Akcija

Pristao na tri i po godine robije za organizovani šverc droge

BANJALUKA - Milan Pičulin zvani Pićulin (35), koji je u predmetu "Piramida" optužen za organizovani šverc droge, zaključenim sporazumom o priznanju krivice pristao je da bude osuđen na tri i po godine zatvora.

U toku dvije akcija spasavanja turista

PODGORICA - Na brdu Vrmac kod Kotora u toku je akcija spasavanja grupe turista iz Srbije, kao i jedne žene u rejonu Savinog kuka na planini Durmitor, saopšteno je iz Gorske službe spasavanja.

Policijska akcija na Manjači: Uhapšeni otac i sinovi, pronađena droga

BANJALUKA - Otac i dva sina uhapšeni su nakon što je u Stričićima na Manjači, nadomak Banjaluke, pronađena marihuana.

Policijska akcija "Regija": Zbog serije krađa uhapšeno pet Banjalučana

BANJALUKA - Pet Banjalučana uhapšeno je zbog serije krađa izvedenih na području koje pokrivaju policijske uprave Banjaluka i Gradiška, potvrđeno je "Nezavisnim" iz policije.

Migranti mu četiri puta provaljivali u vikendicu

VELIKA KLADUŠA - Pripadnici Policijske stanice Velika Kladuša, u sklopu operativne akcije "Migrant", koju provodi MUP USK, proveli su kontrolu sedam devastiranih i napuštenih objekata na području te općine, te su u njima zatekli 48 stranih državljana.

Akcija "Racija": Migranti krili "boksere" i kanabis

BIHAĆ - Dvadesetšestogodišnji Pakistanac K.A. uhapšen je zbog droge, a četiri godine stariji Avganistanac zbog pljačke tokom današnje akcije "Racija", tokom koje su pretreseni migranti i objekti koje koriste na području Bihaća.

Apel za pomoć dvanaestočlanoj porodici Marjanović

PRIJEDOR- Fondacija "Humana Srpska" iz Banjaluke pokrenula je akciju za pomoć dvanaestočlanoj porodici Marjanović iz Miljakovaca kod Prijedora koja živi od 180 KM dječijeg dodatka i ima djecu koju školuje, ali, nažalost, i djecu kojoj je potrebna ljekarska pomoć.

Prikupljeno 14.300 KM za dvije višečlane porodice

TESLIĆ - U humanitarno-sportskoj manifestaciji pod nazivom "Trojka iz bloka" prikupljeno je 14.300 KM za pomoć višečlanim porodicama Jelić iz Đulića i Tešić iz Žarkovine, u opštini Teslić.

Upišite ITEP visoku školu i dobijate besplatnu IT specijalizaciju

Maturanti, imamo odlične vijesti za vas! Zbog velikog interesovanja, akcija ITEP visoke škole se produžava do 31. avgusta.

Hrabra akcija: Ismet Haličević izvučen sa pet metara dubine

ŽIVINICE, TUZLA - Ismet Haličević (65) iz Živinica, koga je zatrpala zemlja na dubini od pet metara u bunaru koji je kopao u Lipnici, kod Tuzle, zahvaljujući zajedničkoj akciji Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Tuzla i tima Jedinice za specijalnu podršku MUP-a TK je preživio i smješten u Univerzitetsko-klinički centar Tuzla, gdje mu je ukazana maksimalna ljekarska pomoć i juče je bio na respiratoru.

Najčitanije