Al Paćino

Prva najava Skorsezeove krimi-drame "Irac" sa De Nirom

Pojavila se prva kratka najava dugoočekivane biografske krimi-drame "Irac" (The Irishman), u kojoj ćemo ponovo gledati legendarne Roberta De Nira, Al Paćina, Harvija Kajtela, Džo Pešija i Bobija Kanavalea kao vrhunske mafijaše.

Mišel Fajfer i Al Paćino o ulogama u filmu "Scarface"

Al Paćino, poznatiji kao Toni Montana sastao se sa režiserom Brajanom de Palmom i kolegama Mišel Fajfer i Stivenom Brauerom kako bi obilježili 35-godišnjicu čuvenog klasika iz 1983. godine “Scarface“.

Al Paćino u novom filmu kao kontroverzni trener fudbalskog tima

Legendarni glumac Al Paćino igraće u novom HBO-ovom filmu "Paterno" kontroverznog trenera fudbalskog tima na Univerzitetu u Pensilvaniji.

Opet skupa na setu Robert De Niro i Al Paćino

Stari prijatelji Robert De Niro (74) and Al Paćino (77) izgledali su jako sretno kada su se našli u dtuštvu reditelja Martina Skorsesea (77).

Sicilija u Al Paćinovim venama: Preci mu iz sela Korleone

Na setu "Kuma" reditelj Fransis Ford Kopola imao je mafijaša pokajnika kao savjetnika. On je rekao da mafijaši ne uzimaju za ozbiljno nikog ko nema porijeklo sa Sicilije ili iz Napulja, prisjetio se ovih dana Al Paćino (77).

Uloge koje (ni)je trebalo odbiti

Malo stvari može da tako spasi ili upropasti film kao dobar ili loš kasting. I malo je velikih glumaca današnjice koje šira javnost ne povezuje sa jednom legendarnom ulogom, koja ih je vinula u zvijezde i postala trejdmark njihove karijere i njih samih.

Nova velika uloga za Paćina

Američki glumac Al Paćino će u novom biografskom filmu reditelja Berija Levinsona igrati nekadašnjeg trenera fudbalskog tima univerziteta Pen stejt Džoa Paterna.

Ekipa 'Kuma' na okupu nakon 45 godina

Režiser Frensis Ford Kopola i glumačka ekipa legendarnog "Kuma" okupila se nakon 45 godina u Njujorku, gdje su se prisjetili serijala ovih oskarom nagrađenih filmova o mafiji.

Svjetski zavodnici niskog rasta

Kažu da se muškarcu najteže "opraštaju" santimetri.

Gangsterski klasik "Kum" uskoro slavi 45. rođendan

Legendarno holivudsko ostvarenje, film "Kum", uskoro će napuniti 45 godina od svog prvog pojavljivanja na velikom platnu. Povodom ovog jubileja u planu je okupljanje glumačke postave na dolazećem "Tribeka" filmskom festivalu, čiji je tvorac glumac Robert Deniro.

Najčitanije