Albanija

Četvoro ruskih državljana pronađeno mrtvo u hotelskoj sauni u Albaniji

TIRANA - Četvoro ruskih državljana pronađeno je mrtvo u hotelskoj sauni u primorskom mjestu Ćeret.

Albanski navijači gađali Poljake dok su slavili gol

Kvalifikaciona utakmica za Svjetsko prvenstvo između Albanije i Poljske prekinuta je sinoć kada su albanski navijači bacali flaše vode i razne predmete na gostujuće fudbalere, dok su proslavljali pogodak za vođstvo od 1:0.

Rama: Priznanje Kosova posljednje poglavlje istorije raspada

TIRANA - Premijer Albanije Edi Rama ocijenio je da je priznanje tzv. Kosova kao suverene države nezavisne od Srbije posljednje poglavlje bolne istorije raspada Jugoslavije.

Droga i korupcija otežavaju put Albanije u EU

Albanija uporno radi na pristupanju Evropskoj uniji. Ali ilegalne plantaže marihuane, trgovina kokainom i korupcija velike su prepreke evropskim integracijama.

Srušio se avion sa marihuanom na granici Crne Gore i Albanije

TIRANA - Sportski avion srušio se u Albaniji nedaleko od granice sa Crnom Gorom, a policija već dva dana ne uspijeva da identifikuje vlasnika i pilota, pa opozicija spekuliše da je riječ o letjelici kojom se švercuje marihuana, javljaju albanski mediji.

Još jedan zemljotres pogodio Albaniju

TIRANA - Zemljotres jačine 4,7 stepeni Rihterove skale zatresao je danas oblast Velika Malesija u Albaiji, javlja Juronjuz Albanija.

Jači zemljotres u Albaniji, osjetio se i u Crnoj Gori

PODGORICA - Zemljotres jačine 4,1 stepen Rihterove skale pogodio je danas Albaniju, a snažno se osjetio i u Crnoj Gori.

Bačen suzavac na nastupu Gorana Bregovića u Albaniji

Čuveni muzičar Goran Bregović nastupio je u subotu na festivalu piva u Korči u Albaniji, kad se dogodio incident koji je napravio pometnju.

Zemljotres na jugoistoku Albanije

TIRANA - Zemljotres jačine četiri stepena potresao je sinoć jugoistok Albanije, kod grada Korče, saopštio je Evropski mediteranski centar za zemljotrese.

Vučić pred sastanak sa Kurtijem: Predaja nije opcija

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas na putu za Brisel, gdje će se sastati sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem, da su razgovori sa albanskim predstavnicima važni jer se time čuvaju mir i stabilnost.

Najčitanije