Akcije

Gdje završava novac prikupljen u akcijama za pomoć oboljelim?

Plemenitost i želja da se pomogne drugom u nevolji najprirodnije su čovjekove osobine ali njihov smisao građani Republike Srpske i BiH s vremena na vrijeme preispituju zbog pojave sumnjivih humanitarnih akcija koje bacaju sjenu na dobročinstva i donacije.

"Planule" akcije Komercijalne banke

BEOGRAD - Pojačano trgovanje zabilježeno je danas, poslije duže vremena, na tržištu akcija u Srbiji, pri čemu su strani investitori bili vrlo aktivni kako u trgovanju akcijama, tako i na tržištu državnih dužničkih hartija.

Mala Sunčica iz Banjaluke nastavlja borbu, pomozite joj

Djevojčica iz Banjaluke Sunčica Ivanković trebala je 29. septembra otputovati u Rusiju na petu operaciju, međutim, porodica nije uspjela da skupi novčana sredstva za to.

Šaranović kupio 20 odsto Kraša, u ponedjeljak "dan D"

Srpski biznismen Nebojša Šaranović već posjeduje oko 20 odsto akcija zagrebačkog "Kraša".

Šaranović drži 16,7% dionica Kraša

ZAGREB - Kiparska kompanija "Kappa Star Limited" u vlasništvu srpskog preduzetnika Nebojše Šaranovića, prešla je prag od 15 odsto vlasničkog udjela u Krašu, u kojem, prema najnovijim podacima, drži 16,678 odsto dionica, objavljeno je danas na Zagrebačkoj berzi, a prenosi Poslovni dnevnik.

Država kupila akcije Komercijalne banke za 43,7 miliona evra

BEOGRAD - Republika Srbija je kupila danas za 5,1 milijardu dinara, odnosno za 43,7 miliona evra, 6,8 odsto akcija Komercijalne banke od njena dva akcionara DEG i SVED fonda, potvrđeno je Tanjugu u Ministarstvu finansija.

Tonu akcije Tesle, ali skaču dionice Facebooka

​NJUJORK/LONDON - Akcije na Volstritu su danas pretežno u plusu, predvođene skokom deonica medijskih i internet kompanija.

Pad akcija Erbasa: I SAD otvorile istragu o korupciji

PARIZ - Akcije evropskog proizvođača aviona Erbasa su opet pale, nakon što je francuski list "Mond" prenio da su SAD otvorile istragu o korupciji u toj kompaniji.

Rasprodaja akcija i obveznica na berzama zemalja u usponu

LONDON - Uznemireni zbog dešavanja u Turskoj, Kini i Južnoj Africi, investitori su prošle sedmice povukli sa berzi zemalja u usponu 1.300 milijardi dolara uloženih u akcije i 100 miliona dolara koje su ranije investirali u obveznice, prema podacima Instituta za međunarodne finansije, koji prati finansijske tokove.

Pomozimo maloj Sunčici da spasi vid

BANJALUKA - Šestogodišnjoj djevojčici Sunčici Ivanković iz Banjaluke potrebna je pomoć humanih ljudi za nastavak liječenja u Centru za očnu i plastičnu hirurgiju u Ufi, u Rusiji, kako bi progledala.

Najčitanije