Albanci

Albanci bagerom napali Srbe na Ibru

BEOGRAD - Grupa Albanaca bagerom je danas napala pripadnike Kosovske policijske službe /KPS/ srpske nacionalnosti koji su sprečavali izgradnju nelegalnog nasipa preko rijeke Ibar, izjavio je direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić.

Vulin: Što nije zabranjeno Šiptarima ne može ni Srbima

BEOGRAD - Ministar odbrane, Aleksandar Vulin, je povodom sporazuma o zajedničkm nastupu na parlamentarnim izborima u Srbiji, koji su u Tirani potpisali predstavnici albanskih partija s juga centralne Srbije, kaže da to nije zabranjeno i poučio da ono što je dozvoljeno njima ne može biti zabranjeno Srbima.

Policija poslala 2.000 poruka mušterijama albanske narko grupe

LONDON - Londonska policija poslala je 2.000 SMS poruka osobama koje je albanska narko grupa snabdijevala kokainom, nudeći im pomoć oko zloupotrebe droge, objavila je britanska štampa.

Albanci bespravno sjekli šumu, pa pucali na srpske vojnike

BEOGRAD - Patrola Vojske Srbije napadnuta je iz vatrenog oružja kod Kuršumlije kada je, uz administrativnu liniju sa Kosovom i Metohijom, zatekla grupu Albanaca u bespravnoj sječi šume.

Albanci na teritoriji Srbije krali šumu pa pucali na srpske policajce

BEOGRAD - Policijska patrola napadnuta je iz vatrenog oružja kod Kuršumlije kada je, uz administrativnu liniju sa Kosovom i Metohijom, u bespravnoj sječi šume zatekla grupu Albanaca.

Protest Albanaca na premijeri filma "Težina lanaca 3", jedan uhapšen

Albanska dijaspora u Njujorku organizovala je protest na premijeri filma "Težina lanaca 3" režisera Borisa Malagurskog, demonstranti su uzvikivali "UČK", a jedan od njih je uhapšen, prenosi "Sputnjik".

Albanci pokušali ilegalno ući u Hrvatsku, podmićivali policiju

ZAGREB - Hrvatska policija otkrila je četiri Albanca u nezakonitom prelasku granice, u automobilu njihovog sunarodnika, koji je, pošto su otkriveni, policajcu ponudio novac da ih pusti.

Grčki pasoš za sedam godina dobilo 200.000 Albanaca

TIRANA - Oko 200 000 Albanaca dobilo je grčko državljanstvo, u periodu od 2011. do 2018. godine.

Albanci tukli Srbe jer neće da im prodaju zemlju

GNJILANE - Srđana Ivkovića (49), upravnika pošte u novobrdskom selu Prekovcu, i njegovog prijatelja Vlastimira Arsića (55), iz Jagodine, pretukla su u srijedu po podne trojica Albanaca koja su ih presrela na putu od Gnjilana prema ovom selu.

Dvojica Albanaca pretukla Srbina

NOVO BRDO - Srbina iz sela Prekovce u opštini Novo Brdo na Kosovu i Metohiji Srđana Ivkovića (49) pretukla su dvojica Albanaca iz obližnjeg sela Mandalak, od kojih je jedan u bjekstvu, javila je TV Puls.

Najčitanije