Akcija

Sedam uhapšenih u akciji "Kodeks" predato Tužilaštvu

BANJALUKA - Sedam od devet uhapšenih u jučerašnjoj akciji "Kodeks", u kojoj je pronađeno 2.104 grama marihuane i oko 260 grama kokaina, predati su jutros u Okružno javno tužilaštvo Banjaluka.

Poznata imena uhapšenih zbog droge u Banjaluci

BANJALUKA - U okviru akcije "Kodeks" koja se realizuje u Banjaluci zbog trgovine drogom, uhapšeno je devet osoba, dok se jedna koja je obuhvaćena akcijom nalazi u inostranstvu.

Pojačane kontrole vozača u Srpskoj na drogu, alkohol i lijekove

BANJALUKA - Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske (MUP RS) sprovodiće 3, 4. i 5. decembra, na putevima Republike Srpske, akciju kontrole vozača pod dejstvom alkohola, droga ili psihoaktivnih lijekova, sa ciljem poboljšanja stanja bezbjednosti u saobraćaju.

Pali u akciji "Smola", oduzet hašiš u Doboju

DOBOJ - A.V. i A.P., oboje iz Doboja, uhapšeni su juče u akciji "Smola" Policijske uprave Doboj, nakon pretresa prostorija koje koriste, a u kojem je pronađeno 910 grama hašiša, saopšteno je iz PU Doboj.

Policijska akcija u Gradišci, troje uhapšeno, pronađen kokain

GRADIŠKA - Policija je uhapsila tri osobe iz Gradiške, u akciji "Kelner", u okviru koje je pronađena materija koja asocira na kokain, potvrđeno je "Nezavisnim novinama".

U dane vikenda akcija "na alkohol" u Banjaluci

BANJALUKA - Banjalučka policija će za vikend sprovesti akciju pojačane kontrole učesnika u saobraćaju sa akcentom na upravljanje vozilom pod dejstvom alkohola, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Mask prodao akcije "Tesle" za još milijardu dolara

Glavni izvršni direktor "Tesle" Ilon Mask prodao je još jedan dio akcija kompanije za oko 1,05 milijardi dolara, prema finansijskim podacima objavljenim ove nedjelje na berzi.

Sipa pretresa na 22 lokacije, pronađena droga, osumnjičena i dva policajca

SARAJEVO - Policijski službenici Policije Brčko distrikta BiH postupajući po Naredbi Osnovnog suda Brčko distrikta BiH i u saradnji sa Državnom agencijom za istrage i zaštitu (SIPA), te pod nadzorom Tužilaštva Brčko distrikta BiH sprovode akciju kodnog naziva "Bjegunac".

Sipa pretresa 16 lokacija u Bijeljini, Brčkom i Orašju

Službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) su jutros započeli akciju na tri lokacije u Bosni i Hercegovini, a s ciljem otkrivanja kriminalne grupe koja se sumnjiči za promet narkoticima.

Proširuje se istraga u akciji "Transporter"

SARAJEVO - Pojedinci obuhvaćeni akcijom "Transporter", u kojoj je zaplijenjeno 303 kilograma skanka i 56 kilograma kokaina, voljni su da sarađuju sa Tužilaštvom u zamjenu za određene pogodnosti, a istraga će biti proširena na još nekoliko osoba.

Najčitanije