Albanac

Albanac nožem teško povrijedio Srbina kod Gnjilana

GNJILANE - U selu Cernica, kod Gnjilana, večeras je teško povrijeđen S.J (52) srpske nacionalnosti, kada ga je jedan Albanac napao nožem izjavio je za Kosovo onlajn Zoran Stojković iz Biroa Kancelarije za KiM u Kosovskom pomoravlju.

Albanci pokušali izaći iz BiH s falsifikovanim ličnim kartama Italije

SARAJEVO - Službenici Jedinice granične policije Aerodrom Sarajevo, na letu za Zagreb, prilikom graničnih provjera dvoje stranih državljana otkrili su falsifikovane lične karte Republike Italije, kojima su pokušali izaći iz Bosne i Hercegovine.

Uhapšen Albanac sa 18 kilograma skanka

PODGORICA - Crnogorska policija je na graničnom prelazu Sukobin-Murićani otkrili 18 kilograma skanka i uhapsila lice koje je osumnjičeno da je pokušalo da prokrijumčari tu drogu u Albaniju.

Zaplenjeno 100 kg kanabisa, uhapšeni Grk i Albanac

ATINA - U grčkoj oblasti Tesprotija policija je zaplijenila više od 100 kilograma kanabisa i uhapsila dvije osobe, Grka i Albanca.

Albanac pokušao oteti dvije srpske djevojčice

GRAČANICA - Kosovska policija traga za Albancem iz Gračanice koji je nasilno zarobio srpske srednjoškolke koje je prevozio iz centra grada do njihove kuće.

Uhapšen Albanac zbog trgovine ljudima

PRIŠTINA - Kosovska policijska služba (KPS) u Srbici uhapsila je Albanca čiji su inicijali R.L. (61) zbog sumnje da se bavio trgovinom ljudima, organizovanjem prostitucije i da je neovlašteno posjedovao oružje i municiju.

Albanac u kući krio pet kilograma marihuane

PRIZREN - Kosovska policija uhapsila je Albanca čiji su inicijali A.G. (25) u čijoj je kući u Prizrenu pronađeno 5.260 grama marihuane.

Albanac pokušao prokrijumčariti 17 migranata iz BiH u Hrvatsku

SARAJEVO - Službenici Jedinice granične policije Gorica u srijedu su spriječili krijumčarenje 17 osoba afroazijskog porijekla iz Bosne i Hercegovine u Republiku Hrvatsku.

Albanac izbo suprugu nasred ulice u Beču

Nedeljni ručak bivših supružnika u bečkoj opštini Favoriten završio se u krvi. Albanac s Kosova Brahim R. (67) izbo je na ulici svoju suprugu Dragicu E. (59). On je na saslušanju priznao zločin, ali je tvrdio da nije htio da je ubije, već da se sve dogodilo u afektu.

Uhapšen Albanac sa 15,5 kilograma skanka

PODGORICA - Službenici crnogorske Uprave policije MUP-a i Uprave Carina danas su na graničnom prelazu Sukobin – Murićani, u saradnji sa graničnom policijom Albanije, uhapsili Albanca N.G. /37/ kod koga su pronašli i oduzeli više od 15 kilograma skanka.

Najčitanije