pronađeni su heroin i spid, u nastavku akcije "Viker", koju pripadnici Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a Republike Srpske sprovode u Banjaluci.

Akcija za pomoć Hozanoviću: Živi bez struje, vode i lične karte

VELIKA KLADUŠA - U naselju Nepeke, nadomak Velike Kladuše, usamljeničkim životom u staroj i dotrajaloj kući, kojoj nedostaju elementarne stvari, živi 66-godišnji Šerif Hozanović, a poznanici su pokrenuli akciju da dobije bolje uslove za stanovanje.

Nezaposleni angažovani na čišćenju izletišta

BOSANSKA KRUPA- Na području Bosanske Krupe u toku je čišćenje javnih površine, izletišta i obala rijeka Una i Krušnica, a za te poslove angažovano je 50 nezaposlenih osoba s lokalnog biroa za zapošljavanje.

Uhapšen komandir Policijske stanice Cazin

CAZIN- Pripadnici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) uhapsili su danas Saida Ljubijankića, komandira Policijske stanice Cazin zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo zloupotrebe službenog položaja ili ovlaštenja i protivzakonitog lišavanja slobode.

U nastavku akcije "Feniks" pretres na 18 lokacija

SARAJEVO - Pripadnici Federalne uprave policije /FUP/ danas su, u nastavku akcije "Feniks", pretresli 18 lokacija na području Kantona Sarajevo s ciljem dokumentovanja i dokazivanja krivičnih djela prevara, falsifikovanje isprava, utaja, te zloupotreba položaja ili ovlašćenja.

SIPA uhapsila 11 osoba u nastavku akcije "Pero"

U nastavku akcije kodnog naziva „Pero“, pripadnici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) uhapsili su danas 11 osoba, saznaje "Dnevni avaz". Ova hapšenja rađena su po naredbi Tužilaštva Unsko - sanskog kantona.

Najčitanije