Album

Jubilej Rolingstonsa: Velika turneja i novi album za 60 godina postojanja

Kada je riječ o bendu Rolingstons, za njih nema stajanja. Slave 60 godina postojanja, a povodom tog jubileja imaju velike planove.

Kasni novi album grupe Rammstein

U prošlonedjeljnom intervjuu s kompozitorom Svenom Helbigom koji sarađuje s njemačkim metal bendom Rammstein otkriveno je kako se izlazak njihovog predstojećeg osmog albuma odgađa zbog nedostatka papira.

50 Cent kaže da će njegov sljedeći album biti posljednji

Reper 50 Cent otkrio je da će njegov sljedeći službeni album ujedno biti i njegov posljednji iako, naglasio je, to ne znači da se povlači sa scene.

Tunjić za "Nezavisne": Sevdalinka je uvijek pričala o životu ljudi u BiH

Popularni bosanskohercegovački sevdah sastav "Divanhana", nakon više od četiri godine marljivog rada utkanog u nove pjesme, nedavno je zvanično objavio album simboličnog naziva "Zavrzlama".

Saša Matić objavio album "Dva života", pjesma Marine Tucaković posebna

Pjevač Saša Matić objavio je novi album "Dva života" nakon četiri godine pauze.

Nikola Čuturilo objavio novi album

BEOGRAD - Rok muzičar Nikola Čuturilo objavio je "Priče iz depoa", jedan od najličnijih albuma u karijeri, saopštila je danas izdavačka kuća Lampšejd medija.

Frenkie za "Nezavisne": Kada poslušaju pjesme za deset godina sjetiće se "Starog Frenkija"

Poznati reper iz Bosne i Hercegovine Adnan Hamidović Frenkie je publici predstavio svoj album pod nazivom "Stari Frenkie" koji vraća njegov old school rep iz starih dana opet na scenu. Producenti na albumu su Indigo, King Mire, preminuli Kolateral i Komedi.

Posthumno objavljen album Dejvida Bouvija

Piratska verzija albuma, koja je značajno lošijeg kvaliteta od originala, kruži internetom od 2011., no album je sada dobio i svoje zvanično reizdanje, te je od ove nedjelje, među ostalim, dostupan i na striming platformama.

Poznat raspored pjesama na novom albumu Adel

Jedna od najpopularnijih pjevačica na svijetu Adel objavila je redoslijed svih pjesama na svom najnovijem albumu "30", koji će se pojaviti na tržištu širom svijeta 19. novembra u izdanju diskografske kuće "Columbia Records" iz Njujorka.

Maja Louis za "Nezavisne": Nadam se da će pesme biti publici vetar u krila

Maja Louis, umjetnica autentičnog glasa i kreator nesvakidašnjih tonova, nedavno je predstavila novi album pod nazivom "Krila", a kako za "Nezavisne" kaže, za nju nove pjesme predstavljaju slobodu izražavanja.

Adel: Želim da objasnim sinu zašto sam mu uništila život zbog svoje sreće

Britanska muzičarka Adel, koja je objavila je da novi, četvrti po redu album, poslije šest godina pauze, izlazi 19. novembra pod nazivom "30", pričala je o emocijama koje nosi ovaj album, razvodu, iskrenosti i iskupljenju.

Adel otkrila kada stiže novi album

Nekoliko dana nakon što je suptilno najavila kako će uskoro objaviti novi album, britanska pjevačica Adel saopštila je kako dugoočekivani "30" stiže 19. novembra ove godine.

Nezavisne poklanjaju album "FIFA 365 The Golden World of Football 2022"

Ni ova jesen neće proći bez najnovije kolekcija albuma "FIFA 365 The Golden World of Football 2022" slavnog "Paninija", koji je, između ostalog, posvećen i predstojećem Mundijalu u Kataru.

Adel najavila novi album

Britanska pjevačica Adel najavila je dugoočekivani studijski album, prvi nakon šest godina pauze.

Frenkie za "Nezavisne": Prvi solo spektakl nakon jedne decenije

Poznati bh. reper Adnan Hamidović Frenkie nakon deset godina će publici predstaviti novi i dugo očekivani solo album.

Najčitanije