Albanska zastava

Albanska zastava na izletištu u Srbiji, uklonila je vojska

Na tutinskom izletištu iznad jezera Gazivode za sada nepoznata osoba okačila je albansku zastavu koju su brzom akcijom uklonile jedinice Vojske Srbije.

Dačić: Razmišljam, kad dođe britanski ambasador da mi stavimo zastavu RS

BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da je priča o zatrovanim kovertama jedna u nizu "klasičnih laži" Prištine, dok je, kako je naveo, istina samo jedna - albanska zastava koju u svom kabinetu drži Aljbin Kurti.

"A da Dodik okači zastavu Republike Donbas, je l' bi se slikao Abot"

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da će nastaviti od međunarodne zajednice da traži odgovor o svim neprihvatljivim potezima Prištine, poput slikanja britanskog ambasadora sa Aljbinom Kurtijem pod zastavom Albanije.

"Imamo pravo da ističemo albansku zastavu u Crnoj Gori"

PODGORICA - Potpredsjednik Skupštine Crne Gore Genci Nimanbegu izjavio je da Albanci imaju pravo da ističu albansku zastavu u Crnoj Gori.

Albanska zastava umjesto natpisa s Titovim imenom na brdu kod Podgorice

PODGORICA - Albanci su uklonili natpis sa Titovim imenom sa brda Dečić u opštini Tuzi nadomak Podgorice i postavili albansku zastavu.

Albanska zastava osvanula na pravoslavnoj crkvi kod Ulcinja

Na Crkvi Svetog Jovana Krstitelja u Svaču kod Ulcinja vijori se albanska zastava, a aktulena vlast u Podgorici još se nije oglasila o skrnavljenju sakralnih objekata pravoslavnog naroda u Crnoj Gori.

Umjesto makedonske zastave zavijorili se albanski orlovi

KUMANOVO - Dvojica maloljetnika uhapšena su u Kumanovu pošto su sa jarbola u centru grada skinuli makedonsku i postavili albansku zastavu, javljaju makedonski mediji.

Najčitanije